Коледни филми

• 301 599
  • 2 237
  •   2
Отговори
# 2 205
  • София
"Коледно сватосване" ми допадна, приятен и забавен. "Добре дошли за Коледа" също беше готин и съвсем в духа на празниците.

# 2 206
  • Свети Влас
Аз гледах Кученца: Сами вкъщи по Бтв комеди от 12 ч. Много е интересен.

# 2 207
  • София
Вчера голям маратон с коледни филми. 🙂

Изгледах за пореден път Сам вкъщи и Сам вкъщи 2, но трябва да отбележа, че 'Изгубен в Ню Йорк' не го бях гледал отдавна.
Ами и двата филма са си класика. Крис Кълъмбъс е велик! 😊

Но за останалите коледни филми сега:

Кралска Коледна приказка (A Royal Christmas Tail) (2025)
https://www.imdb.com/title/tt37350687/

Хаха, този актьор го гледам вече в 10-ти различен филм в който играе някакъв принц. Вечният принц.
Хареса ми филма, главно заради кучетата.

Открадни сърцето ми (Melt My Heart This Christmas) (2025)
https://www.imdb.com/title/tt37333639/

Този ми хареса много. Точно такъв тип филми с коледни базари, майсторене или търсене на тайни съставки и пр. са ми любими. Имаше и готина химия между героите.

Коледно родео (Rodeo Christmas Romance) (2025)
https://www.imdb.com/title/tt38271985/

Този имаше потенциала да ми хареса най-много, заради кончетата, но то реално нямаше нищо общо и останат разочарован. Но иначе става.

Коледно сватосване (A Christmas Angel Match) (2025)
https://www.imdb.com/title/tt36503047/

Също ми хареса. Готина идея с коледните ангели за сватосване и как не искаха да ги събират с тези от Свети Валентин, хаха.

# 2 208
Скрит текст:
Мен ме няма по цял ден вкъщи и не мога да гледам много.  Гледам вечер по ТЛС нов сезон на "90 дни: Преди срещата", последните епизоди на "90 дни: наобратно", по БТВ+ сериала "Вражда", онлайн риалитита "Къде е златото" и "Зона Х".
Пробвах да гледам този грузинския новогодишен филм, но се оказа доста плоска комедия, зле изиграна. И го зарязах. Тия дни ще пробвам да видя и филма с коледния фъдж, дето препоръчахте тук Wink

# 2 209
diziler, кой е грузинският филм, за да не го гледам?😅
Аз дамо един коледен филм не съм успяла да изгледам още. Май беше "Коледно вдъхновение" - хареса ми. Събирам още заглавия за списъка.😀
Твърдо ще пропусна немските коледни филми - или са ми скучни, или адски депресиращи...В последния такъв някаква жена щеше да умира и беше събрала семейството си в някаква хижа (където имаше сръдни и конфликти между членовете на семейството, вкл. и какво правят в тази хижа насред нищото - които секнаха, чак като разбраха, че жената ще умира), та "покриваше" добре и двете неща - депресия и скука, с добавени елементи и на драма...Уж завърши позитивно, ама жената беше умряла за следващата Коледа и я гледаха само на снимка. Такива "задълбоченисти" точно в коледен филм не харесвам (или поне да е нещо в стил "Титаник" или "Флюк", но в коледен вариант - като ще се реве, поне да го правя с кеф😂). Харесвам сладникави романтични коледни филми, както и такива със загадки и търсене на нещо - без прекалено елементарни.

# 2 210
  • София
Diavolo, къде гледа "Открадни сърцето ми", че не го намирам?

# 2 211
Гледах на кино "Коледния лов на мишката". Ужасна загуба на време... добре, че на децата им хареса, защото възрастните сме на мнение, че е най-смотания коледен филм евър... Мишките бяха сладки и до там... В трейлъра са събрали всичко най-интересно и забавно.

Гледах по телевизията (май по канал Арена) холандския филм "Историята на коледния лос". Става като за един път, нищо особено.

# 2 212
кой е грузинският филм, за да не го гледам?😅
От коментар # 2 171, там има линк.

Зависи... аз не лепвам етикет на грузинските филми. През последната година гледах други два, които много ми харесаха.
Скрит текст:
Единият беше по истински случай през 1983, за едни младежи, които искат да избягат от СССР тогава... и отвличат самолет от Тбилиси, за Европа, но пилотът приземява в Батуми и после милицията им разкатава фамилията, някои са застреляни при обезвреждането, а другите гният до живот в затвора. Естествено, пред обществото те са "терористи", а всъщност искат да избягат от режима. Много добре изиграно е всичко. Забравих името на филма.
А другият, който гледах, май в рамките на София филм фест 2025 беше "Beginning", за едни от Свидетели на Йехова, на които им подпалват църквата и после пасторът се оказва забъркан в интересни схеми, а жена му (също работеща в църквата) започва уж връзка с единия от разследващите полицаи.

# 2 213
  • София

Гледах по НОВА, но чрез A1 Xplore.
Иначе 100% ще го качат по торентите, понякога се бавят повече от 48 часа, понякога до 24 часа качват даден филм. Следи в Замунда, Зелка и Арена. Все още не е качен никъде.

# 2 214
  • There I was on a July morning
За мен не беше зле грузинският коледен филм, който беше препоръчан тук в темата. Поне сюжетът е по-различен от този на коледните филми на Hallmark, които си приличат и сливат един с друг.

Много ми хареса "Коледа в замъка Билтмор"  https://www.imdb.com/title/tt24822574, гледах го и миналата година, сега отново. Ако някой си пада по истории с пътуване във времето, препоръчвам, много е увлекателен и с добра актьорска игра.

Благодаря на всички, които споделят линкове и мнения за коледни филми!

# 2 215
Ето го.
https://play.nova.bg/video/melt-my-heart-chis-christmas/otkradni … 2025-12-28/655572

Повечето филми по Нова, ги качват и в Нова плей. Рекламите са много досадни, но поне може да се гледат филмите.
В Начало, най-отдолу има рубрика Последен шанс да гледате и там слагат линкове към всички филми, които скоро ще бъдат свалени от Нова Плей.

# 2 216
  • София
Качили са по тракерите трите премиерни коледни филми на НОВА от неделя:
Открадни сърцето ми / Коледно родео / Коледно сватосване
Можете да ги изтеглите, докато са пресни. Simple Smile

А аз вчера се отчетох само с един нов коледен филм. То други и нямаше де...
Припомням си и стари ама за тях съм писал предните години.

Домакините от Северния полюс (The Housewives of the North Pole) (2021)
https://www.imdb.com/title/tt15053588/

Гледах го в HBO Max. И все още го няма по нашите тракери. Всички останали нови коледни филми от колекцията на HBO Max ги има по тракерите. Така че би трябвало и той да се появи по някое време.

Хареса ми. Две първи приятелки стават врагини, децата пък им се влюбват и всичко това по Коледа...

# 2 217
"Открадни сърцето ми" вече е качен в Замунда и Арена. От там го изтеглих. Той беше един от малкото, които пропуснах и много ми хареса. В Нова плей много дразнят рекламите.

# 2 218
Аз правя един, леко досаден  трик в Нова плей. Първо превъртам филма, да ми се включват всичките реклами, съответно ги прекъсвам с бутона пропусни, като се включи и после си връщам филма в началото, вече без реклами.

# 2 219
  • Свети Влас
А с Адблокер не ги ли блокира ?

Общи условия

Активация на акаунт