За тези, които четат любовни романи №13

• 80 295
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Идеалният мъж на Джули Гарууд е за една лекарка и за агент на ФБР. Първата нейна, коята прочетох и ми хареса. https://www.goodreads.com/book/show/9647908-the-ideal-man след това съм прочела още 21 нейни книги Joy
Коментирана е и една друга книга с такова заглавие, но не съм я чела.

***все й бъркам името, сори   Grinning

Аз пък все ги бъркам Идеалния и Перфектния мъж!  Party Може би имаш предвид тази книга,приличат си заглавията. ''Перфектният мъж'' на Линда Хауърт ми хареса доста, подобна е с историите на Джули Гаруд и като я споменавам няма ли скоро да излиза нещо нейно и по точно книгата за Корди и Ейдън?  Crossing Arms

Твоето объркване, добре ми дойде, защото въобще не знаех за книгата на Линда Хауърд. А тя ми се стори по-интригуваща, като резюме  Simple Smile

Тези Нови породи, които коментирате, на кой автор са? Преди доста време, прочетох първит 2-3 книги за котките. Харесаха ми, но бързо ми омръзнаха с тези преобладаващи секс сцени. Иначе действието беше интригуващо.

Да попитам и за една книга, която се спомена преди време - някой се оплака, че му бил много екшънът и малко чувствата, т.е. точно като за мен  Crazy Корицата на книгата беше в синьо, с някаква жена в далечината, която тича по улица  Rolling Eyes

# 571
veselina_s_p, Новите видове са от Лорън Донър, толкова ги коментирате да взема и аз да им метна едно око  Thinking

За книгата със синя корица, прилича ми на Карън Робърдс - Правосъдие  Thinking

# 572
За книгата със синя корица, прилича ми на Карън Робърдс - Правосъдие  Thinking

Точно тя е - благодаря  Grinning

# 573
  • София
Скрит текст:
Защо така в последно време не мога да прочета нещо, което да ме завладее. Не искам да е нещо нечувано и невиждано. Просто историята да е написана увлекателно и да са свестни героите. Да взема да прочета пак "Синеокият дявол" ли, поне да си оправя вкуса, докато намеря нещо свястно. Толкова книги не съм чела, а трудно попадам на нещо качествено.
Ох не съм ги чела и тези три книги...нали Синеокия дявол е от поредицата Травис?

Да, силно ти ги препоръчвам, особено кн. 2.  Heart Eyes Първата книга до половината е много описателна т.е. въвеждане в историята, но после става интересна. Втората е супер, третата- много хубава. Сега чакам историята за малкия брат Джо, но май чак тази есен ще излезе.

Ето резюме.  Peace

# 574
Имам едни въпрос, не много по темата, но все пак - има ли приложение Читателски дневник за смартфони  Rolling Eyes
В момента си правя записки в телефона, но става много объркващо. Освен това искам да си отбелязвам кои книги от списъкът, вече съм купила, прочела и кратък коментар за книгата...

# 575
  • София
Ох тези Нови видове, хич не ми върви  ревнивеца Джъстис трети ден ще го мъча. Ако бяха разчупили поредицата с някой нов вид сменящ жените и попадащ  в  забавни ситуации щеше да е екстра.
Е остава ми да чакам  Тайгър.  

# 576
veselina_s_p, Перфектният мъж наистина е по-добър от Идеалният. Wink
Кога е обсъждана Правосъдие? Аз откога я чакам само, който я има я бързо да включва скенера, амаха! Simple Smile Това обаче е втората книга за Джесика, ако не си чела първа - почни от нея, свързани са.
Читателски дневник - goodreads.com

Да се допълня - много ми хареса Натюрморт на Джой Филдинг /кой ги мисли тия заглавия не ми е ясно/, но като за 4 звезди. Махнах й една поради голямото сходство с Виж Джейн бяга, сюжета ми беше като дежавю. Можеше нещо по-различно да измисли, вместо да /почти/ прекопира другата си книга, имаше мегдан да извърти нещата.

Почнах Опасна клопка на Даяна Палмър. Тип арлекинска, след всички трилъри да се разтоваря. До към 50 стр. - гола вода и стила на писане ми е някак отблъскващ. Явно не е моята авторка, защото си спомням, че и Обречени на любов захвърлих без да я дочета.

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 12:41 от evencee

# 577
  • Разпиляна във въображението
В Новите видове сексът не е чак толкова много. Направо си е умерен в сравнение с Породите. Онези подивяваха по едно време заради секса, никой да не ги пипа и т.н. Тук е малко по-умерено.

# 578
  • Sofia
Аз пък да изпъшкам от Мелиса Хил и "Малка кутийка от Тифани".  Whistling
Много ме се повтарят размишленията на главния герой... ако беше ги спестила... А и действие ми липсва...
Иначе по анотация харесах и другите ѝ две книги, ама... да видим де. На половината съм.

# 579
Аз изчетох ''Спомни си'' на Мейси Бекет! Wink Непознат автор, интересна анотация, но нищо запомнящо се...двойка разделена от гимназията се среща след 10 години! Той (Бо) си я иска обратно, след като я е напуснал преди 10 години и прави всичко възможно да си я върне! Но никак не е лесно, защото над родовете им тегне проклятие...мъжете от неговото семейство са прокълнати от бабата на героинята (която е вуду) да не се обвързват с жени от нейното семейство... Леко четиво, нищо драматично, но и да я пропуснете няма да изпуснете кой знае какво...  Peace

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 14:13 от hrisi04

# 580
В Новите видове сексът не е чак толкова много. Направо си е умерен в сравнение с Породите. Онези подивяваха по едно време заради секса, никой да не ги пипа и т.н. Тук е малко по-умерено.

Всъщност при котките се оказа, че разгонването си е точно така, както се описва в Породите.
От няколко месеца сме с женско коте (уж им минавало по-леко разгонването).
Като изключим факта, че се разгони за първи път още на 8 месеца  ooooh! Положението беше страшно. Хайде първият път се понасяше и изкара само 3-4 дни. Но като не забременеят на първото разготване, след 2-3 седмици се разгонват отново и продължава вреки път по-дълго и по-силно  ooooh! Та така 3 пъти в разтояние на месец и малко  Whistling
И като се разгоням мяучат, все едно си ги оставил без храна и вода поне половин месец. И само да ги пипнеш, се почва наместване в поза чифтосване и гърлено мъркане...Направо ми лазеше по нервите накрая, малката развратница  Laughing

# 581
 hahaha

Вие имате ли проблем с влизането в Дата ?

# 582
  • Euskal Herria
Да, преди малко писах в темата са търсене на е-книги. Направо ще си повторя поста:

Дата-бг за момента не се отваря. Копирам съобщението им от 13.01., поместено на фейсбук страницата им:

Уважаеми потребители, извършва се техническа профилактика на тракера и няколко дена са възможни временни прекъсвания, за което Ви молим да ни извините!

https://www.facebook.com/pages/Data-BGNET/425800950875307?fref=ts

# 583
  • София
hahaha

Вие имате ли проблем с влизането в Дата ?

Аз да, и вчера също.

# 584
Ок, мерси. Чудех се да не би при мен да е проблемът.Оглеждам се за нещо интересно след "Горещи страсти в Рая".

Общи условия

Активация на акаунт