Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 800
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Поръчах си тази машина за кафе малко спонтанно http://www.amazon.fr/gp/product/B0000BVBEH?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00
Не мога обаче да се справя с френския и съответно с превод на англ, има ли крема диск? В комплекта е включена цедка само за един брой кафе или за две? Работи ли с капсули? Моля собственичките на това Делонги, които дадоха мнение преди няколко страници да отговорят  Praynig

И аз я поръчах и с 10Е и доставка за 63Е до Бг но не мога да плащам с Виза електрон с която плащам по всички останали Simple Smile иначе виж модела в бг сайтовете там е описано и има крема диск. Ти с каква каррта я плати?

# 391
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Някой знае ли мога ли да направя поръчка от България от amazon.com и адреса за доставка да е в Щатите?
До сега за Коледа съм пращала подаръци на племенницата в САЩ с Ларедут. Но Легото което си е избрала тази година от Ларедута не го доставят извън Франция  Confused

# 392
  • Варна
Здравейте,
направих поръчка на 3 артикула с продавач, различен от Amazon.

Преди малко получих в пощата си следното съобщение:

Greetings from Amazon.co.uk,

Your credit card payment for the above transaction could not be completed.
A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at ABN Finest Limited does not exactly match their information.

Valid payment information must be received within 5 days, otherwise your order will be cancelled.

Once you have confirmed your payment details, please follow the link below to resubmit your payment.

We recommend you select an option to create a new payment method when prompted and enter the complete information for the payment method you wish to use.

Проверих в сметката си, цялата сума по поръчката е блокирана.

Има проблем само с единия продавач. Ако вляза в ревизирам метода на плащане, като наново опиша същата карта, дали няма да си дръпнат 2 пъти сумата за този артикул след като вече веднъж е блокирана.

Бихте ли ме насочила какъв е проблема и какво трябва да направя?

Благодаря

# 393
Днес пък има оферта на Amazon Fire TV за 84 евро, а иначе е 99 евро.

Нали знаеш че извън германия това устройство не може да се ползва за почти нищо.  Shocked
Сигурна ли си? До сега ползвах Cromecast, но това изглежда с повече функционалност.

# 394
Здравейте момичета!
Някой знае ли мога ли да направя поръчка от България от amazon.com и адреса за доставка да е в Щатите?
До сега за Коледа съм пращала подаръци на племенницата в САЩ с Ларедут. Но Легото което си е избрала тази година от Ларедута не го доставят извън Франция  Confused

Няма проблем,поръчвай смело  Peace

# 395
.....
Нали знаеш че извън германия това устройство не може да се ползва за почти нищо.  Shocked
Сигурна ли си? До сега ползвах Cromecast, но това изглежда с повече функционалност.
  Stop

Тук го пише с големи букви дори:
Amazon Fire TV ist nur für Kunden, die in Deutschland leben, erhaltlich. ... тоест само за Германия. Дори няма да ти го пратят ако не си с немски адрес доколкото разбирам.  Naughty

Още малко с google translate
Цитат на: GoogleTranslete
За да имате достъп до филми и телевизионни предавания от Amazon Instant Video, трябва да сте в Германия и посочете адрес германски фактуриране. Много от услугите на трети лица, не са достъпни извън Германия.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 15:53 от S.D.A

# 396
Здравейте, искам да ви помоля за помощ. Значи видях блокирани пари в сметката ми. И на другия ден парите се оказаха блокирани от amazon prime . Така хубаво съм се абонирала ама без мое съгласие. Сега какво трябва да направя за да ми върнат парите. Може и да се е коментирало в други теми ама съм с бебе в ръцете и няма да мога да прочета. Ще ви бъда благодарна за съвет, че са ми взели 197 лв  Close

Виж в първия пост е обяснено . Peace

# 397
Мерси Трапезица. Аз го прочетох. Отказах се от членството, но не виждам къде мога да им пиша. Надявам се с отказа да ми върнат и парите.

# 398
  • София
Мерси Трапезица. Аз го прочетох. Отказах се от членството, но не виждам къде мога да им пиша. Надявам се с отказа да ми върнат и парите.
Трябва да им пишеш- иначе няма да ти ги върнат- в английският Амазон ли е? това са стъпките:
help-need more help- contact us

# 399
За кафемашини - в Лидл ще има Делонги за 135 лв  Peace

# 400
  • София
За кафемашини - в Лидл ще има Делонги за 135 лв  Peace
Марка от групата делонги... ама не е делонги... то и фолцфаген и ауди(и още няколко марки) са от една група... ама не са съвсем една и съща кола Wink

# 401
  • Казанлък
Поръчах си тази машина за кафе малко спонтанно http://www.amazon.fr/gp/product/B0000BVBEH?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00
Не мога обаче да се справя с френския и съответно с превод на англ, има ли крема диск? В комплекта е включена цедка само за един брой кафе или за две? Работи ли с капсули? Моля собственичките на това Делонги, които дадоха мнение преди няколко страници да отговорят  Praynig

Да,има крема диск.  Peace Тази цедка в комплекта според мен е съвсем достатъчна да се направи едно голямо или 2 малки кафета (дръжката си има 2 отвора и отдолу можеш да слагаш 2 чаши.  Не знам каква е разликата със другата цедка,която се води за 2 кафета newsm78 (дано сподели някой,който има и двете)... То зависи и кой какво кафе обича. Simple Smile Аз сутрин си правя доста силно и си слагам пълна мерителна лъжица. Но и чашата ми не е от малките,хихихи
В отзивите пише,че я ползват и със капсули. Аз не съм пробвала,но защо пък не?

# 402
# 403
доколкото виждам първите са по-малко, ама са за индукция, вторите са повече - пише за всякакви източници на топлина ама.... на теб за какъв огин ти трябват?

# 404
керамичен огин

Общи условия

Активация на акаунт