Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 717
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Luxemburg
bugaboo Много благодаря и за инфото и за мнението. Ще ги чакам и дано ги пуснат пак за 44€. Цената ме устройва.
Тези които ползват тефал индженио кои модели биха ми препоръчали, виждам че има отвън с инокс? Аз имам от преди 7г. които вече са за смяна се и се чудя с какво да ги заменя. Много са ми удобни за ястия които се готвят първо на котлона, а после във фурната. Имам един 26 или 28 висок и е идеален за мусака  Wink.
Този сет за фондю ми харесва, но ми се свидят 50€. Някой да им подшушне да го намалят още че да спра да го следя колко ще го пуснат Wink.

# 451
Искам пак приборите на WMF, които бяха в сделките на добри цени.
Още час WMF 1272916040 Besteck Set 30-teilig Palma за 50 евро Simple Smile

А има и тенджери WMF 0730086040 Kochgeschirr-Set 5-teilig Diadem Plus или WMF 0780056040 Kochgeschirr-Set 5-teilig Astoria

# 452
По дяволите, изпуснах ги, нямах достъп до интернет и бях навън. Моля , споделяйте за добра оферта за комплект прибори. Благодаря предварително.

# 453
  • Luxemburg
След 15мин ще има wii

# 454
  • София
Може ли да ви попитам как се ползва отстъпката за памперси с Amazon Family, цената, която виждам намалената ли е или после при плащането се прилага, че нещо не ми се струват много на далавера  (влизам с акаунт, за който в момента е активирано фемилито)..

# 455
  • София
Аз с много тъп въпрос - Размерите на тиганите, които дават, диаметър на дъното ли са или на горния ръб на тигана? Thinking

# 456
  • Luxemburg
Елица, горе вътрешния размер е диаметъра който посочват в обявите. На дъното си е стандартните 21-22-23см. колкото е котлона. Аз си взех едни тиганчета и ще ги видим в края на седмицата като ги донесат. Другия ми от wmf още не съм го сефтосала.
jenn_kata на последната стъпка не се ли вижда колко ти е отстъпката. Ако все още си фемили с прайм то тогава имаш 15% отстъпка. НО ако си отказала прайма, то тогава не можеш да ползваш вече тези 15% отстъпка нищо че не си се отказала от фемилито. Идеята е да плащаш прайм за да получаваш отстъпки и за фемили.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 13:27 от ronicat

# 457
Моля за коментар на приборите WMF , които имаше на оферта http://www.amazon.de/WMF-1272916040-Besteck-30-teilig-Palma/dp/B … ref=cm_cr_pr_pb_i. Някои коментари са доста негативни - заслужават ли си цената  50 Е?

# 458
  • София
Мерси, ronicat, ще меря значи по наличните ми, за да се ориентирам.

# 459
Моля за коментар на приборите WMF , които имаше на оферта http://www.amazon.de/WMF-1272916040-Besteck-30-teilig-Palma/dp/B … ref=cm_cr_pr_pb_i. Някои коментари са доста негативни - заслужават ли си цената  50 Е?
Ние имаме подобни и като цяло сме доволни от тях, а и от самата марка WMF. Имаме караф за вода и миксер (черния вариант на този модел.

Сега пък взехме WMF 0996269999 Latte Macchiato Set, 6 Gläser inkl. 6 Löffel, които не са на огромно намаление, но комбинирахме поръчката с блурей колекция от филми на Кубрик.

# 460
  • София
БайБрадър Благодаря ти. От следобяд водя коренспонденция с тях, да видим какво ще избистрим. Ще дам инфо после.

# 461
Момичета, знаете ли телевизорите, дали смятат превозвачите на кг или трябва да им изпратя запитване. Интересува ме за Габко. Кое е по-изгодно -с превозвач или директно до Бг/за телевизор/.

# 462
  • София
Днес получих този комплект за футбол със сакче. И сакчето няма нищо общо  Rolling Eyes Няма джобове от страни и е доста малко, като се надуе топкага, ще го запълни цялото. Много ме е яд,  Crossing Arms заради сака го взех  , иначе щях да взема само топка Crossing Arms

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004M16ZZM?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

# 463
Момичета, знаете ли телевизорите, дали смятат превозвачите на кг или трябва да им изпратя запитване. Интересува ме за Габко. Кое е по-изгодно -с превозвач или директно до Бг/за телевизор/.

Превозвачът няма да ти гарантира пратката, доколкото ми е известно.
По-добре се свържи с продавача и си уговори транспорта до България по отношение заплащане и гаранции.

# 464
За пръв път ще поръчвам от Амазон и с посредник, но нещо не се ориентирам  Embarassed Може ли да ми кажете тук https://www.amazon.de/gp/buy/addressselect/handlers/display.html … rkingJavascript=1 какво точно се пише? Ще използвам Габиели.

Общи условия

Активация на акаунт