Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 117
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Охххххх бееее, вижте анкетата тогава каква е била  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760277.525;topicrefid=20

Бойчееее 
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ето го и кондукторът

newsm47 newsm47
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 586

Хайде към гарата сме вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз може и да закъснея,че още слушам клюките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама ще литна,ида,ида  hahaha hahaha hahaha

# 587
# 588
  • Яко в Матрицата...

Party Party Party Party Party

# 589
Здравейте дами и от мен.Гледах днес серията и ви прегледах и вас.Моето мнение е че беше много хубава и там Мерт и Ейлюл с танците много ме зарадва как онзи Узай загуби.В началото също беше много забавно когато посрещаха Асим Шекип Кая.И разбира се за нашите любимци нямам думи уникални Яман и Мира много ми е инрересно да ги гледам.И накрая там със танца евала много добре го измисли Яман.Определено Мира остана без думи.Гледам че няма фрагман още сигурно утре ще ни го пуснат.Но определено ще се съберат сигурен съм.Както казах една много приятна за гледане серия.А и забравих момента където МЕрт и Яман там с танца двамата голям смях беше много ми беше забавно.И така това ми е мнението и с нетърпение очаквам фрагмана утре може би.Видях че е готова и 48 серия с бг превод.Отново искрени благодарности на хората който полагат труд за това-много ви благодаря че отделяте от времето си да ни доставите любимия сериал с превод.Лека вечер на всички и успешна седмица.Чао и до скоро Simple Smile Wink.

# 590
Здравейте дами и от мен.Гледах днес серията и ви прегледах и вас.Моето мнение е че беше много хубава и там Мерт и Ейлюл с танците много ме зарадва как онзи Узай загуби.В началото също беше много забавно когато посрещаха Асим Шекип Кая.И разбира се за нашите любимци нямам думи уникални Яман и Мира много ми е инрересно да ги гледам.И накрая там със танца евала много добре го измисли Яман.Определено Мира остана без думи.Гледам че няма фрагман още сигурно утре ще ни го пуснат.Но определено ще се съберат сигурен съм.Както казах една много приятна за гледане серия.А и забравих момента където МЕрт и Яман там с танца двамата голям смях беше много ми беше забавно.И така това ми е мнението и с нетърпение очаквам фрагмана утре може би.Видях че е готова и 48 серия с бг превод.Отново искрени благодарности на хората който полагат труд за това-много ви благодаря че отделяте от времето си да ни доставите любимия сериал с превод.Лека вечер на всички и успешна седмица.Чао и до скоро Simple Smile Wink.

newsm47 newsm47 newsm47

# 591
  • Яко в Матрицата...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 592

Toй с тази снимка ни е подготвял за ролята във филма, ама ние не се усетихме вИднага  Joy Joy Joy

# 593
  • Яко в Матрицата...

Toй с тази снимка ни е подготвял за ролята във филма, ама ние не се усетихме вИднага  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521

# 594
# 595
  • Яко в Матрицата...

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 596
# 597

почти пристигнахме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лека нощ от мен  Hug Hug Hug

# 598
Лека,Ани  Hug Hug Hug

# 599
И специално за Бойчето за лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и за другите де, да не се обидите сега?  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт