Професионални продукти за къдрици

• 3 676
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Най-доволна съм от балсама на Лакме. Шампоаните и маските ги използвам за измиване и подхранване. Simple Smile Исках да покажа шампоан на Макадамия, но съм сложила крем.
Моля те,не приемай лично мнението ми  Hug , просто се изказах за тези продукти от линковете ти ( за съжаление първите два на Лакме и последният наистина са крайно неподходящи за мен  Laughing ). Иначе маската на Лореал си е супер,аз си я поддържам постоянно в банята  Peace .

S&S , как няма да споделя  Hug , само че ми се опъва нещо  Laughing

# 16

Моля те,не приемай лично мнението ми  Hug ,

Няма никакъв проблем, Жана. Simple Smile Hug

# 17
Най-доволна съм от балсама на Лакме. Шампоаните и маските ги използвам за измиване и подхранване. Simple Smile Исках да покажа шампоан на Макадамия, но съм сложила крем.
а този балсам има ли лек фиксиращ ефект?

# 18
Ако не се разресва косата след изсъхване, може да се каже, че има. Simple Smile В никакъв случай не е като гел със слаба фиксация, не лепне. Бях ползвала някакъв на Лореал, с него косата ми стоеше на клечки.
С Лакме изглежда естествено. Колко опити съм правила с различни продукти, докато стигна до нещо, което ме удовлетворява. Майка ми има по-ситно къдрава коса от моята и не е доволна, дъщеря ми е с по-права - и тя не е доволна. Laughing
Аз не съм специалист, само споделям моя опит.

Общи условия

Активация на акаунт