Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 490
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Моята пералня не е нова.
Пера само с течен препарат, омекотител не ползвам.

Не мирише пералнята ми, затова си мисля, че миризмата е най-вече от омекотителя, който аз си спестявам.

Три пъти в годината ползвам този препарат. Струва около 6лв, сега е намален. Купувам направо 3 шишета, които ми напомнят като ги видя в шкафа.
Скрит текст:

# 676
Really , съжалявам за котката. Тъжно е наистина. На колко години беше?

Да ви питам нещо - струва ми се, че имаме проблем с пералнята. Напоследък дрехите ми миришат на гадно след прането. Обаче сякаш не всеки път. Аз ги изкарвам веднага, но ми миришат на престояло мокро пране.  Sick Пера само с течен препарат. С години съм си прала само с тоя вид, не ми е нов. Все на една програма. Нищо ново просто. Недоумявам защо така се получава. Даже и ароматизатор слагам и пак.  newsm78 newsm78

Точно във форума четох, че пералнята се вмирисва от ползване само на течни препарати. Затова редувам, приерно си купувам за бяло прах, за цветно течен. Simple Smile
Купи си препарат за почистване на перални, в Лидл е добър и пробвай да я почистиш.

Тонка мерси, далечко ми е, ама ще потърся някъде наоколо дали не предлагат нещо подобно.

# 677
  • София
 alina_si, миналата година Мамма мия предлагаха пълнени шарани. Може би и тази е така.

Ето, даже намерих http://www.lapni.bg/offer/11946/Mamma-Mia-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0% … D1%87%D0%BD%D0%BE

# 678
Ще отивам към ДМ!

Омекотител започнах да ползвам сравнително от скоро. Притеснявах се заради непоносимостта на децата към праха за пране. А прах не смея да взема.

# 679
Подстригах се най-сетне! Разбира се, макар надълго и нашироко да обясних, че искам да я изравнявам и искам да вземе малко от дължината, отново след мен омете една лопата косище Crazy Имам чувство, че им е част от длъжностната характеристика и ги заклеват от асоциацията на занаятчиите да режат с една идея повече коса!

Съжалявам за котката - много боли, много.  Жаки, ужасно е и твоето преживяване Confused

# 680
Какво да ви кажа хора, какво. Че смъртта се случва въпреки нас, че отнема най милото ни, че срутва света ни. Че никое усилие не помага. Че сме безсилни. Че има добри хора - млади и не толкова млади, че просто света е пълен с добри хора. Бог да ги благослови и да им даде здраве живот и щастие. Че ... татко си отиде .... че мама я няма...КАКВО да кажа и аз не знам.

# 681
  • Once there was a Hushpuppy...
Белинда, без  3G има много добри варианти в ценовата рамка на 150- 200 лв. Ето ти и вариант с 3G ACER ICONIA B1-721 3G
Всичко зависи от това какви точно екстри искаш да има таблета.
Да, 3джи не им трябва на децата. Та има. Обаче 7 инчови! По-големите са по-скъпи.

Ето, и аз това му казах на моя мъж..ама кой ме слуша ooooh! Като си науми за техниката, че трябва да е най-най и никой не може да го спре. Понеже това е основния ни подарък от Дядо Коледа за сина ми, та се получи едно изхвърляне с Зджи, 7инчов Леново Rolling Eyes
Аз такова чудо нямам, той на него купил ooooh! Tired

След малко ще ви покажа какво правих цял следобед Flutter

# 682
Няма да забравя най-ужасния си сън, то по-скоро беше прозрение в полусън, да съм била на около пет. Че всички ще умрем. Мама, татко, баба, аз. И край. Ревах цяла нощ, майка се чудеше как да ме успокои. Сега аз се чудя как да я успокоявам...

# 683
  • Варна
Уф, не мога да спра да рева Sad Може да ви се стори смешно, но на мене ми е адски тъжно Sad Котката, която живееше у нашите е умряла.
Как смешно! Нашият любим Грей като почина, няколко дни ходех с подуто лице от рев. После отминава силната болка, но винаги ще си спомняме за него с обич. Hug

Каква беше тази стирка моята, не е мръднала от 2 години поне. Яка работа. Обаче днес си взех нова-старата ми омръзна.
 Поръчах фамилна пица.   chef

# 684
  • В Космоса
Джули, честита прическа!  bouquet Аз имам обратния проблем с фризьорките. Винаги ги е страх да режат повече и плахо, плахо подравняват, питат, суетят се... Grinning

# 685
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фафла, прегръщам те! Без думи, няма нужда...

# 686
Акаша, ами свиди им се да пипат това богатство явно, макар да съм забелязала, че при къдрава коса и да се заиграеш малко повече  с ножицата, не е чак така осезаемо.

# 687
Благодаря, Джой. Много е тежко. Благодаря за съпричастността. Hug Hug Hug

# 688
Съжалявам за котката, знам колко е неприятно.
Нашата котка почина преди близо 10г., но от тогава нова котка така и не сме си взимали.
Сега ми се искаше заради децата, но....и след котка да вървя и чистя, реших да си го спестя.

Търся принцеска рокля за щерката, иска за коледното парти да е принцеса.
Оказа се, че в къщи нямаме нищо подходящо нито готово, нито да преправим.
Ако на някоя и се намира подобна рокля и иска да я даде за 1ден, продаде или каквото там се разберем, моля да драсне. Simple Smile За 7годишна госпожица.

# 689
  • Once there was a Hushpuppy...
Ооо, сега прочетох за нещастните моменти в живота на няколко от пишещите.
Съжалявам за всичките ви любими, без значение дали са хора или котки. От загубата на любимо същество най-боли Hug

Общи условия

Активация на акаунт