Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за поредицата "After" на Ана Тод?
Какви са отзивите за книгата „Усукани“ на Ема Чейс?
Какви са мненията за поредицата „Кросфайър“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за поредицата "After" на Ана Тод?
Мненията за поредицата "After" на Ана Тод са смесени. Някои членове на форума смятат, че книгите са романтични, но с много драма, което може да бъде досадно. Други имат смесени чувства относно историята, като отбелязват, че тя има развитие и не е монотонна в емоционално отношение. Наличието на фен преводи на първите три книги се споменава, като се посочва, че четвъртата книга все още се превежда. Въпреки това има и изразени съмнения относно това как авторката ще запълни четвъртата книга в поредицата.
-
Какви са отзивите за книгата „Усукани“ на Ема Чейс?
Отзивите за книгата „Усукани“ на Ема Чейс са предимно положителни. Членовете на форума споделят, че им е харесала, като подчертават наличието на хумор и интересни герои. Освен това се споменава, че историята е продължение на предишна книга, разказана от различна гледна точка. Въпреки това има и изразени опасения относно някои правописни грешки в книгата.
-
Какви са мненията за поредицата „Кросфайър“?
Мненията за поредицата „Кросфайър“ са смесени. Някои членове на форума я харесаха, особено четвъртата книга, която беше различна от предишните три. Те оцениха разкритията, предоставени чрез мислите на главния герой, и изразиха очакване за скорошно публикуване на петата книга. Въпреки това има и хора с негативни мнения за поредицата, като твърдят, че вкусовете варират.
-
Какви са мненията за книгата „Лекарство срещу северния вятър“?
-
Какви са мненията за поредицата „Малъри-Андерсън“?
Може би имаш предвид тази книга,приличат си заглавията. ''Перфектният мъж'' на Линда Хауърт ми хареса доста, подобна е с историите на Джули Гаруд и като я споменавам няма ли скоро да излиза нещо нейно и по точно книгата за Корди и Ейдън? 

Ако си я чела какви са ти впечатленията и появяват ли се приятелките на Корди и техните мъже от предишните книги...
На български я няма още. Четох я, не е лоша, но не разбирам добре сюжета в толкова бързо развиващи се истории, затова си я чакам на български, за да разбера всичко. Приятелките на Корди и мъжете им се появяват, приятелките й са шокирани, когато Корди и Ейдън се събират, а мъжете изобщо

Сега не знам какво ми се чете, дали да не ги започна тези нови видове макар доста фантастично да ми се вижда!
Въобще няма смисъл, всичко си приключи много добре във втората книга.....