Добро утро, ранобудно ято,

снощи не коментирах епизода, исках да го повторя още веднъж, но сега реших, че без превод няма да разбера нещо ново.
Мисля си обаче, че причината да не съм впечатлена от 50 епизод, не е само прекаленото време за "връзкарите", набиващо се в очи,
но и фактът, че ние цяла седмица се настройваме с тия фрагмани
да видим нещо специално и после все сме разочаровани, защото има несъответствие с очакванията ни.
Както когато гледаш филм, след като си чел книга, и обикновено героите не съответстват на представата ти за тях, изградена в твоето въображение.

Като цяло епизодът беше лек, без особени катаклизми, точно в стила, който харесваме,
но предварителните ни нагласи за Могадишу, може би ни повлияха разочароващо /поне на мен/!
Но Ямира бяха перфектни, Мерт и Ейлюл също.

Крачо си е Крачо,
и аз лично ако не изклюкари на Мира, ще бъда много изненадана.
Ани, с риск да съм нахална, много ми е любопитно,
какво си казаха Яман и Фарук? И второто нещо, което не ми се изясни е когато Мира плака при баща си, заради Суде ли беше или поради друга причина?
Не помня снощи дали ти благодарих, заради това, че си многоръката Шива.
А относно Крачо и Еджето: чудесно те разбирам и на 100 % съм съгласна с теб, но това не зависи от нас,
за жалост и поради това явно трябва да свикнем с пристрастията и приумиците на Еджето!
като я пострелям , лично на мен ми минава!

Пък и не казах нещо ново и необсъждано тук 

Скрития Яманко ,който шпионираше полуголата Мира на пианото. 
че и следващите 2-3 не вярвам да се стигне до по-съществен напредък в отношенията между Яман и Мира,но изгледах серията с чести превключвания...