Отговори
# 630
  • София
Змия,успех и от мен! Hug

# 631
Успех и от мен!!!

# 632
  • Бургас
Змия, пожелавам ти операцията да мине много леко и скоро всичко да е наред  Hug

# 633
Змия, честит рожден ден! Желая ти здраве и късмет във всички начинания!  newsm59

# 634
  • София
Змия, честито и от мен! Много здраве ти желая и все така положителна настройка!

# 635
Змия, честит рожден ден и успех!

Аз ви изпуснах и не съм влизала отдавна и съм за бой, не съм ходила на преглед от почти година (последното ми цито беше първа група), нооо сега се стягам и си записвам час за Станков Hug

Поздрави на всички Hug

# 636
  • София
Змия,честит празник и успех,ще стискам палци Peace

# 637
  • София
Дрийм, точно вчера си мислех, че скоро не си писала.
Я да ви питам нещо. Цитото ми от предния месец е 1 група. Освен това съм бременна. Док каза, че няма нужда от колпоскоп на този етап. Какво мислите?

# 638
Че е прав и се радвай на бременността, а на финала едно прекрасно бебче!

# 639
Аз не виждам защо да не си направиш, то не е инвазивно? Ама пък ако си първа група, не се тревожи Simple Smile И честито Simple Smile

# 640
  • София
Точно де. Не че има риск за бременността, а просто нямало нужда. Цитото даже няма и обаснения. И на канала, и на повърхността пише 1 група.
Благодаря ви.  Hug

# 641
Змия, честит рожден ден? Бъди здрава и много щастлива! Желая ти успешна операция и хубави резултати! Весело изкарване, независимо от липсата на алкохол и притесненията от предстоящото!

# 642
И пак да попитам: има ли някой с биопсия и, или конизация в 5-та градска болница? И при кого?

# 643
  • София
Благодаря на всички.  bouquet

# 644
  • в Низината
змия, честит рожден ден и от мен!   bouquet Желая ти и успех с операцията в неделя!

tisaja , на мен тези процедури са ми правени другаде, но съм чувала, че д-р Попова прави такива в Пета градска. Може би в темата ще има момичета, които ще споделят нещо по-конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт