За тези, които четат любовни романи №13

• 80 320
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
А да, малко е кофти докато свикнеш, като цъкнеш на линка винаги махай всички отметки в малките квадратчета, exe не сваляй никога
Някои потребители дори имат картинки в подписа коя отметка да се махне, загледай се
Неудобно е донякъде, но пък има почти винаги почти всичко

# 511
  • София
Скрит текст:
Хера, от серията Новите видове с качествен превод са 4 книги:
1. Фюри
2. Слейд
3. Валиант
4. Джъстис
Първите три ги има в Читанка, четвърта - засега е в бг свят и мейлбукс. Предстои качването в Читанка. Останалите книги от серията са с "машинен" превод - разбирай просто пуснати през гугъл преводач и толкова. Аз лично съм доста търпелива и не толкова претенциозна, ама не можах да изтърпя и дори и две страници да изчета с такъв "превод".

Снощи довърших "Прелъстяване" на Никол Джордан. Исторически любовен роман, с любов, секс и най-вече - щастлив финал. Хареса ми, леко се чете. Главният герой решава да отмъсти и затова взима като любовница сестрата на врага си. Обаче планът му се обръща срещу него, двамата се влюбват и, както винаги, докато се разкрият чувствата им...  Grinning

И аз съм я набелязала. На хартия ли я чете или в ел. вариант?

# 512
  • Euskal Herria
На хартия. Ирис досега не са издавали е-книги, а ми се струва рано да се появи скан и след това - разни формати.
За момента предпочитам електронните издания, защото веднага ги получавам. А за нормалните книги се иска време за доставка. Сега използвах пътуване на близък, за да ми донесе няколко.

# 513
  • София
YanaDG, мерси.   bouquet Аз я търсих в Orange, но не я видях. Чакам да събера 2-3 книги за поръчка поне и ще я поръчам с тях. Поне според анотацията ще е интересна и лека за четене.

# 514
  • Euskal Herria
Да, и аз чакам поне 2-3 книги да са. Макар че от Хеликон приятно ме изненадаха с цената на доставка -  1,99 лв.  Но това го видях, чак когато направих поръчката. Все си мислех, че ще е по-голяма сумата. А и на всяка от книгите имах 5% отстъпка, без да беше обявено. Може и просто да съм улучила някаква промоция, не знам. Обаче определено си беше хубава изненада.

# 515
  • Sofia
Яна, ти не взимаш/поръчваш ли ел.книги? Ако е така, то дори ми е чудно, че има доставка изобщо.

# 516
  • Euskal Herria
 Morena, основно купувам е-книги. Онлайн става бързо и лесно. Обаче този път книгите, които ми харесват, ги имаше само на хартия. Използвах, че сестра ми ще идва за празниците тук, поръчах си книгите до адреса ни в България и тя ми ги донесе.
Обаче Хеликон правят доставка до чужбина - проверих. Единствено е по-изгодно, когато са повече от една книгите, за да се оправдае цената на доставката. Все пак предпочитам за 20 лв доставка да получа поне 2-3 книги  Grinning
При електронните книги това е хубавото - избираш, плащаш и получаваш на момента. Само че все още в България не е масово издаването на този формат. И затова се прибягва да сканиране, конвертиране и пр. варианти.

П.П. Да се допълня - при е-книги няма такса за доставка.

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 16:27 от YanaDG

# 517
  • София
Да ви се оплача започнах Джъстис , но хич не ми върви след Дж. Редмерски.   Tired

# 518
А на Даринда Джоунс не се ли превеждаха на бг?  newsm78

# 519
  • София
Превеждаха. Първите три и дотам.

# 520

При електронните книги това е хубавото - избираш, плащаш и получаваш на момента. Само че все още в България не е масово издаването на този формат. И затова се прибягва да сканиране, конвертиране и пр. варианти.

П.П. Да се допълня - при е-книги няма такса за доставка.

Не искам отново да предизвиквам някаква "война", но масово книгите които се търсят в другата тема ги има вече като електронни книги - например книгите на Егмонт, Колибри....
Просто за повечето хора ел.книга означава безплатна книга.

Иначе по темата току-що прочетох Wanted by Kelly Elliott...  Rolling Eyes Ми не беше лоша, но ми дойде прекалено детински написана. Най-хубавото което мога да кажа, за книгата е че е сладка. И въпреки забъркването на други герои (което много обичам по принцип) не съм сигурна, че ще прочета останалите книги от поредицата.

# 521
Видях че в  mailbooks е качена книга на Джоана Линдзи-"Величествен ангел".Това нова книга ли е или преиздадена стара под друго заглавие newsm78.Ако някой я има в pdf може ли да ми я прати на gero125@abv.bg Simple Smile

# 522
Оригиналното заглавие е "Glorious angel" и всъщност е доста стара (1982г), малко наивна, но приятна история. За едно момиче - Анжела, което след като остава сираче най-богатото семейство в града я праща да учи, грижи се за нея и т.н. Скоро я четох. https://www.goodreads.com/book/show/419303.Glorious_Angel

# 523
  • София
Не мога да се сетя заглавието на една книга.
Главната беше прислужница в дома на един граф. Тази, която отговаряше за персонала, я натопи за кражба. После синът на въпросната преби прислужницата. Последната пък беше любовница на графа и забременя.  Графът имаше брат,  който беше прострелян. Пак натопиха прислужницата и тя избага да живее в една гора с някаква скитница.

Малко е объркано, но това си спомням.

# 524
Аз прочетох Трудно изпитание на Лора Хей и да си напиша крайното впечатление...
След средата, книгата много ми хареса  Peace Не знам точно какво се случи, но и изразите се подобриха, историята се заформи и раздвижи.
На някои моменти, любовните емоции ми бяха малко пресилени и детински. Особено смешно ми стана, като се наложи на главния герой да сложи банкнота в прашките на стриптизьорка и се опитваше как изпита погнуса, че докосва друга жена  Crazy Пресилено  Wink
Съжаляванията и извиненията за това и онова на всяка страница, също бяха малко в повече.
Но като цяло - книгата не е никак лоша и ще чакам с нетърпение следващите  Sunglasses

Момичета, може ли да ми препоръчате други книжки с детективи, военни и прочее романи с повечко екшън  Flutter
Поредиците на Мелтън и за Макенз съм ги чела  Wink

П.С. Имаше преди време някакъв Идеален мъж или нещо такова, но не помня автор  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт