За тези, които четат любовни романи №13

• 80 195
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
evencee
Скрит текст:
и сватба има, и бебе има, и хепи енд има, и май и втора книга има, така че чети спокойно Mr. Green

# 691
  • Варна
Четох суперлативите за книгата на Сабрина Джефрис и намерих тези в руски сайт. Искам да попитам от коя точно от сериите е тази, която хвалите?

# 692
  • Стара Загора
Уф момичета...помощ! Завърших първата книга от поредицата Хатауей обаче втората книга "Любов на разсъмване" и "Женени до сутринта" са ми с ужасно качество...има цифри...речта не е отделена...
Има ли ги някой в тхт или моби или нещо прилично за киндъл. Не ми чете пдф-и.
Моля да ми ги пратите на slavova_76@abv.bg
Благодаря ви предварително Hug

# 693
  • в сърцето на един мъж...
Случайно да сте мяркали кога излиза третата от Тъмната вещица на Нора Робъртс и следващата от Есенните парфюми на Лайза Клейпас? Тия хора никъде не пишат да им се невиди Tired

# 694
  • Euskal Herria
За Клейпас - от Ергон писаха, че предвиждат третата за края на декември или през януари. Обаче и до момента няма нова информация. Сайта им не се поддържа, в страницата им във фейсбук са мааалко по-редовни откъм новини. Но писах, питах и ми отговориха.

# 695
Ясно, както винаги никаква информация Confused Гледам, че ще пускат през февруари първата от Чикаго старс - Избрах теб.

# 696
  • Euskal Herria
Да, преди време издателството писа, че има намерение да издаде и останалите две книги от серията. Така всички ще са с еднакво оформление. Ще бъдат и с изцяло нов превод. Обещаха, че ще пуснат и хартиено, и електронно издание.
Друга тяхна книга, която ще пускат през февруари, е от серията "Златни исторически любовни романи":
Скрит текст:

# 697
Случайно да сте мяркали кога излиза третата от Тъмната вещица на Нора Робъртс

Първите две чела ли си ги,интересни ли са?

# 698
YanaDG, да видях, ама тя май е трета от някаква поредица или нещо подобно и сега се чудя и мая да я вземам ли или не Confused
romanti4ka не съм още, чаках да излезе и третата, че да ги почна. Но тия дни ми се причете нещо на Нора и мислех да я почна.

# 699
  • Euskal Herria
Geia, ако съдя по коментарите в ескейп, май е първа книга от серията. Направо ще копирам няколко поста:
Цитат
"И ако може да попитам: това първия роман от божествената й поредица The Rules of Scoundrels ли е? И по-точно романа й A Rogue By Any Other Name ? Великолепен, разтърсващ, просто вълшебен роман!"

"Точно за същата поредица става дума "

# 700
Дано, че ми писна от поредици, дето са издавани на случаен принцип и от главата за краката...
Преди време бяха издавали на Даниел Силва книги, ама не по реда на написване, ми от средата, към края, че към началото. И се чудих защо в една от книгите единия герой е жив, като го убиха в предната книга...Много ме дразнят такива неща Confused

# 701

Аз четох първата. Типична Нора с книгите за ирландските вещици, приятна, красива както винаги. Скоро четох още една нейна, която е почти същата - https://www.goodreads.com/book/show/59810.Jewels_of_the_Sun първа част на поредицата за сем. Галахър. Тя като че ли повече ми хареса.
Спомням си, че се убих да търся 2 и 3та части на братовчедите Дуайър на английски и не ги намерих  Crossing Arms

# 702

Аз четох първата. Типична Нора с книгите за ирландските вещици, приятна, красива както винаги. Скоро четох още една нейна, която е почти същата - https://www.goodreads.com/book/show/59810.Jewels_of_the_Sun първа част на поредицата за сем. Галахър. Тя като че ли повече ми хареса.
Спомням си, че се убих да търся 2 и 3та части на братовчедите Дуайър на английски и не ги намерих  Crossing Arms

Аз мисля, че и трите ги има в читанка. Мда - ето http://chitanka.info/serie/saga-za-irlandija

# 703
  • Пловдив

Фри, заповядай трилогията на английски Hug

http://dox.bg/files/dw?a=7903fcf404

Линкът ще бъде активен до 4 февруари.

# 704
еха, страхотно  Hug Hug Hug Hug
много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
ура Grinning

Общи условия

Активация на акаунт