СЕДМИ КЛАС - тема 58

• 69 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
От "Междучасие" са започнали са да изпращат резултатите от пробните изпити по БЕЛ. Засега съм доволна съм от детето, но с леко притеснение чакам математиката.  Praynig

# 691
От "Междучасие" са започнали са да изпращат резултатите от пробните изпити по БЕЛ. Засега съм доволна съм от детето, но с леко притеснение чакам математиката.  Praynig

Здравейте,

Може ли да попитам Вашето дете на 17.01 или 18.01. прави изпита (или на някои от другите дати), защото дъщеря ми беше в неделя и тъй като нямаме все още информация, си мислех, че ако изпращането е свързано с датата на пробния изпит, трябва да ги очакваме утре, например. Приятелка получи и тя резултатите, но дъщеря й беше в събота.

Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 14:21 от sirma_bg

# 692
  • София
Имам софийската олимпиадата по биология, но само теста,  без отговорите. Нямам достъп до пощата, но ако някой иска (и ако е редно) мога да дам линк към DOX-a тук. Кога излизат резултатите?
Не виждам проблем да се качи в DOX-a и да се даде линк.
После някой с достъп до пощата ще може да я качи и там.

# 693
  • София
Днес го записах за пробния по математика в СМГ. Имаше още места, ако някой се интересува. Simple Smile

# 694
  • София
И дъщеря ми се записа на пробния в СМГ на 15, но за съжаление, тогава се оказа че е 2 кръг на олимпиадата по руски, на която тя иска да се яви.
Ако някой не успее да се запише, ще има 1 свободно място:-)

# 695
  • София
В първата група на 17.01 беше на изпит.

# 696
В първата група на 17.01 беше на изпит.

Благодаря!

# 697
На 17/01 беше и младежът на изпит... резултат още нямам, тъкмо сутринта се възмущавах, явно търпението ми е малко. Как ви ги изпращат - като линк, цифра? Трябва ли да се регистрираш някъде?

# 698
  • София
Изпратиха ми мейл с линк към "Изпитай ме". Влязох там с паролата си и видях резултатите.
Имаш ли регистрация в сайта?

# 699
Имам софийската олимпиадата по биология, но само теста,  без отговорите. Нямам достъп до пощата, но ако някой иска (и ако е редно) мога да дам линк към DOX-a тук. Кога излизат резултатите?
Не виждам проблем да се качи в DOX-a и да се даде линк.
После някой с достъп до пощата ще може да я качи и там.
Praynig сигнализирайте като се появи
Благодаря за отговора за ваканцията. Друга година е била в края на последната седмица, а не в началото на първата, та бях малко изненадана и имах нужда от справка.

# 700
  • София
На предишния пробен в Междучасие щерката се яви на последната дата за БЕЛ в петъчния ден. Пратиха ни резултатите точно една седмица след това. Сега пак се яви в петък. Не чакам резултатите преди края на тази седмица. По математика се яви в неделя. Била е съвсем сама Simple Smile Преди нея е имало пак пробен и отново е имало само едно дете. Някой получил ли е оценки от математиката?

И аз я записах на пробните в СМГ и по двата предмета.

# 701
  • София
Мисля, че оценките излизат след като се явят всички деца и се обработят резултатите. По математика не са минали всички дати.

# 702
Моята е на пробен по математика през ваканцията, в един и същи ден с НОМ. Да видим как ще се справи.

# 703
Ето я олимпиадата по биология за София.
http://dox.bg/files/dw?a=ba5cd123bd

Да се похваля, че синът ми се е класирал за втори кръг.  newsm44

# 704
  • нейде там, където ....
roni-ro, поздравления!

Ние сме вече във ваканция - утре е училищен празник. Равносметката - шестици по всички предмети, които имат срочна оценка. Всички извъкласни занимания и състезания бяха по негово желание. Премина и на втори кръг по география, математика, химия, история, физика и биология. Не успя по БЕЛ. Включи се в училищния отбор по шахмат, ще участва и в един рецитал по руски.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт