Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 849
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, имате ли изчезнали пратки от Вип-овете? На мен и на сестра ми за два месеца изчезнаха 6 пратки. Хората са коректни и възстановяват парите за няколко дни, но аз вече се притеснявам да им пиша, а и си искаме поръчаните стоки. Чудя се дали това се случва само в нашия пощенски клон или и на други места.  Thinking
Забелязах, че на последните пратки, на всеки кашон е залепена бележка, на която подробно са описани съдържанието и стойността му.

На мен от Вип-а не са, но от немския амазон имам поръчка от 6 ноември. Трябваше да дойде до 17-ти. Не дойде и на 19-ти им писах. Отговориха, че понякога се случва да закъснее. Но и до 21 не дойде, пак писах. Звъннаха ми по мобилния, много се изненадах. Разбрахме се, че не искам да ми връщат парите, защото поръчкача е за подарък и си я искам. Та, пратиха ми пак същото без да ме чарджват, много ясно. Та, сега чакам, надявам се до 9-ти, както са писали в мейла да дойде най-после, че ми писна да отговарям с "не" на милото при въпроса: "Дойде ли?"  Joy

# 361
Момичета, имате ли изчезнали пратки от Вип-овете? На мен и на сестра ми за два месеца изчезнаха 6 пратки. Хората са коректни и възстановяват парите за няколко дни, но аз вече се притеснявам да им пиша, а и си искаме поръчаните стоки. Чудя се дали това се случва само в нашия пощенски клон или и на други места.  Thinking
Забелязах, че на последните пратки, на всеки кашон е залепена бележка, на която подробно са описани съдържанието и стойността му.

За кой град и кой пощенски клон става въпрос?

# 362

За кой град и кой пощенски клон става въпрос?
За Благоевград, Централна поща.
Преди две години бяха хванали една крадлива служителка, която пласирала откраднатото в разни магазинчета...дано не са я възстановили на работа.

# 363
  • София
добре де, имаш проследяващ номер, виждаш, че е пристигнало и какво ти казват там..няма такова нещо???

# 364
добре де, имаш проследяващ номер, виждаш, че е пристигнало и какво ти казват там..няма такова нещо???
Не на всяка пратка имам проследяващ номер - на някои пише само очаквана дата на пристигане без повече информация. Показвам им на телефона какво пише и те твърдят, че при тях такава пратка няма. Как бих могла да споря с тях...Последния път ги помолих да ми дадат тетрадките, в която описват писма и колети (тук са разделени на два сектора - пощенски пратки до 2кг и колетни - над 2кг). Прегледах ги основно, неполучена пратка за мен нямаше. Всичките 6 изгубени пратки са на стойност над 100 евро и са над 2кг. Питам се дали проблема е в пощенския клон, за да имам основание да напиша жалба.

# 365
  • София
като нямат номер техен си проблем, ест че ще си искаш парите, да го пращат по друг начин... обаче ти оставаш с празни ръце...т.е. без желаното нещо...
Иначе може да ги питаш допълнително, може да имат номер но да не са ти дали.

# 366
Дали в разпределителния център или в клона,със сигурност е в България проблемът  Twisted Evil  Twisted EvilОт край време изчезват пакети без проследяване,особено скъпи.Че пък и услуга са им направили да пишат какво е и за колко пари  ooooh!
Ама пък от сайта са си виновни,как може да пращат артикули за 100+ евро без проследяване  Crossing Arms

# 367
  • Пловдив
Аз бях поръчала едни бебешки артикули от испанския Вип. Трябваше да ги получа преди почти две седмици. Писах им веднъж, помолиха ме да изчакам до днес. След хиляда проверки в Централна поща в Пловдив им писах пак, очаквам да ми възстановят сумата. Лошото е, че си исках одеялцата. Сега ще трябва да си търся други тук. Не че не предлагат Mora във "Вис Виталис", например, но все пак.  Rolling Eyes

# 368
Наистина миналата година като че ли беше по обширна кампанията на намаленията в Амазон и преди и след "Черния петък" . Определено повече неща съм пазарувала през ноември и декември 2013 - няколко комплекта намалено Лего /от City  и Duplo сериите/ , разни сладкиши и други дребни неща.
Взела бях и тези любими шоколадови портокали за 6  лири 6 броя сега Shocked са 16 лири.  Може пък по Коледа и януари да ни зарадват с повече намаления.

# 369
Да ви похваля това мъжко портмоне. Хубава дебела кожа ( а как само ухае), прави и стегнати шевове, хубав хастар. Много съм доволна. взех го за 23.95 евро. За цената е повече от супер.
http://www.amazon.de/Greenburry-Geldb%C3%B6rse-Auckland-braun-45 … 14456&sr=1-30

# 370
За колко пуснаха комплектчето на Auerhahn детското от 6 части?

Много ме е яд че го изпуснах исках 2 да поръчам ако е добре намалено. Дано пак го пуснат. Ако го видите пак пишете моля Praynig

# 371
За колко пуснаха комплектчето на Auerhahn детското от 6 части?

Много ме е яд че го изпуснах исках 2 да поръчам ако е добре намалено. Дано пак го пуснат. Ако го видите пак пишете моля Praynig

20 евро беше  Peace

# 372
  • София

Взела бях и тези любими шоколадови портокали за 6  лири 6 броя сега Shocked са 16 лири.  Може пък по Коледа и януари да ни зарадват с повече намаления.

Лелееее, този портокал съм го яла пради 10 години и от тогава все го търся  Heart Eyes Много благодаря за линка Hug, ще го дебна и аз с голяяямо нетърпение  Sunglasses

# 373
Портокалите са ми много любими. В Асда са по 1 паунд за бройка.  Peace

# 374
  • София
Сторнирах една поръчка от немския амазон, но са ми изтеглили или блокирали пари. На моето банкиране не показва. Трябва ли да им пиша или ще ми ги върнат (освободят)?

Общи условия

Активация на акаунт