Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 32 987
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Ако е останало нещо непреведено от интервюто на Слънчо newsm47 newsm47

ади още две от мен  hahaha hahaha

Ренка,
аз прегледах 1 стр. сме я превели, без увода. После ще прегледам и другите.  Hug Hug Hug

# 377

Ново било.  Peace Ако може някой да различи нещо  Whistling Whistling

# 378
  • Яко в Матрицата...

Ренка,
аз прегледах 1 стр. сме я превели, без увода. После ще прегледам и другите.  Hug Hug Hug

Ок, нека да си го делнем, че да стане по-бързо  Hug Hug Hug

# 379
  • близо до брега на морето
Оня ден бях на тая серия Wink и много им се кефих

Ново било.  Peace Ако може някой да различи нещо  Whistling Whistling
Само евето познах hahaha hahaha hahaha

# 380

Ренка,

Ок, нека да си го делнем, че да стане по-бързо  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Тогава избирай си кои страници поемаш  Hug Hug Hug Heart Eyes и казвай да знам.  Hug Hug Hug

Ето какво сме превели досега  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Интереса към личния Ви живот учудва ли Ви или вече свикнахте с това?
Това не е учудващо. Заради това, че съм пред очите на всички, кара хората да се интересуват от мен, искат да знаят повече. В цял свят е така. Истината е, че у нас ми с струва този интерес е малко в повече. Но човек след време, иска или не иска свиква.

Какво по-специaлно Ви привлича в една жена? Има ли нещо, което не харесвате?
Струва ми се, че дойдохме на въпросите-капани (смее се). Първо искам да кажа, че за която и жена да говоря, не обичам да използвам думата "не харесвам". Не само във връзките жена-мъж, и в приятелските връзки също ценя откровеността. Мога да бъда приятел с човек, който е открит спрямо мен.

За човек, който е пред очите на всички, трудно ли Ви е да опазите личния си живот от външни погледи?
Основното е това: Когато ние се опитваме да запазим нещо и да го скрием, то да се изкарва наяве. Само, че това трябва да се прави в някакви морални рамки и да има уважение. Дори и да сме известни и ние иамме социален живот и понякога искаме да отидем някъде и да се видим с приятели. И се опитваме да правим това далеч от хорските погледи, доколкото е възможно.

До този момент любовта на какво ви научи?
Струва ми се, че не е дошло времето за отговор на този въпрос.

В бъдеще имате ли виждане/описание "ето такова ще е семейството ми"?
Според мен е още много рано да мисля за това. В момента съм фокусиран върху работата и кариерата си, но семейството, в което израстнах, е много добър пример.

Ревнувате ли човека, когото обичате?
Всъщност отговора на този въпрос е скрит в самия него. Не знам какво значи да ревнуваш човека, когото обичаш. Разбира се, че има моменти когато ревнувам хората, които обичам.

Как прекарвате свободното си време?.
Обичам да спортувам. Темпото ми на работа е доста изморително, но отделям време да бъда заедно със семейството си. Не знам колко успешно, но рисувам картини с маслени бои. Пиша едни неща и това ми действа като терапия. Работя за филма, който ще снимам през лятото на 2015. Уча се да свиря на още няколко инструмента, които харесвам.

На кого приличате външно и по характер?
Има една приказка: Казал ха и паднал на баща си от носа. И аз съм така. По характер приличам на майка си.

Аз съм един песимист. Гледам на събитията първо от лошата страна. Искам или не искам, мислейки за най-лошото вземам решения. Като гледам откъм лошата страна на всяка ситуация се чувствам по-силен.

Как премина детството ви?
Баща ми е български емигрант, майка ми е босненка. Едно голямо, сплотено семейство с близки роднински връзки. Положиха услия да ме отгледат/възпитат като едно съвестно дете. Имам много връстници в семейството и най отличителното в детството ми бе моята хипрактивнност... Както и да е, след известно време енергията си я отдадох на спорта. Дълго време тренирах баскетбол. Като не можех да изразходя излишната си енергия, правех бели и така и себе си наранявах. Като повечето деца и аз имам спомени, които ме карат да се усмихват и такива, от които ми става неудобно. Много съм щастлив, че изживях едно пълноценно детство и израстнах по улиците.

