Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 717
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Luxemburg
дървена кукленска къща в момента в сделките за 90€.

# 556
Здравейте,
Моля някой да помогне с инфо дали телефона от следния линк ще може да работи без проблем с наша сим карта: http://www.amazon.de/gp/product/B00CBZ28U2/ref=ox_sfl_cart_mbc_s … erverToken=Obidos

# 557
  • София
Здравейте,
Моля някой да помогне с инфо дали телефона от следния линк ще може да работи без проблем с наша сим карта: http://www.amazon.de/gp/product/B00CBZ28U2/ref=ox_sfl_cart_mbc_s … erverToken=Obidos
Не би трябвало да има проблем с наша сим карта. Не пише да е брандиран или sim lock. Продавачът изпраща само до DE.

# 558
Благодаря за бързата реакция. Аз ще използвам превозвач, така че доставка само в Германия не е проблем Simple Smile

# 559
  • София
За по-сигурно, попитай продавача, да не те подведа...
Превеждам си с гугъл хром и превода е доста озадачаващ, поне за мен:
Цитат
European model: German goods, which are activated with a simcard from Europe needs to allow for worldwide use. Details considerations and action

# 560
Тези ластици скоро ще почнат да ги подаряват - 0,48 лири Simple Smile

А освен това са и с БД до английски адрес.

# 561
  • Sofia
За безплатно връщане до немския амазон е необходимо да изискам етикет и разписки, генерирани през сайта на Deutsche post, така ли ? Четох уж в сайта на БГ пощи, но да не се окаже после, че съм искала нещо, което не ми върши работа ...

# 562
Moми4ета, моля за помощ. Искам да поръ4ам обеци за Коледа, но с посредник няма да пристигнат дотогава. Ако ги доставят Аmazon за колко дни ще пристигнат тук и дали ще ги изпратят с куриер или с БГ пощи? Продава4ът не е Амазон, а друга фирма.

# 563
  • София
Това си зависи от самия продавач - с какво праща. Ако праща с пощите - по-скоро няма да стигнат до Коледа. Само с куриер биха стигнали тук преди Коледа на 100%. Амазон от време на време пращат по-скъпите неща с куриер, поне такава практика забелязах при моите поръчки - ако са на сравнително ниска цена - Royal mail, ако са на по-висока - куриер.

# 564
90 паунда струват. Да не рискувам зна4и?

# 565
  • София
Свържи се с продавача и попитай най-добре. Имай на предвид, че доставката може да ти излезе доста солена.

# 566
  • София
90 паунда струват. Да не рискувам зна4и?

Аз лично не бих ти препоръчала директна доставка до БГ,ако не е с DHL или някоя от другите подчертавам куриерски фирми.Първо ще попадне в задръстения разпределителен офис във Враждебна и може да я получиш след 10.01 /примерно/ и второ - може въобще да не я получиш! Peace
По-добре виж кой превозвач има последен курс преди Коледа и поръчай на негов адрес.  bouquet

# 567
Поръ4ах я с директна доставка до БГ, но я канселирах и я пуснах до посредник. Дано пристигне по-бързо макар, 4е ще е след Коледа. Благодаря ви!

# 568
  • гр. Пловдив

В сделките ли  са били, защото на мен ми излиза цена 4 лири?

# 569

В сделките ли  са били, защото на мен ми излиза цена 4 лири?

Не, не бяха в сделките. Цената им непрекъснато варира. Доста време беше 1,99 лири, а в един момент падна дори на 0.48 лири като търговецът дори ги пращаше безплатно до английски адрес. Понеже се предлагат от много различни търговци и всеки ги продава на различна цена  Peace Явно евтините са се изчерпали, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт