Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 852
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз имам такъв стерилизатор, но нямам големи шишета на Авент, за да пробвам.

# 526
  • Luxemburg
Какво може да се очаква от това описание? http://www.amazon.it/gp/offer-listing/B00BCQIAA8/ref=dp_olp_used … mp;condition=used Аз го разбирам че машината е пробвана  и върната от клиент и може да има козметични дефекти. Това дали е стандартен текст или наистина да се очаква да има козметичен дефект?

Снощи пробвах фритюрника на филипс. Купих специални картофи за пържене и направих домашни картофи. Първата партида ги изгорих. Спазих точно рецептата, нарязах ги с ренде за french fries но станаха доста кафеви, може би и защото са тънички. Втората партида си ги нарязах на ръка по-дебелички и намалих времето (160С х 16мин + 160С х 6мин (наместо 180С х 12мин)). Хубави са. Не са точно като пържените, но и няма как да станат. Но отвън са си хрупкави, а вътре са си мекички. Ще пробвам и със замразени картофи да сравня.
Не очаквах да е толкова голяма. Както и не очаквах покритието и метала да са толкова евтино изпълнени. Може би сравнявам с хлебопекарната Panasonic SD-2501 където и покрието е много хубаво и материалите си личи че са качествени, кашницата е от много здрава ламарина. Тук това липсва. Но май е така с всички нови уреди.

# 527
  • гр. Пловдив
Може ли да ме насочите как да търся артикули с надпис Add оn item. Благодаря предварително за отговора!

# 528
  • София
Просто в сърч бара пишеш add on Simple Smile

# 529
Здравейте!
Някои от вас получиха кодове за намаление от 50 евро за немския амазон. Ако някой няма да го ползва и няма нищо против, моля да ми го прати на лични. Предстой ни голяма покупка и ще ни е от полза.
Благодаря предварително!

# 530
Кодовете са персонални и доколкото разбрах ще бъдат получени на 24.12.2014 г. Peace

# 531
  • София
ronicat

много вкусно става пилешкото месо... има много рецепти в интернет...

# 532
Здравейте!
Някои от вас получиха кодове за намаление от 50 евро за немския амазон. Ако някой няма да го ползва и няма нищо против, моля да ми го прати на лични. Предстой ни голяма покупка и ще ни е от полза.
Благодаря предварително!
Като се направи покупката ще се изпрати кода на емейла ти.
Над 500 евро покупка -50 евро ваучер.
До 500 евро -25 евро ваучер!

# 533
Да попитам, предстои  да  поръчам техника до Бг от немския Амазон. С коя куриерска фирма да очаквам да го получа?

# 534
 Ние вече се преместихме в Англия и сега ми предстои бебешко парти и после парти за раждането. Честно казано никога не съм била на бебешко парти и нямам идея какво да купя. Не става и двата пъти да подаря комплекти дрешки. Дайте моля ви някаква идея  Praynig

# 535
  • София
Здравейте!
Благодаря предварително!

Първо трябва да си получил мейл за промоцията май...Второ пише, че на 24,12 ще получиш (тук не разбирам много дали е ще или може да получиш) ваучър на стойност 25 Е  ако си направил покупки 250-500Е и 50Е ако си направил покупка  за над 500Е от акаунта(между 8 и 22 дек), на който е пратен мейла.
(и ще може да си ползваш ваучъра до 31.1, като не може да се ползва за книги, вкл.  електронни, за  дигитални продукти и за  неща от склада. Като промоционалния код може да се ползва за неща продавани и доставяни от амазон, като има минимум на поръчката 100Е, предполагам и другите неща за да получиш ваучъра трябва да са също продавани от Амазон)

Fantasyyy@@@ - зависи колко близки са ви хората и  колко пари ще даваш - торта памперси, козметика, играчки, стол за кола, стол за хранене, активна гимнастика, количка, креватче, стерилизатори, помпи,  шишета, рамка за снимки,  разни такива за отпечатъци - ръчички, крачета, гипсови отливки, бебешки дневник, книги за мама и бебе, албум за снимки, фотосесия за мама и бебе и т.н. всичко, което може да послужи на едно бебе или за първи спомени...

# 536
  • София
Много моля за съвет, ако е възможно!
Имам два артикула платени на празна карта, те са платени по отделно!
Сега съм захранила сметката и искам да ги платя , но не искам да плащам две доставки, а и двете неща са от акция.
Има ли начин да си спестя едната доставка и двата продукта да пристигнат с една доставка?
Предварително благодаря, на всички мои учители!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 537
  • Бургас
Здравейте момичета, коя фирма доставя от Амазон.de в България, защото като си проследявам поръчката излиза , че от 2 дена е в куриер.

# 538
Здравейте!
Благодаря предварително!

Първо трябва да си получил мейл за промоцията май...Второ пише, че на 24,12 ще получиш (тук не разбирам много дали е ще или може да получиш) ваучър на стойност 25 Е  ако си направил покупки 250-500Е и 50Е ако си направил покупка  за над 500Е от акаунта(между 8 и 22 дек), на който е пратен мейла.
(и ще може да си ползваш ваучъра до 31.1, като не може да се ползва за книги, вкл.  електронни, за  дигитални продукти и за  неща от склада. Като промоционалния код може да се ползва за неща продавани и доставяни от амазон, като има минимум на поръчката 100Е, предполагам и другите неща за да получиш ваучъра трябва да са също продавани от Амазон)

Fantasyyy@@@ - зависи колко близки са ви хората и  колко пари ще даваш - торта памперси, козметика, играчки, стол за кола, стол за хранене, активна гимнастика, количка, креватче, стерилизатори, помпи,  шишета, рамка за снимки,  разни такива за отпечатъци - ръчички, крачета, гипсови отливки, бебешки дневник, книги за мама и бебе, албум за снимки, фотосесия за мама и бебе и т.н. всичко, което може да послужи на едно бебе или за първи спомени...

Благодаря Ви, момичета. Направила съм доста покупки последните две седмици, но кой да знае да чака! Естествено, не се броят покупките от сделките, нали тогава доста хора пазаруваха. Сега като свършиха големите покупки и те се сетиха. Не съм получила имейл, явно няма и да получа! Здраве да е!

# 539
В сайта на Габиели при регистриране на пратката, има поле Референтен номер
или фактура. Там номера на поръчката ли пиша или когато ми изпратят артикула, ще ми е готова и фактурата, чиито номер да напиша?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт