За тези, които четат любовни романи №13

• 80 313
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Прочетох " Миг преди никога" и сега ви моля ако някой има представа да ми каже  за кой ще е следващата книга?

# 481
Прочетох " Миг преди никога" и сега ви моля ако някой има представа да ми каже  за кой ще е следващата книга?

Следващаат книга е пак за тях. Няма други книги само тези двете са (поне засега).
Не беше лоша, но първата ми хареса много повече.

# 482
  • София

Следващаат книга е пак за тях. Няма други книги само тези двете са (поне засега).

Мерси.   bouquet

# 483

А коя е втората книга?

# 484
По ваша препоръка тук ( за което благодаря!) бях си отбелязала Кристина Дод и прочетох първите три книги от серията https://www.goodreads.com/series/42122-fortune-hunter харесаха ми, много приятни, леки и забавни  Simple Smile
Скрит текст:
https://www.kaldata.com/forums/blog/781/entry-5609-%D0%BA%D1%80% … 0%B4%D0%BE%D0%B4/
Fortune Hunter
1. Trouble in High Heels (2006) Бедствие на високи токчета
Когато Бренди Майкълс открива, че годеникът й е грабнал самолета за Лас Вегас и ще се жени за друга, е обзета от такава ярост, че е готова да гръмне като бомба и да помете всичко край себе си. Бързите стъпки на отмъщението са първо да продаде омразния годежен пръстен в заложна къща, после да си купи убийствена секси-рокля на немислима цена, а след това да се хвърли в обятията на почти непознат чужденец – Роберто Бартолини. Но едва изтрезняла от разгорещената нощ и от гнева си, Бренди разбира, че се е превърнала в мишена на убиец и няма друг избор, освен да потърси отново Роберто – мъж, на когото Съдбата отрежда да бъде или неин спасител, или да я стъпче в калта. Едно е сигурно – тя няма да се предаде без бой…
2. Tongue In Chic (2007) Внимавай в картинката
Как е възможно една малка лъжа да забърка Медоу Зарвас в такива големи неприятности? Естествено, Девлин Фицуилям я спипва в момента, когато тя нахлува с взлом в имението му, за да открадне безценна картина. А Медоу, в изблик на паника и отчаяние му казва, че има амнезия и няма представа как и защо се е озовала там... Обаче какво е изумлението й, когато Фицуилям с опасна усмивка й припомня, че тя е... неговата съпруга и няма за какво да се тревожи - той ще й помогне да оправят нещата. Когато собственият коварен план на Девлин става ясен, Медоу се оказва забъркана в една измамна игра с много високи залози. Тя не смее да отклони поглед от него (пък и не иска...), докато осъзнава, че опасността тепърва се задава. И трети играч се включва в играта, опитвайки се да убие и двамата...
3. Thigh High (2008) Съблазън
Да имаш за шеф толкова завистлива и коварна жена като Стефани е напаст, която идва в повече дори на Неса Дал. Колкото и да стиска зъби, както и да се сдържа, уволнението й си остава на една искра разстояние. Но когато Стефанозавърът я заключва в трезора на банката заедно със следователя, изпратен да инспектира серия банкови обири, нещата излизат извън контрол. Особено след като Неса разбира, че мъжественият Джеръми Макнот не е този, за когото се представя. Самата тя се оказва въвлечена в престъпление... и в приключение, за което не би посмяла да признае пред никого. Но тъкмо тази плетеница от лъжи и страсти ще я амбицира да покаже какво наистина може една красива жена, поставена натясно...
4. Danger in a Red Dress (2009) Опасност в червена рокля
Хана Грей още изплаща студентския си заем и има нужда от пари. Получава ги по начин, който я вкарва в страхотен скандал, за радост на настървените медии и за ярост на тълпа побеснели наследници на солидно завещание. Красивата Хана вижда снимките си по вестници и телевизии, неизменно придружени с най-грозни обвинения - от прелюбодейство до убийство. И, разбира се, я изхвърлят на улицата, отнемат й лиценза на медицинска сестра, никой не желае поне да я изслуша. Изоставена от късмета и отчаяна да си намери работа, Хана попада в едно имение, разположено край дивия бряг на Мейн, където се грижи за самотна възрастна жена. Зловещият дом, невъзможната старица и коварните слуги не й помагат да преодолее чувството, че някой тайно я наблюдава. Внезапно старицата умира, малко след като е доверила на Хана опасна тайна. От този миг нататък наблюдението се превръща в преследване и Хана отчаяно се нуждае от единствения мъж, който може да я опази жива. За нея - той е чаровен лъжец, манипулатор, престъпен тип. За него - тя е опасност в червена рокля, съблазнителна заплаха, преграда по пътя към истината. Но само пламъкът на страстта ще изчисти заблудите и ще ги изведе към спасението.
обаче не мога да намеря четвъртата на английски - за Габриел. Моля ви се пак  Praynig ако някой, някъде, случайно, ....   bouquet

# 485
Фри писах ти Peace

Хера,ти Новите видове на английски ли ги минаваш или каквото има на бг?

# 486
  • Euskal Herria
От Новите видове на български име преведени 4 книги - три са в Читанка, последната е в бг свят и мейлбукс. Говоря за качествен превод, а не минати през гугъл преводач.

# 487
  • Разпиляна във въображението
Хера, не си единствена. И аз не съм чела още Новите видове.

# 488
  • Стара Загора

Мирел мятай ги...поне да не съм сама Mr. Green Макар секса да ми е малко в повече...ама и романтиката си я бива Crazy
На бг ги чета....имам 4-те и сега чета първата за Фюри.

# 489
  • Разпиляна във въображението

Мирел мятай ги...поне да не съм сама Mr. Green Макар секса да ми е малко в повече...ама и романтиката си я бива Crazy
Освен след третата за Бюканън да   се присъединя към теб 😉

# 490
О, аз не съм чела нито Новите видове, нито Породите.Пробвах, но не можах да се пречупя.Може би някой ден, когато няма нищо друго за четете пак ще опитам.Печели ме само идеята за единствената правилна и подходяща половинка, завинаги  Crazy

# 491
Породите ги издържах 2 - 3 книги, Новите видове ме отказаха на 40-та страница   Sad

# 492
  • ВАРНА

Слейд ми хареса най-много,след него Фюри и най-малко Валиант,сега ще пробвам Джъстис,въпреки че според сестра ми е скучничка....За мен тази поредица ми хареса повече като стил на писане от Лора Лей  Peace

# 493
Здравейте, виждам, че обсъждате Джъстис, моля да я пратите и на мен mmxp@mail.bg Превода, който имам е от преводач и не се чете, а с мейлбукса имам проблем. Мерси!

# 494
И аз още не съм почвала тези Видове и нещо все ги отлагам!  Party Доста често сте ги обсъждали,но или не съм обърнала внимание или съм забравила...Освен че има повечко секс на коя друга поредица напомня-нюансите,кросфайър или...?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт