Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Ох, бе, сладкиш... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Славата пречи ли на живота ви? Можете ли да се движите свободно по улиците?

Да, понякога ми пречи. Но всъщност това, че не мога да ходя свободно по улиците, не е беда. В някои отношения тази работа изисква жертви. Например, нужно е повече внимание към това, което си направил, към стъпките, които си предприел. Хората могат да те приемат като модел за подражание. Хората, които създават тенденциите в обществото, неизбежно (искат или не искат) се натоварват от това.  Но в най-общ смисъл интересът, загрижеността и любовта, която ми показват, когато ме видят, не ме притеснява.

smile3506 smile3506   

# 241

Ай сега деее  Joy Joy Joy После ще има се чудите чия е ръката на кръста му  Mr. Green

# 242
# 243
# 244
# 245
# 246
# 247
# 248
Брей ние откога се чудим дали са заедно пък виж къде бил ключа от палатката #Crazy.Аз дрога още не съм видяла в тоя сериал ама явно не съм гледала задълбочено пък и осиновяването ми бяга.Трагичен край на връзката малко страшно ми звучи.Да бяха ни извикали ние да драснем някой ред за сериала.
Спорд мен с бг аудио ще си загуби очарованието филма но пък ще могат и други хора да му се порадват.

# 249
Брей ние откога се чудим дали са заедно пък виж къде бил ключа от палатката #Crazy.Аз дрога още не съм видяла в тоя сериал ама явно не съм гледала задълбочено пък и осиновяването ми бяга.Трагичен край на връзката малко страшно ми звучи.Да бяха ни извикали ние да драснем някой ред за сериала.
Спорд мен с бг аудио ще си загуби очарованието филма но пък ще могат и други хора да му се порадват.
Не само дрогата и осиновяването си пропуснала, то цялото послание на филма ни се губи  Whistling Whistling Whistling
Наистина с дублаж ще се загуби част от очарованието, но дано поне им подберат хубави и изразителни гласове.  Peace Peace

# 250
# 251
# 252
# 253
# 254

Общи условия

Активация на акаунт