Боледуване на децата ни – тема 20

• 37 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Леко да й понесе на Габи операцията и след нея да забравите за проблемите!
Благодаря  Hug  bouquet

# 121
Лисе, и от мен имаш стиснати палчета..

Не се притеснявай, операцията е рутинна, всичко ще мине и замине...Нагушкай принцесата. Grinning

# 122
Тета  Hug само да се прибера

# 123
Момичета Hug
Изкарахме кошмарна нощ пак.Кашлица почти до посиняване,температура 39,5.Сутринта стегнах багаж за болницата,но звъннах първо на личната.Каза да идем да ни чуе.2-ма доктори я слушаха,и двамата казаха,че положението не е толкова зле колкото изглежда.Предписа и един сироп с Клембутерол,каза,че трябва време да подейства АБ.Дишането и е учестено но спокойно,казаха.В дясно се чувало нещо.Тя има и хрема вече,може би я попростудихме с тия мокри компреси.Тя цяла нощ спа с компреси навсякъде,завита с един чаршаф,който на сутринта също беше мокър,защото съм задрямали за час.Температурата поспадна към 8,30 под 38.Знам,че пак ще се вдигне,но се поуспокоих.Да е жив и здрав шефа на мъжа ми,че като му звънне и е разбран и не прави проблем,че всеки ден закъснява и ни вози по доктори.Моля се днес вече да започне да се подобрява детенце,че мн.се измъчи Sad

# 124
Уми, хайде, дано днес започне вече трайно да сваля  Praynig

# 125
Ох,Уми,измъчихте се,дано вече не вдига Т душицата  Hug

Забравих да ви попитам - какви неща да нося за операцията,т.е. след нея,понеже ще спим в хотел

# 126
Rallichka, много благодаря за пожеланията! Аз си пожелавам най-вече да е здрава. За съжаление е едно от най-болнавите деца в групата  не можем да празнуваме тази година в групата, поради което малката е много нещастна.
Момичета, бързо оздравяване на всички дечица и дано преборят този упорит вирус! Аз не съм от често пишещите, но ви чета и много ми помагате.   bouquet
малката лисичка, стиснати палци и от мен Hug

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 12:42 от moonlight_80

# 127
moonlight_80,да ви е жива и здрава,пожелавам й прекрасно детство !   bouquet

# 128
Мунлайт, ще минат и заминат болестите и положението ще се оправя  Hug Ще имате и РД в градината, споко. Хубав празник   bouquet

# 129
  • shumen
Мунлайт,не се притеснявай.Ще имате и в детска градина рожден ден.
Лисе,стискаме палци.Дано мине леко всичко при Габи.Нагушкай я и е нацелувай от нас с Дени.
Рали,става въпрос за ясла и затова е чак сега родителската среща.При нас доколкото разбрах няма да са еднакви подаръците,а ще се носи всеки индивидуално.Дано само не вземат да отварят там и да се карат децата,че тогава става кофти.
П.С.Аз днеска бях на интервю за работа и мина добре.Утре пак каза човека,ако искам да отида да погледам и ако ми допадне да започна.Само ме притеснява,че е на смени и малкия ще трябва да го водят баба му сутрин в 7 още,защото и те са на работа после.

# 130
  • София
Ох, Уми бързо оздравяване  Hug
И ние прекарахме ужасна нощ. Не можем а му свалим Т от 2 дни. В 21:30 дадохме поредната доза Нурофен, в 23:30 го проверявам, а той се тресе и неадекватен...нали ми е прясно, прясно, та реших, че ще вземе и той някой гърч да направи, та хайде бърза помощ  Cry Дадоха му малко Диазепам, поуспокои се, но още 2 пъти в по-лека форма го направи.Не знам какъв е тоя вирус, но сега ако и малкия се включи с Т ще се гръмна вече. Та по този повод само на ШС не бих се доверила.

Лисе, успех и дано се стабилизира след това Габи и намали боледуванията  Hug

# 131
Лиси. за теб  и Габи Hug
Всичко ще мине успешно Praynig Hug  bouquet

# 132
 moonlight_80, честито да ти е детенцето!
Уми, мисля че сте преминали пика на болестта. Бързо да започва да те ядосва твоята Габи.
Лисичке, нинак не е редно след опарацията да бъдете изписани и да заврете детето в хотел. Добре е да преспите поне една нощ в болницата. Клиничната пътека е за 2 нощи.
Нищо особено конкретно не ви трябва. Вземи й поне три ката пижамки (по време на операцията е възможно да се изпусне мъничко в упойката). ДОбре е да има дрешки и за преобличане, защото понякога при захранването се получава повръщане. Пак ефект от упойката. Пантофки, книжки, ако имаш таблет - него. За храна някакви пюренца (но да не са с дразнеща компонента) и нещо от сорта на данониното, банан, водичка (в болницата трябва да ви инструктират как да хахраните и колко време след операцията да давате вода).  

# 133
  • София
Минахме на преглед,изписаха му Аугментин,поне няма хрипове,но гърлото е огън.Аз мислех да се оправя ,а то не.

# 134
  • София
moonlight_80, честито на малката принцеса, да расте много щастлива и здравичка  Hug Ние в яслата празнувахме РД с 3 седмици закъснение  Mr. Green поради същите причини, ама така и така бях купила балони, шапки, свирки, почерпка, няма лошо да се радват децата Simple Smile

Лисе, много късмет и успех на вас fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Уми, а вие кръвни изследвания пуснахте ли? Най-добре ще покажат състоянието. АБ, ако въобще има нужда от него и е правилно изписан, би трябвало да подейства за макс 2-3 дни и да спре да вдига висока Т. От друга страна при всяко разболяване,  ако Т се задържи повече от 3 макс 4 дни, положението със сигурност отива към пиене на АБ.

Общи условия

Активация на акаунт