Отговори
# 660
  • София
Привет в последния понеделник от годината! Flutter Hug
Аз днес съм на гости вечерта и не съм сигурна дали и, ако въобще смогна, кога ще съм с вас, но ще видим. Embarassed

# 661
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Отмина Коледа, идват новогодишните празници....Кеии и Съни вече ни зарадваха с новия преведен епизод.Благодаря им от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много новини и снимки, колажи и гифчета сте споделили в празничните дни....благодаря на всички вас за атмосферата, която създавате....
Да поработим два дни и да се надяваме, че идващата нова година ще е по - добра от 2014 г...
моя любим клип от феята Кеии, по любима песен.....

http://vbox7.com/play:93482d71a3

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 09:59 от gostenka68

# 662
Здравейте,хубав ден от мен!

Свет,мерси за кафенцето!  bouquet  bouquet  bouquet

Тинче Hug Heart Eyes

Гости Hug Ще се молим за по-добра година! Hug

Raytin 22-28 December

Скрит текст:

# 663
Мили момичета Hug Hug Hug, привет и поздрав за всички вас, с пожелание за хубав ден! Grinning Grinning Grinning

https://www.facebook.com/video.php?v=489493874523282&set=vb. … ype=2&theater

# 664
Ето гоооооооо, фрагмент 2 - много подробен, шокиращ и тъжен! Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy

Paramparca 5. Bolum 2. Fragmanı - Cansu'nun İsyanı!

Еййййй, какво направиха с това мило дете  smile3518, загубени хора! Кеииииии, Тинчееееее, дайте превод, милички, моляяяяя! Praynig Praynig Praynig

# 665
  • София
5ти епизод, втори фрагман:

Озан: Джансу, спри! Спри, много съжалявам! Наистина!
Джансу: Недей, пусни, пусни! Изобщо не сте се интересували за мен, всъщност. Изобщо не сте ме искали, всъщност. Защо? Защото аз съм чужда. Защото не съм от вашата кръв. Родната ви дъщеря не съм.
Дилара: Маменце, добре...
Джансу: Не ме докосвай! А точно ти, майко, въобще не ме докосвай! Тъй като все сама ме оставяш. Защо не искаше на пазар да ме заведеш? А аз не ти ли казах за пазара? Ама заради нея ли не ме заведе?
Дилара: Джансу, съжалявам, с приятел имах среща и затова...
Джансу: Не ми говори лъжи! Не ми говори лъжи! "Дъщеря ми", "родната ми дъщеря" - с нея се случи нещастие и отиде, а, че мен ме нарани?
Дилара: Добре, маменце, успокой се. Може ли такова нещо?
Джансу: Кажи го! Хайде, кажи го! Кажи го вече, моля те!
Дилара: Добре.
Джансу: "Не си ни дъщеря. Ти не си наша дъщеря." - кажи. "От моята кръв не си." - кажи. "На твоето място трябва да е Хазал, ама какво да се прави, заради теб не можем да сме с нея." Кажете го, де! Кажете ми да си ходя вече, кажи го! Пусни ме, пусни ме, пусни!
Джихан: Любима моя, любов моя...

# 666
  • гр.София
Тинче Hugблагодаря smile3525

# 667
5ти епизод, втори фрагман:

Озан: Джансу, спри! Спри, много съжалявам! Наистина!
Джансу: Недей, пусни, пусни! Изобщо не сте се интересували за мен, всъщност. Изобщо не сте ме искали, всъщност. Защо? Защото аз съм чужда. Защото не съм от вашата кръв. Родната ви дъщеря не съм.
Дилара: Маменце, добре...
Джансу: Не ме докосвай! А точно ти, майко, въобще не ме докосвай! Тъй като все сама ме оставяш. Защо не искаше на пазар да ме заведеш? А аз не ти ли казах за пазара? Ама заради нея ли не ме заведе?
Дилара: Джансу, съжалявам, с приятел имах среща и затова...
Джансу: Не ми говори лъжи! Не ми говори лъжи! "Дъщеря ми", "родната ми дъщеря" - с нея се случи нещастие и отиде, а, че мен ме нарани?
Дилара: Добре, маменце, успокой се. Може ли такова нещо?
Джансу: Кажи го! Хайде, кажи го! Кажи го вече, моля те!
Дилара: Добре.
Джансу: "Не си ни дъщеря. Ти не си наша дъщеря." - кажи. "От моята кръв не си." - кажи. "На твоето място трябва да е Хазал, ама какво да се прави, заради теб не можем да сме с нея." Кажете го, де! Кажете ми да си ходя вече, кажи го! Пусни ме, пусни ме, пусни!
Джихан: Любима моя, любов моя...

Тинче Hug Благодаря ти мила!

Миличката ми Джансу!  smile3518

Арфи  bouquet  bouquet  bouquet

# 668
  • Варна
Здравейте, момичета!

Арфа    bouquet  bouquet  bouquet  за трея!

Тинцче    bouquet  bouquet  bouquet  за превода!
Дали може да сложа первода ти към видеото?

Оф, тежка серия ще е довечер. Май ще е посветена на Джансу и нейните болки. Sad

# 669
  • София
Разбира се, Кейче! Много се радвам, че този път бях на линия, за да помогна малко. Hug Hug

# 670
  • Варна
Разбира се, Кейче! Много се радвам, че този път бях на линия, за да помогна малко. Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51

# 671
  • Варна
Счупени Парчета 5 епизод 2 фрагман с БГ субтитри

http://vbox7.com/play:65db41eafb

За гледане от чужбина

# 672
Здравейте Сладурки  Hug Hug Hug Hug

Реших да мина да ви видя и бях много приятно изненадана от 2фрагман на Парченцата и най-вече от бързата реакция на  дружките ни

Счупени Парчета 5 епизод 2 фрагман с БГ субтитри

http://vbox7.com/play:65db41eafb

За гледане от чужбина

АРФА  Hug ТИНЧЕ  Hug КЕИИ Hug Благодаря Ви милички  newsm51  newsm51 newsm51

Оф, тежка серия ще е довечера. Май ще е посветена на Джансу и нейните болки. Sad

чок зор ще е серията  smile3518 определено епизода ще бъде за страданията на Джансу  bowuu
май от начало ще поемем глътка въздух с романтиката на Джихан и Гюл и след това ще има доста болка и страдание с моята любимка Джансу  newsm53

голяма сладурка  smile3521 smile3521 smile3521

# 673
  • Варна
Малко мърдащи картинки от новия фрагман...

Остават 3 часа до новия епизод.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт