Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 349
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
**Sisi**
не знам дали е безвредно, но аз съм много доволна от Пайлекса.
С едно-две намазвания проблема ми спира.
Би трябвало да е най-безвредно на пазара, понеже другите кремчета са си точно лекарства.

# 346
Здравейте Simple Smile Бременна съм в 21 г.с .Моят доктор ми изписа магнезиево олио за втриване ,тъй като имам болки в кръста.Пия и магнерот (магнезии).Интересува ме дали някоя от вас е ползвала такова олио?

# 347
Здравейте Simple Smile Бременна съм в 21 г.с .Моят доктор ми изписа магнезиево олио за втриване ,тъй като имам болки в кръста.Пия и магнерот (магнезии).Интересува ме дали някоя от вас е ползвала такова олио?

До колкото знам магнезият се усвоява по-добре през кожата. Мазала съм се с магнезиево олио преди бременността и ми действаше много добре.

# 348
**Sisi**
не знам дали е безвредно, но аз съм много доволна от Пайлекса.
С едно-две намазвания проблема ми спира.
Би трябвало да е най-безвредно на пазара, понеже другите кремчета са си точно лекарства.

Благодаря. Купих го и аптекарката потвърди, че е безвредно, защото е на билкова основа.
Струва 3лв. Имало и някакво друго кремче, което пак ставало за бременни - 27лв., но ми се стори скъпо и ще пробвам засега с Пайлекс.

# 349
Здравейте, в 39 г.с съм и напоследък много ми се гади също така и повръщам, дали това е нормално, знаете ли за подобни случай, защото доста се изненадах припомних си първите месеци на бременността Confused

# 350
tsveti_djukelova И аз повръщах и ми се гадеше в деветия  Peace Няма нищо притеснително, стига да не повръщаш много и да се обезводниш.
Леко раждане ти желая и сладко бебче  Hug

# 351
NikoStorm , благодаря!!!

# 352
Здравейте, мами Simple Smile Да задам и аз моето въпросче. Бременна съм 7-8 г.с, днес видяхме бебчето и всичко изглежда добре. Лекарката ми назначи скрининг за месец март, когато съм към 12г.с. До тогава ми каза да се храня нормално и нищо повече. На моя приятелка преди време още в самото начало и пуснаха кръвни изследвания за проверка на хемоглобина,  а лекарката на мен нищо не ми каза. Трябва ли да се притеснявам. освен това тук чета, че пиете разни витамини за бременни, желязо и др., а аз не пия такива. пия само фолиева киселина. На вас кога ви назначиха първите кръвни изследвания и витамините сами ли решавате да си ги купите или ви ги изписват.

# 353
На мен също изследванията не ми ги назначиха от първия път. Беше при второто или трето посещение. Освен ФК, други витамини не съм пила. Лекарката ми беше против синтетичните витамини. Желязо  и магнезий се пият по лекарска преценка и според резултаните от изследванията. Не те съветвам да пиеш каквото и да е на своя глава. Леко бременеене, храни се нормално и разнообразно, достатъчно е Wink

# 354
Много благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 355
  • София
В 9та гс пуснахме Пкк и урина, до 12та гс само ФК, след това ако има нужда магнезий и желязо. В това грипно време ти препоръчвам да пиеш Биозин мама, помага също и за желязото. Аз съм в 7 я месец и все още не съм пила желязо
. Витамини за бременни не съм пила, наблягам на естествени такива

# 356
Благодаря за отговрите, момичета. Аз просто се притесних, че само трябва да си чакам до скрининга, докато на други хора им изписват какво ли не. Дори теглото не ми премериха. Но явно всеки лекар има различни виждания за нещата Simple Smile

# 357
Аз пък съм в 10г.с. и пия само фолиева киселина и но - шпа.и на мен ми каза, че около 12г.с. ще ме изпрати на изследвания.

# 358
Здравейте!Искам да попитам дали е вярно,че ако растеш само на корем ще е момче Laughing ,защото така е при мен,а и силно се надяваме на момченце.Не ме разбирайте погрешно,каквото ще да е да е живо и здраво,но просто приятелки ми споделиха,че ако имаш момиче,качваш навсякъде,а за момче-само на корема.В края на 4-я месец съм и скоро трябва да разберем,стига да не се е скрило и да не го видим,но нямам търпение,а по принцип не вярвам на тези работи,като на онова да не се подстригвам. Grinning

# 359
Интересна теория Joy
Аз чакам момиче и качвам само на корем....Дано ти се сбъдне желанието. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт