За тези, които четат любовни романи №13

• 80 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Малко само  4470 Joy
Моренка сега ме подсети...преди години четох първата книга от Сватбената агенция...и така и не дочаках да си купя другите...бях се отдала на кино и тв...Сега ще я дръпна. "В градината" съм я приготвила....ама пусто отлежава....започнах първата книга...после не ми хареса...зарязах я и зачаках да ми дойде музата за нея Crazy

# 541
Аз пък все ги бъркам Идеалния и Перфектния мъж!  Party Може би имаш предвид тази книга,приличат си заглавията. ''Перфектният мъж'' на Линда Хауърт ми хареса доста, подобна е с историите на Джули Гаруд и като я споменавам няма ли скоро да излиза нещо нейно и по точно книгата за Корди и Ейдън?  Crossing Arms

Книгата за Корди и Ейдън излезе през лятото на 2014-та Simple Smile

Аз я чакам да излезе на български! Или нещо съм се отплеснала и вече е излязла?  newsm78 Ако си я чела какви са ти впечатленията и появяват ли се приятелките на Корди и техните мъже от предишните книги... Crazy

# 542
  • Пловдив
hrisi04, извинявай, мислех, че питаш за английски Blush  bouquet На български я няма още. Четох я, не е лоша, но не разбирам добре сюжета в толкова бързо развиващи се истории, затова си я чакам на български, за да разбера всичко. Приятелките на Корди и мъжете им се появяват, приятелките й са шокирани, когато Корди и Ейдън се събират, а мъжете изобщо Crazy Толкова за женската интуиция Mr. Green Малко спойлер за сюжета:

Скрит текст:
Майката на Корди изоставила нея и баща й, когато Корди била съвсем малка. Корди отива в Австралия да я потърси, за да говори с нея. Тъй като Ейдън също ще ходи до Австралия (нали семейството е в хотелиерския бизнес), двамата пътуват заедно. Там започват разни неприятности за Корди, които са заради това, че е първородното дете на майка си, а пък тя е милионерска наследница. Горе-долу това помня, защото я четох отдавна Blush

# 543
hrisi04, извинявай, мислех, че питаш за английски Blush  bouquet На български я няма още. Четох я, не е лоша, но не разбирам добре сюжета в толкова бързо развиващи се истории, затова си я чакам на български, за да разбера всичко. Приятелките на Корди и мъжете им се появяват, приятелките й са шокирани, когато Корди и Ейдън се събират, а мъжете изобщо Crazy Толкова за женската интуиция Mr. Green Малко спойлер за сюжета:

Скрит текст:
Майката на Корди изоставила нея и баща й, когато Корди била съвсем малка. Корди отива в Австралия да я потърси, за да говори с нея. Тъй като Ейдън също ще ходи до Австралия (нали семейството е в хотелиерския бизнес), двамата пътуват заедно. Там започват разни неприятности за Корди, които са заради това, че е първородното дете на майка си, а пък тя е милионерска наследница. Горе-долу това помня, защото я четох отдавна Blush
Нямам търпение да излезе на бълг.език.Знае ли се дали ще я издават скоро Simple Smile

# 544
И аз я очаквам с нетърпение... Интересно ми е как така в книга на Джули Гарууд мъжът на е ченге!  Joy
Книгата за Регън и Алек (Списък с убийства) ми е любимата от поредицата и се радвам,че ще се появят в тази книга!  Heart Eyes

# 545
  • София
Скрит текст:
Не мога да се сетя заглавието на една книга.
Главната беше прислужница в дома на един граф. Тази, която отговаряше за персонала, я натопи за кражба. После синът на въпросната преби прислужницата. Последната пък беше любовница на графа и забременя.  Графът имаше брат,  който беше прострелян. Пак натопиха прислужницата и тя избага да живее в една гора с някаква скитница.

Малко е объркано, но това си спомням.
Изпитание на чувствата-Патриша Гафни ?
Извинете ме за последователните постове, през телефона.... Rolling Eyes нали знаете  Peace
[/quote]

Точно тя е. Мерси.   bouquet

Cassy, и аз харесвам "Прелъстена невинност".  Peace

# 546
От вчера съм подхванала "Капризите на сърцето" на С.Е.Филипс не е върха на литературното творчество, но ми действа доста добре. Самата история увлича и ми остават още 70 стр.  Heart Eyes

# 547
  • Плевен / София
Здравейте,
Някой има ли впечатления от "Белязана"- Елизабет Ноутън и "Горещо след полунощ"- Синтия Идън. И двете книги са от различни поредици, които сега започват....ако не са хубави да не ги започвам.Не обичам да купя първа книга от поредица и да не я довърша..... #2gunfire

# 548
На мене "Идеалният мъж" не ми хареса особено, пак е с такава натрапваща героиня "всичко мога-всичко знам-ти си ми излишен". "Списъка с убийства" също не ми хареса, но пък за Софи ми е фаворит. Книгата за Корди и тя ми изглеждаше разочарование, по това което съм прелиствала отгоре-отгоре, без да се задълбочавам обаче. Ще видим като излезе, но определено не я чакам с трепет.
Сега виждам, че ще има и нова, която предстои /13 поред/ за някакви Алисън и Лиъм. Говорят ли ви нещо?

# 549
НА мен Алисън и Лиъм нищо не ми говорят!  newsm78 Сещам се, че в семейство Бюканън имаше 2 сестри и за едната Сидни няма книга, както и за един от братята...все още! Mr. Green Но тя Джули май спря да пише отдавна за членовете на това семейство! Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 16:07 от hrisi04

# 550
Най-сетне прочетох С.Е.К.Р.Е.Т 2,но в края направо ми дожаля за горкия Уил.Някой  знае ли дали има и 3 част на книгата и какво се случва -Каси ще остане ли с някой newsm78

# 551
Завърших преди малко "Усукани" което си е доста бързичко след като тази сутрин я започнах! Бях изненадана, че историята продължава 2 години след началото на връзката между Кейт и Дрю, а не е както очаквах просто гледната точка на Кейт за събитията от първата книга!  Peace
Но като изключим тази приятна изненада, не съм впечатлена от останалото! Книгата е написана като дневник, прекалено описателно на моменти, а недоразумението което се получи между двамата доста ме издразни и направо прескачах страници вместо да чета за депресията на Кейт!  Crossing Arms Мразя недоразуменията и как двамата герои си мислят лошо за другия... ooooh! Сега не знам какво ми се чете, дали да не ги започна тези нови видове макар доста фантастично да ми се вижда!  newsm78

# 552
Сега пък тя ли е в депресия? Simple Smile В трета книга сигурно и двамата ще са едновременно. Надявам се поне да няма пак 50 стр. ухажване.

# 553
Сега пък тя ли е в депресия? Simple Smile В трета книга сигурно и двамата ще са едновременно. Надявам се поне да няма пак 50 стр. ухажване.

Нееее, наистина ли ще има трета книга!  #Crazy Въобще няма смисъл, всичко си приключи много добре във втората книга.....  ooooh!

# 554
еее evencee ...., 50 страници.... много ли са  Joy как беше - търпението е добродетел Party нормални ли 50 страници или такива на четеца  Grinning
аз чета 4-та книга на Fortune hunter на Кристина Дод, благодаря на romanti4ka   bouquet интересна ми е. Някои има ли впечатления от нейната серия Загубени сърца - заслужава ли си? - нещо били свързани тези две поредици накрая.

Общи условия

Активация на акаунт