Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 93 080
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • близо до брега на морето
Преди малко видях,че има втори трей-и то какъв ooooh!

# 466
Надявам се, че Кахраман не умира, само е ранен...  Rolling Eyes
Иначе филмът трябва да свърши. Thinking
ludetina, благодаря ти, че си намерила новия трейлър. 

# 467
  • Варна
Ииии  първа част е готовааааааааааа!!!!!! Peace Peace Peace Peace

Гери                Галина

# 468
Красавец Crazy Crazy Crazy

Гери , Галина благодаря ви момичета  txtloves

# 469
# 470
  • Варна
Ето я и втора част!!! Hug Hug Hug    http://vbox7.com/play:53d06ba0e9

Гери

# 471
Тъкмо изгледах първите две части и за моя радост и третата готова
Гери и Галина
-много ви благодаря
трета част на 16 еп http://vbox7.com/play:0c15364a22

# 472
Добо утро! Изгледах всичко преведено до тук, за което благодаря на екипа. Не разбрах какво толкова е прегрешил Кадир, та така са постъпили с него? Загатват но не казват или аз не съм схванала за какво става въпрос. Колкото до Невал, малко плашещи и са думите, че до сега не е губила битка. Да се надяваме, че винаги има първи път и този път някъде ще сгреши и загуби. Но тръгва в "битката" много самоуверено.

# 473
Добо утро! Изгледах всичко преведено до тук, за което благодаря на екипа. Не разбрах какво толкова е прегрешил Кадир, та така са постъпили с него? Загатват но не казват или аз не съм схванала за какво става въпрос. Колкото до Невал, малко плашещи и са думите, че до сега не е губила битка. Да се надяваме, че винаги има първи път и този път някъде ще сгреши и загуби. Но тръгва в "битката" много самоуверено.
Добро утро HugИ аз съм в същото положение.Уж преди време Якуб е направил ещо,ма явно парсата я е обрал КАдир.А относно майката на Дафне-наистина е опасен противник.Кой ще и се противопостави-ще гледаме.Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 474
  • Варна
Добро утро HugИ аз съм в същото положение.Уж преди време Якуб е направил ещо,ма явно парсата я е обрал КАдир.А относно майката на Дафне-наистина е опасен противник.Кой ще и се противопостави-ще гледаме.Лек ден на всички Hug Hug Hug
      А според мен- сега ще поставят Якуб в същата ситуация, заради която са наказали Кадир.
       От това, което знаем до момента във фирмата са допуснати злоупотреби. Освен това намекнаха, че е имал  връзка с жена. В този ред от намеци, аз си мисля, че вероятно Кадир се е поддал на чара на някоя от служителките/ а може и тя да е била нарочен човек- както Фунда/  и е допуснал злоупотреби във фирмата. Ако това е станало така, значи предстои да видим същата ситуация, този път с Якуб. Да видим дали Зия бей се е поучил от грешката си  и как ще постъпи сега. Ще ми е интересна реакцията на Зия бей и от гледна точка на факта, че става дума за доведеният му /вероятно извънбрачен/ син.

# 475
Бризче Heart Eyes Hug-защо тогава постоянно намекват на Якуб за някакви стари случки и тогава Кахраман се е заел с управлението на фирмата newsm78.Аз поне така схванах,пък може и да греша де Simple Smileтрябва да се явявам на поправителен Mr. Green

# 476
  • Варна
Бризче Heart Eyes Hug-защо тогава постоянно намекват на Якуб за някакви стари случки и тогава Кахраман се е заел с управлението на фирмата newsm78.Аз поне така схванах,пък може и да греша де Simple Smileтрябва да се явявам на поправителен Mr. Green
Мимчо Hug,  аз не изключвам варианта Якуб да е в дъното на далаверата и точно затова толкова яростно да се отнася към Кадир- за да не лъснат неговите кирливи ризи, но точно намеците, за тези стари случки, според мен говорят, че той башка се е проявил пак и е натикал фирмата в калта. Иначе, ако бяха само "далаверите" на Кадир, демек замаскираните Якубови щуротии, никой нямаше да твърди, че Ках спасява фирмата от некадърността на Якуб, пак и той самият нямаше да е в немилост, както беше в първите серии.

# 477
# 478
Докато Кахраман е учил в чужбина Кадир и Якуп са работили със Зея бей, някой е оакал работата и Кадир е прогонен, но кой е бил веновника предстои да видим . Но със сигурност Якуб както и сега и тогава не е вдявал от нищо и е довел фирмата до ръба, а Кахраман я изправил и направил печеливша .

# 479
Гледачката в първите серии нали каза за изневяра на Якуб и за дете в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт