За тези, които четат любовни романи №13

• 80 283
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • В къщурката на хълма на феите
тъкмо щях да казвам, че проблем с дата-та откак мина Нова Година ..

# 586
  • Sofia
Мдааа, от около НГ насам няма ден бе проблем с датата. Всеки ден съм пробвала, в началото беше вечер, вече и през деня...

# 587
Моля за помощ, че не мога да се сетя как се казва една книга.
Не помня кой, главния или главната се завръщаше отнякъде. Мисля, че искаха да откриват някаква гинекологична клиника или просто клиника (може жестоко да бъркам). Майката на главната беше ужасна - много красива, иска да прелъсти главния, когато главната била малка се държала ужасно с нея, и сега продължаваше. Тормозеше я, унижаваше я. Не майка, ами зверилище... Направи какво ли не, за да съблазни главния, но нали той влюбен в нашата мома и не отрази "секси мамчето". Доколкото си спомням, майката беше и убийца, която беше убила някого с преспапие (с много специфична форма), после се опита да убие още някого със същото "оръжие"....

Много бегло и много объркано, но много ще се радвам ако някой ми каже коя е.  Hug

# 588
Моля за помощ, че не мога да се сетя как се казва една книга....

Звучи ми като Южняшки огньове - Мерилин Бакстър

# 589

Даа, тя е! Много ти благодаря  Hug  bouquet

А по темата чета Перфектният мъж на Линда. В началото съм още, но много ми харесва  Heart Eyes

# 590
  • София
Дайте ми съвет моля ви, не съм чела до сега книга на Джули Джеймс,  коя да започна?
От книгите за ФБР агентите само първите две ли са на български?
Не знам какво да чета.   Sad
Дали Бюканън-Ренард (и тях не съм чела) ще ми харесат повече.

# 591
Момичета, попаднах на някакви поредици Книги за любов. Без предразсъдъци. Имат и някакви подраздели. Хубави ли са?
Загледах се по книгите от Паранормална романтика - доклкото разбрах, има 5-6 книги до момента и са свързани в една история. Дали си заслужава да се започне, такава дълга поредица  Rolling Eyes

# 592
Дайте ми съвет моля ви, не съм чела до сега книга на Джули Джеймс,  коя да започна?

Което и да започнеш няма да сбъркаш! Heart Eyes Само гледай да започнеш от началото, специално Бюканън-Ренард са много голяма поредица, а на Д.Джеймс са преведени общо 4 книги, 2 от тях за ФБР агентите (останалите от тази поредица не са преведени)!

# 593
  • София
hrisi04 Мерси много.  bouquet
Май ще е Д.Джеймс другите са много.

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 20:41 от puffeto

# 594

Интересна ли е?  newsm78

# 595

Интересна ли е?  newsm78

Спомените ми са много бегли, но имам смътно приятно усещане  Thinking, но не съм критерии. Помня само, че за такава зла майка не бях и не съм чела до сега. ooooh!

# 596

Което и да започнеш няма да сбъркаш! Heart Eyes Само гледай да започнеш от началото, специално Бюканън-Ренард са много голяма поредица, а на Д.Джеймс са преведени общо 4 книги, 2 от тях за ФБР агентите (останалите от тази поредица не са преведени)!

Кои са тези 2 книги за ФБР агенти? Нещо не мога да намеря книги от тази авторка  Rolling Eyes

# 597
  • София
veselina_s_p   Книгите са Нещо като любов и Любовни престрелки. Доколкото знам.

# 598

Кои са тези 2 книги за ФБР агенти? Нещо не мога да намеря книги от тази авторка  Rolling Eyes

Книга 1: "Любовни престрелки" и 2.''Нещо като любов"  Peace

# 599
  • Разпиляна във въображението
В Новите видове сексът не е чак толкова много. Направо си е умерен в сравнение с Породите. Онези подивяваха по едно време заради секса, никой да не ги пипа и т.н. Тук е малко по-умерено.

Всъщност при котките се оказа, че разгонването си е точно така, както се описва в Породите.

Абе то лошо няма, обаче сексът там, по спомени, направо си беше нон-стоп. а и там подивяваха не котките, а жените май

Общи условия

Активация на акаунт