Забременели след ин витро - тема 2

• 54 265
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,сладурки!
Аз съм другото Вили           Grinning
От Пловдив съм,по любов живея в София,а може би преди да родя ще емигрираме в Дания,то ще се чуе.
Пациентка съм на д-р Юнакова от клиника Щерев.Имам 2 неуспешни стимулирани опита и забременях от първи ЗЕТ.Винаги съм обичала сладолед!  Водехме се с неизяснен стерилитет,но след първия опит направих лапаро,при което махнаха дясната и клампираха лявата тръба.Открихме проблеми с ТСХ-то и НК клетките,добавихме каквито се сетих екстри.Повярвах в чудеса и за рожденния си ден получих най-прекрасния подарък.След 2 дни съм на преглед да видим 1 или 2 снежни точки си имаме.
Страх ме е, но вярвам,че всичко е наред.Радвам се,че се намерихме и събрахме с вас.Чувствам ви много близки!

# 31
  • София
Gal, трябва пуснеш стерилна урина.
При мен излезнаха бактерии в обикновената урина, а после на стерилната-нищо. Казаха ми лекарите, че много често като даваме урината се замърсява и може да даде фалшив резултат за инфекция.

# 32
Неупогена влияе на левкоцитите.

# 33
А я да ви питам,кога забелязахте,че започна да ви расте коремчето?Аз съм в 6-та седмица, но вече тръгна и съм сигурна,че не си въобразявам,а си мисля,че е рано сякаш?!?

# 34
При мен не спадна от пункцията въобще-имах извадени 23яйцеклетки  Rolling Eyes Та затова аз още от тогава си имах коремче  Laughing

# 35
Вили, и на мен ми е надуто. Аз дъм малко по-напред от теб, но ми е надуто от преди. Май е малко рано да е от бебо, макар че ми се иска. Дънките определено ми стягат. Не знам дали не е от хормоните обаче или задържам вода или си хапвам повече Simple Smile

# 36
И аз си бия Неупоген, но не знам какви са страничните му ефекти. До тук само 2 пъти съм слагала. Някой ако има наблюдения или опит, моля, да сподели!  Praynig

# 37
И аз имам една добре заформена пупа. Утре съм 10+0. Не знам дали е от бебетата или от храна, но определено не мога да закопчая нито едни панталони. Вече мисля за мода за бременни, че ми е студено с клинове и рокли

# 38
Аз съм почти в 7 седмица, но не мога да кажа дали ми е пораснал корема, понеже и преди това ми стягаха панталоните. Ако е пораснал може би е съвсем малко. При миналата ми бременност чак към 10-12 седмица почна да ми се оформя коремчето, а към края вместо в 9 изглеждах в може би 8 месец, но съм чувала че при всяка следваща бременност по-рано расте корема, та не знам честно казано. Но май взеха да ми стягат сутиените, не знам дали не си въобразявам де...

# 39
Аз по принцип задържам вода и от пункцията до днес 7с1д ми е подуто коремчето, но предполагам, че е от медикаментите. Тази вечер след вечеря имах леко разстройство. До сега трудно ходех до тоалетна, но нещо стана. Не знам на храната ли се дължи/ правих си яйца по панагюрски/ или на нещо друго. Трябва ли да се притеснявам и може ли по някакъв начин да навреди на бебчето?

# 40
  • Русе
Да се запиша и в тази темичка.
Дияна на 35г.,трети опит до колкото знам успешен, но утре като отида на преглед ще знам повече.
Първият ми опит беше ЗЕТ, вторият пресен и двата неуспешни в Щерев. Сега съм в клиниката в Тутракан, този опит ми е на естетсвен цикъл.Имам една дъщеричка тя е от нормална бременност.Поръчала си е братче Joy baby_neutral
Утре след прегледа ще пиша дали всичко е ОК.
Относно лекарствата:2х3 Утрогестан,3х2 Нош па,Медрол сутрин половинка вечер цяло и Огестан по едно сутрин.

# 41
Ето ме и мен: Силвия на 32, Казанлък.  Hug  Неизяснен стерилитет, Хашимото. Пациент съм на д-р Димитрова Виена Ин витро център – Токуда.
Преди да започнем с изследванията имам 2 биохимични бременности. Около 1,5 години пълни изследвания и нищо, само Хашимото де. Решихме да опитаме с инсеминации и точно преди да започнем с  първата забременях естествено. Оказаха се еднояйчни близнаци, но за съжаление в 8-9 седмица сърчицата бяха спрели...
Последваха 4 неуспешни инсеминации и успешно Ин витро от първи опит.
Надявам се силно този път всичко да е наред до края!

Днес бях на ранен БХС, резултат ще имам в края на седмицата. Докторката видя, че плацентата ми е "ниска" - близо да церевикалния канал и ми каза да си почивам повече, защото има опасност от прокървяване. В по-късна седмица най-вероятно сама ще се вдигне...
Леко спекох!  Confused

# 42
Джи, няма страшно за разтройството. И аз имах подобни коремни грижи към 6та седмица примерно, тогава като бях изпаднала в шаш, че съм болна. Въпросът е да не се дехидратираш нещо или някакви такива екстремалности. Hug

# 43
Добро утро.
Аз пък от трансфера ди сега съм с редовен стомах,клонящ към разстройство,което е супер нетипично за мен,защото по принцип съм склонна към запек.Сигурно става някаква химична реакция от шепата лекарства.  Laughing
Но не се оплаквам де,защото ако се налагаше да се напъвам щях да съм много притеснена.
Ох,моя преглед за точки е утре,вече ми се натрупа напрежение.Да идва вече!
Така като ви чета,май повечето си стоите вкъщи?!?Има ли други луди гъби като мен,които ходят на работа?И от ЛЛ ли си взимате болнични?
Приятен и спокоен ден,сладурки!

# 44
  • София
Вили, от "Щерев" си взимам болнични месец за месец, започват да дават след като се чуе сърдечна дейност.

Общи условия

Активация на акаунт