Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 027
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
За фрагмана нямам какво осбено да кажа освен, че ще е хубаво аби да се намърда в обкръжението на Надир  Peace Колкото и да е лош, все пак е Копер  Heart Eyes Heart Eyes ще свърши хубава работа там.  Party Party Party Party Party Party Party

за ЯМира - нищо не очаквам.  Joy Joy Joy
Монги ще страда, но няма да прави гадости, сигурна съм. И не я плюйте, защото ако не беше тя да каже на Мира: "Яман като разбра от мен, че ти няма да идваш и каза, че няма какво да прави тук, щом теб те няма."  Мирка нямаше да хукне да търси Яман.  Peace
А Крачола да се нерви и да чупи и да хвърля  hahaha hahaha hahaha само ми става весело.  Joy Joy Joy Joy Joy
Очкаваше се Селим да се чувства виновен като е щастлив без Ендер.  Peace

# 721

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Яманко и Мира много хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Крачо страда  Sad Sad Sad Sad
Лейля ще го отнесе  ooooh! ooooh! ooooh!
Трябва ли да гледаме и терзанията на Елиф  Whistling Whistling Whistling

Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy  Sad  ooooh! ooooh!
Peace Peace Peace Peace Peace

# 722
За фрагмана нямам какво осбено да кажа освен, че ще е хубаво аби да се намърда в обкръжението на Надир  Peace Колкото и да е лош, все пак е Копер  Heart Eyes Heart Eyes ще свърши хубава работа там.  Party Party Party Party Party Party Party

за ЯМира - нищо не очаквам.  Joy Joy Joy
Монги ще страда, но няма да прави гадости, сигурна съм. И не я плюйте, защото ако не беше тя да каже на Мира: "Яман като разбра от мен, че ти няма да идваш и каза, че няма какво да прави тук, щом теб те няма."  Мирка нямаше да хукне да търси Яман.  Peace
А Крачола да се нерви и да чупи и да хвърля  hahaha hahaha hahaha само ми става весело.  Joy Joy Joy Joy Joy
Очкаваше се Селим да се чувства виновен като е щастлив без Ендер.  Peace
Ани  Hug Hug Hug за превода  Hug Hug Hug
Явно Крачо ще се среже от чашата и оттам кръвта,за която говорихме вчера....
А Ямира ще си споделят доста неща в стаята на Яман,време е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да не оставят място помежду си,и тайни....не зная само как Мира ще приеме,че е знаел за болестта й и как ще го узнае  newsm78 newsm78 newsm78

# 723
# 724

Привет на полетялото ято  smile3535

Цял ден хвърчи пух и перушина   smile3503

Чудесно е днес в темата и фрагманче си имаме!

Замислих се обаче , колко ще повярва Кенан на обещанията , дали ще се поддаде  newsm78

# 725
  • Ruse, Bulgaria
51.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 726
ИИИИИИИИИИИИИхххххххххаааааааа супер вече ще има Либовввф /може и креватна/мале ка се изразих хареса ми фрагмана дано не ни подлъгвааааааааа

# 727
# 728
ИИИИИИИИИИИИИхххххххххаааааааа супер вече ще има Либовввф /може и креватна/мале ка се изразих хареса ми фрагмана дано не ни подлъгвааааааааа
Ще има, ще има любов  Party Party Party Party Party Party Party Все още не ми се вярва да е креватна  Whistling Whistling Whistling но и до нея ще стигнем  Crazy Crazy Crazy
Всъщност не се знае кога Яман и Мира си казват това за края но нощта.  Peace

# 729

Синан, още веднъж   Hug Hug Hug

Ще има, ще има любов  Party Party Party Party Party Party Party Все още не ми се вярва да е креватна  Whistling Whistling Whistling но и до нея ще стигнем  Crazy Crazy Crazy
Всъщност не се знае кога Яман и Мира си казват това за края но нощта.  Peace

Любовта е сигурна  Peace ,тя не  е изчезвала нито за миг. И аз мисля,че креватна няма да е. Според мен, докато си гугукат двамата пред вратата на Миркината  къща ,ще дойде тайфата ,те излизат на улицата при тях и  обявяват,че отново са заедно /това,което видяхме във видеото от среднощния сет/.

# 730
# 731

Този Яман не е вече онзи от 1 сезон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Този вече знае как да си поиска любов,но знае и как да я даде  Whistling Whistling Whistling
И няма да чуем ,че Мира го поставя в неудобно положение  Wink Wink Wink
Веднага си спомням как на отказа му да прекарат заедно една неповторима нощ,той се дръпна и вкамени Party Party Party а Мира каза,че не обсъждат дипломатически казус,та толкова да мислят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сладури  Hug Hug Hug Hug Hug

# 732
Да видим как Яманитос ще изтрие онази тъмна нощ от сърцето и съзнанието на Мира  Thinking Thinking Thinking

# 733
Ама кви са ми шумулки..........яяяяяяяяяя............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 734
  • близо до брега на морето
Ани,Ивче,Синан-благодаря за корабчето и превода му Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Кондуктора нещо нервен ми се види,сигурно е уволнен Laughing
Лейля яде токати,чак я съжалих Sad
Мислим сега голямото кардо-както Ани писа,все пак е Копер и ми е дерт
А относно ашк-а сега е ред на малкото да се мори Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт