За тези, които четат любовни романи №13

• 80 298
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Идеалният мъж на Джули Гарууд е за една лекарка и за агент на ФБР. Първата нейна, коята прочетох и ми хареса. https://www.goodreads.com/book/show/9647908-the-ideal-man след това съм прочела още 21 нейни книги Joy
Коментирана е и една друга книга с такова заглавие, но не съм я чела.

***все й бъркам името, сори   Grinning

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 22:23 от Анонимен

# 526
Джули Гаруд.

# 527
Не мога да се сетя заглавието на една книга.
Главната беше прислужница в дома на един граф. Тази, която отговаряше за персонала, я натопи за кражба. После синът на въпросната преби прислужницата. Последната пък беше любовница на графа и забременя.  Графът имаше брат,  който беше прострелян. Пак натопиха прислужницата и тя избага да живее в една гора с някаква скитница.

Малко е объркано, но това си спомням.

Прелъстена невинност - Джоана Линдзи.

Не беше точно "прислужница". Хората му я отвлякоха от улицата, защото я помислиха за слугиня, а той им беше поръчал да му доведат някаква жена с която да прекара нощ.
Една от любимите ми книги.

# 528
Не, май не става дума за Джоана Линдзи.Чела съм я книгата, но сега не мога да се сетя за авторката.Спомням си , че я има в Читанка и е единствената нейна книга там, главната се казваше Луси, Сиси..нещо подобно.Ще погледна в старите си мнения, май я бях коментирала лятото, но е отвратителна книга, всичко беше грозно, черно, вулгарно-поне тези спомени са ми останали.

Завърших "Горещи страсти в Рая" и определено я препоръчвам.Много динамична, постоянно се случваше нещо, по едно време даже аз се изморих Laughing

# 529
Не мога да се сетя заглавието на една книга.
Главната беше прислужница в дома на един граф. Тази, която отговаряше за персонала, я натопи за кражба. После синът на въпросната преби прислужницата. Последната пък беше любовница на графа и забременя.  Графът имаше брат,  който беше прострелян. Пак натопиха прислужницата и тя избага да живее в една гора с някаква скитница.

Малко е объркано, но това си спомням.
Изпитание на чувствата-Патриша Гафни ?
Извинете ме за последователните постове, през телефона.... Rolling Eyes нали знаете  Peace

# 530
  • В къщурката на хълма на феите
аз тези дни четох поредицата Хотелът на Нора Робъртс .. няма такъв кеф ви казвам хора .. абсолютно непретенциозна поредица, която да се бори за слава на бестселър и амнайси-милиарден-тираж, която не претендира, че открива топлата вода, не създава усещането у читателя, че трябва да очаква не-знам-си-колко-си-огромен сюрприз или неземна изобретателност на автора си, семейна сага, все едно писана в най-добрите години на Нора, когато не издаваше по 10 книги на година и имаше време за сюжети .. абсолютно ненатрапчиви, лишени от каквато и да е било гигантична мелодрама и така прекрасно балансирани диалог и описания, че наистина на моменти имах чувството, че съм там в малкото градче Бунсборо .. 10/10 по всички параграфи ..

# 531
  • Разпиляна във въображението
Веселина, Идеалният мъж е част от поредица Бюканън_ Ренард. хубави са книжките.
Аз се присъединих към Хера и новите видове_ Фюри. Чела съм част от видовете на Лей и не мога да се отърва от приликите. Май сексът за момента е по-малко.

# 532
  • Стара Загора
Веселина, Идеалният мъж е част от поредица Бюканън_ Ренард. хубави са книжките.
Аз се присъединих към Хера и новите видове_ Фюри. Чела съм част от видовете на Лей и не мога да се отърва от приликите. Май сексът за момента е по-малко.
Абсолютно съгласна с теб...само дето при секс в Новите видове само се поддуват а в Породите имаше шип.... Crazy
Мецани...може ли Хотелчето? Crazy Heart Eyes

# 533
  • Sofia
Херич, в МБ ги има 3те "Хотелът" на Н. Р.
Аз ги имам в mobi, ако искаш...

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 10:07 от Morena

# 534
аз тези дни четох поредицата Хотелът на Нора Робъртс .. няма такъв кеф ви казвам хора .. абсолютно непретенциозна поредица, която да се бори за слава на бестселър и амнайси-милиарден-тираж, която не претендира, че открива топлата вода, не създава усещането у читателя, че трябва да очаква не-знам-си-колко-си-огромен сюрприз или неземна изобретателност на автора си, семейна сага, все едно писана в най-добрите години на Нора, когато не издаваше по 10 книги на година и имаше време за сюжети .. абсолютно ненатрапчиви, лишени от каквато и да е било гигантична мелодрама и така прекрасно балансирани диалог и описания, че наистина на моменти имах чувството, че съм там в малкото градче Бунсборо .. 10/10 по всички параграфи ..

Споделям напълно мнението ти! Simple Smile Нямаше драми и големи интриги, но с голям кеф си изчетох книжките! Друга поредица на Нора, която ми е донесла същите усещания и настроения е Сватбена агенция!  Peace

# 535
  • Стара Загора
Херич, в МБ ги има 3те "Хотелът" на Н. Р.
Аз ги имам в mobi, ако искаш...
Хич па не се сетих да проверя в МБ...ама то моето МБ частното де е Мецани Mr. Green и мое лично гуру.....пообсъдихме даже Видовете Mr. Green

# 536
Идеалният мъж на Джули Гарууд е за една лекарка и за агент на ФБР. Първата нейна, коята прочетох и ми хареса. https://www.goodreads.com/book/show/9647908-the-ideal-man след това съм прочела още 21 нейни книги Joy
Коментирана е и една друга книга с такова заглавие, но не съм я чела.

***все й бъркам името, сори   Grinning

Аз пък все ги бъркам Идеалния и Перфектния мъж!  Party Може би имаш предвид тази книга,приличат си заглавията. ''Перфектният мъж'' на Линда Хауърт ми хареса доста, подобна е с историите на Джули Гаруд и като я споменавам няма ли скоро да излиза нещо нейно и по точно книгата за Корди и Ейдън?  Crossing Arms

# 537
  • Sofia
Хотелът и Сватбена агенция не съм чела, приготвила съм си ги, както и Звездите на Митра, В градината,).  
Харесвам поредиците Сага за Ирландия, Макгрегър, Островът на трите сестри,  Братят Макейд.  Стари са, та ги има в читанката. Simple Smile

# 538
  • В къщурката на хълма на феите
пообсъдихме даже Видовете Mr. Green
хвалиш ли се Joy Joy

Хриси да, точно!

# 539
  • Пловдив
Аз пък все ги бъркам Идеалния и Перфектния мъж!  Party Може би имаш предвид тази книга,приличат си заглавията. ''Перфектният мъж'' на Линда Хауърт ми хареса доста, подобна е с историите на Джули Гаруд и като я споменавам няма ли скоро да излиза нещо нейно и по точно книгата за Корди и Ейдън?  Crossing Arms

Книгата за Корди и Ейдън излезе през лятото на 2014-та Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт