Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 879
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Да, за първите изследвания, които се пускат.
Благодаря!  Hug

# 301
Според мен не е нужно да се спират, те нямат връзка с това, което се изследва. Просто в деня на взимане на кръв си приеми дневната доза след като вземат кръвта (нали се ходи гладен и жаден)

# 302
Здравейте на всички!
Много се радвам най-сетне да имам възможността да пиша и аз тук и то с повод!!
Днес пиша за да ви попитам, как е било при вас в началото на бременността по отношение на повръщането. Аз съм в 6г.с.  и от някъде 4-5 дена не мога да се надигна от леглото!
В момента в който се опитам да стана, било то да пия вода, или да отида до тоалетна, задължително първо повръщам... Sad
Гинеколожката ми каза ако ми се гади да пия 1 деган вечер, но ми казаха, че не е хубаво да го приемам по време на бременност?
Дайте ми съвет какво да правя Sick Sick Sick newsm78

Аз имах същия проблем в началото плюс това,че ми се повръщаше и когато се задържах по-дълго време права на разходка или пред готварската печка. Питай доктора си за Емил на мен ми действаше много добре смуче се 30 минути преди ядене и така задържаш храната и през деня се чувстваш по-добре.

Много ти благодаря! Ще попитам и ще пиша и за други мами с подобен проблем, дали при мен е подействало.

# 303
Много благодаря отново!
Не знаех,че трябва и жадна! Явно ставам,обличам се и веднага в лабораторията  Blush

# 304
Здравйте, мили бъдещи и настоящи мами имам пак едно досадно въпросче за болничните! В 9та седмица съм в момента и ще работя до края на януари и тъй като съм все още в изпитателен срок се разбрах със шефа да си остана на договор обаче аз да си плащам осигуровките,и така въпроса ми е горе долу ориентировъчно да ми кажете какви пари ще му дължа на месец като ме осигурява на,400 лв. Че вече ще се побъркам от четене закони,членове,алинеи и т.н. ooooh! ooooh! #Crazy

# 305
Здравйте, мили бъдещи и настоящи мами имам пак едно досадно въпросче за болничните! В 9та седмица съм в момента и ще работя до края на януари и тъй като съм все още в изпитателен срок се разбрах със шефа да си остана на договор обаче аз да си плащам осигуровките,и така въпроса ми е горе долу ориентировъчно да ми кажете какви пари ще му дължа на месец като ме осигурява на,400 лв. Че вече ще се побъркам от четене закони,членове,алинеи и т.н. ooooh! ooooh! #Crazy

Въпросът ти е за тази тема.

# 306
Може ли да се пие сок от грейпфрут при прием на утрогестан? Благодаря!

# 307
  • Sofia
Може ли да се пие сок от грейпфрут при прием на утрогестан? Благодаря!
Не, ще попречи на усвояването му.

# 308
Благодаря Sad За жалост вече изпих сока Sad Освен да пия хапчето 2 часа след приема на сока?

# 309
  • Sofia
Благодаря Sad За жалост вече изпих сока Sad Освен да пия хапчето 2 часа след приема на сока?
Недей, от един път нищо няма да стане:)

# 310
Безопасно ли е да пътувам в 9-10 седмица със самолет (дълъг полет)?
Малко преди пътуването имам записан час при лекаря, но да питам и вас  Mr. Green

# 311
  • София
Емел,
честито, много ми е приятно да те засека тук Hug

Привет!

Днес ще бъдат готови изследванията за токсоплазмоза.  Praynig Гушках си котето в началото на бременността, а нашите хранят и един дворен котак, за който не съм сигурна как бива изолиран от домашния. Та така, реших да се изследвам и следобяда ще знам.

# 312
Малко преди пътуването имам записан час при лекаря, но да питам и вас  Mr. Green

Аз съм пътувала със самолет и в съвсем начална бременност, и към края на първи, и през втори триместър. Нямах оплаквания.

# 313
  • Пловдив

Аз съм пътувала със самолет и в съвсем начална бременност, и към края на първи, и през втори триместър. Нямах оплаквания.

Аз също пътувах без проблеми. По-опасно е в последните седмици.

# 314
Добър вечер!Много съм притеснена имам един малко странен въпрос!На 26.09.2014г ми беше последния полов акт,след 6 дни ми дойде и от тогава октомври,ноември и декември ми идва менструация,сега си чакам януарската,но поради съмнения и параноя си направих 4 теста ..и 4те са отрицателни,но вече един месец ми е подут корема под пъпа ..но при тези отрицателни тестове,при положение,че ако има бременност съм в 3ти или 4ти месец и те да са отрицателни е малко странно.Според вас?Нямам възможност да отида на д-р,защото съм много заета и нямам време бих се радвала да ми дадете някакъв отговор..

Общи условия

Активация на акаунт