Страхувате ли се от критика?
Напротив, вярвам, че има голяма полза от критиката. Съобразявам се с мнението и критиките на тези, които ме обичат и подкрепят.

Когато бяхте малък кой актьор харесвахте?
Много ясно си спомням. Когато бях на 10-11 години имаше един сериал "Deli Yürek". Беше първия сериал по който бях ролкова надъхан. Кенан Имирзалъоглу е от сшециалните хора, които много харесвам и към които изпитвам уважение.

Започнали сте да вземате уроци по актьорско майсторство?
Идеята за актьорството дойде изведнъж. След Best Model получих покана (тук не го разбирам много, но говори за АФК). За да работя започнах да ходя на уроци, защото само външния вид и снимките не са достатъчни. Всяка работа искам да я върша възможно най-добре. Затова и трябва да се трудиш.

Имате ли планове за игрален филм?
През лятото на 2015 имаме проект за филм с Ay Yapim. Започнахме да работим отсега. Режисьор ще бъде Али Билгин с който работим сега в Medcezir. Започнах да взимам уроци за ролята.Вярвам, че ще имаме успех.

Продължавате ли с уроците по актьорско майсторство?
Преди един месец започнах да взимам уроци за новия игрален филм. Хубавите работи искат труд. Заради хората, които ме гледат и подкрепят, трябва непрекъснато да се усъвършенствам. Да те харесват е хубаво, но само външността не е достатъчна...

Досега кой е най-големият комплимент, който се получавали?
Всъщност малко се притеснявам от комплиментите. Не обичма фа говоря за това. Иначе разбира се, че е хубаво да те харесват. В края на краищата работим работа, която се надяваме да се хареса на хората.

Планирате ли живота си? Казвате ли си след 1, 5, 10 години - трябваше да направя това и това?
От 4 години съм в тази сфера. Ако ме бяхте попитали преди четири години: "Какво мислите, че ще правите в бъдеще?" нямаше да ми дойде на ум това, което правя в момента. Ето защо не мога да предвидя какво ще се случи след 5 или 10 години. Бих казал само: планирал съм някои задължителни неща. Според мен, кариерните планове за много важни в дългосрочна перспектива.

Славата пречи ли на живота ви? Можете ли да се движите свободно по улиците?

Да, понякога ми пречи. Но всъщност това, че не мога да ходя свободно по улиците, не е беда. В някои отношения тази работа изисква жертви. Например, нужно е повече внимание към това, което си направил, към стъпките, които си предприел. Хората могат да те приемат като модел за подражание. Хората, който създават тенденциите в обществото, неизбежно (искат или не искат) се натоварват от това. Но в най-общ смисъл интересът, загрижеността и любовта, която ми показват, когато ме видят, не ме притеснява.

# 381

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тия ще се вземат  Party Party Party
А за Крачо Седеф  Party Party Party Mr. Green

Стига,беее, Седеф с Крачо  ooooh! Не моА го преживея  Crossing Arms

# 382

Ново било.  Peace Ако може някой да различи нещо  Whistling Whistling

На първа картинка - Баръш до таксито 

# 383
Привет,прекрасни! Grinning Успешна нова седмица на всички! Hug

http://www.haberfx.net/guzel-oyuncu-serenay-sarikaya-iyi-besleni … or-haber-1850891/

Скрит текст:
Добро утроооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден и слънчева и успешна седмица  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една "новина"  Joy Joy Joy
наЩи уж са хванати в крачка  Joy Joy Joy Снимката е публикувана в Т с текст, че потвърждава казаното от Чачо в интервюто:
Скрит текст:
За човек, който е пред очите на всички, трудно ли Ви е да опазите личния си живот от външни погледи?
Основното е това: Когато ние се опитваме да запазим нещо и да го скрием, то да се изкарва наяве. Само, че това трябва да се прави в някакви морални рамки и да има уважение. Дори и да сме известни и ние иамме социален живот и понякога искаме да отидем някъде и да се видим с приятели. И се опитваме да правим това далеч от хорските погледи, доколкото е възможно.

Някъде уж на скрито място са били. Пише и името на заведението. И че след като се събирали само по къщите, този път решили да излезнат малко.  Joy Joy Joy И Брадатко бил дошъл да ги прибере гълъбчетата (така са наречени) Joy Joy

А според мен този срещу тях е Али Билгин и това е сет или почивка от сет.  Peace http://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikay … 5513#.VHwSEGdA1LQ

newsm62 И с нова клюка посрещаме седмицата...  newsm78 Толкова е увеличена и ретуширана тази снимка,че даже и предметите по масата са само размазани бели сенки... Laughing Откъде се разбира ,че са точно нашите?

# 384
# 385
Привет,прекрасни! Grinning Успешна нова седмица на всички! Hug

http://www.haberfx.net/guzel-oyuncu-serenay-sarikaya-iyi-besleni … or-haber-1850891/

Скрит текст:
Добро утроооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден и слънчева и успешна седмица  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една "новина"  Joy Joy Joy
наЩи уж са хванати в крачка  Joy Joy Joy Снимката е публикувана в Т с текст, че потвърждава казаното от Чачо в интервюто:
Скрит текст:

Някъде уж на скрито място са били. Пише и името на заведението. И че след като се събирали само по къщите, този път решили да излезнат малко.  Joy Joy Joy И Брадатко бил дошъл да ги прибере гълъбчетата (така са наречени) Joy Joy

А според мен този срещу тях е Али Билгин и това е сет или почивка от сет.  Peace http://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikay … 5513#.VHwSEGdA1LQ

newsm62 И с нова клюка посрещаме седмицата...  newsm78 Толкова е увеличена и ретуширана тази снимка,че даже и предметите по масата са само размазани бели сенки... Laughing Откъде се разбира ,че са точно нашите?

Hug Hug Hug Да с клюка, но доста мътна - и буквално и преносно.  Joy Joy Joy Този прилича на Чачо доста, но за русокоска не мпже да се каже, че е Серенай.  Joy Може да е тя, може и да не е.  Joy Joy А брадатия не е Брадатко, на мен ми прилича на Али Билгин.  Mr. Green

В линка, който си сложила пише, че онзи ден (снимката, която изленза) Серенай е била на обяд в някакъв рестотант за био-храни. И си напазарувала от магазин за био-храни. Опитвала се и тя като аби (не като Чачко  Joy Joy)  да се храни здравословно.  Joy Joy Joy

# 386

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тия ще се вземат  Party Party Party
А за Крачо Седеф  Party Party Party Mr. Green

Стига,беее, Седеф с Крачо  ooooh! Не моА го преживея  Crossing Arms

Дани, остави ги да мечтаят бе  Joy Joy Joy Те и за Чачо си бленуват да е в техния клуб.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И без това Крачола ще напусне сериала.  Peace

# 387
Маммата днес е отвратителна  ooooh! Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тия ще се вземат  Party Party Party
А за Крачо Седеф  Party Party Party Mr. Green

Стига,беее, Седеф с Крачо  ooooh! Не моА го преживея  Crossing Arms

Дани, остави ги да мечтаят бе  Joy Joy Joy Те и за Чачо си бленуват да е в техния клуб.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И без това Крачола ще напусне сериала.  Peace

Ще напусне, да, в 126-и епизод   Mr. Green  Party Party
Кво съм смееш, яяяяяяяяя  ooooh! ooooh! Като не си идвала, нИдей да говориш  ppp ppp

# 388
# 389
Мерси ,Анитка! Hug
Всъщност исках да попитам знае ли се кой е първоизточника на снимката  Grinning ,той няма как да не знае кои са Чаатай У и Серенай С.  Peace
А Серенайка сигурно си е била забравила онзи ден храстчето ,зад което се криеше предния път ,щом е позволила да я фотнат в търг център. newsm62

Маммата днес е отвратителна  ooooh! Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тия ще се вземат  Party Party Party
А за Крачо Седеф  Party Party Party Mr. Green

Стига,беее, Седеф с Крачо  ooooh! Не моА го преживея  Crossing Arms

Дани, остави ги да мечтаят бе  Joy Joy Joy Те и за Чачо си бленуват да е в техния клуб.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И без това Крачола ще напусне сериала.  Peace

Ще напусне, да, в 126-и епизод   Mr. Green  Party Party
Кво съм смееш, яяяяяяяяя  ooooh! ooooh! Като не си идвала, нИдей да говориш  ppp ppp

Иве Grinning Hug Hug,да не искаш да откарат нашите до старост в ПО,  като в "Дързост  и красота" ? Wink Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт