Коледни снежинки вън валят, ЮНСКИте бебоци в коремчетата тихо спят! - тема 4

• 27 142
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте не пиша често. Не чета много но съм тук. Честито на празнуващите. Ние сме добре. Чувствам бебето вече.... Опитвам се да отбивам малкия, но ми е много тъжно. Сега се кърмим през вечер.

# 166
Здравейте на всички в съботния празничен ден. Честит празник на всички именници и моряци Simple Smile Имам си и аз вкъщи един. Пеперудкее стискам палци и се моля всичко да се оправи при теб най-искрено. Дано всички имаме хубав финал юни месец. Аз на 16ти съм на ФМ АГ-то ще ми прави първата, каза ако има нещо притеснителни 19-20та седмица за второ мнение при доцент. Има съмнения и за пол, но ще кажа като се знае вече. Приятен ден на всички и весел празник.

# 167
Благодаря ви момичета за подкрепата и аз се надявам на добри новини във вторник.
 Честит Имен Ден на всички именици! Много здраве им желая.
  Групичката ни продължава да расте, което е много хубаво- ДОБРЕ ДОШЛИ МОМИЧЕТА Hug

# 168
  • София
Шушулче, Magi_sveta, честити ви именнички на патерица!

Milady M, ilituu, и на всички други празнуващи днес, честито и весело изкараване!

I believe i can fly, Geri ATHINA, добре дошли и леко бременеене!

Аз вчера бях цял ден на педали, а и след цяла работна седмица, днес съм като парцал. Дано да ми дойде музата да спретна празнична вечеря. Но пък не мога да се оплача от положителни емоции. Вчера се поглезих с фризьор, после бях на Коледно парти и така.

Ще мисля сега нещо да размествам прегледите точно преди празниците. Платеният ще стане, ако има свободни часове, разбира се, но се чудя за ЖК по касата, че нали имат разни ограничения за един преглед месечно.

# 169
  • София
Добре дошли на новите момичета! И честити именници днес! Моят мъж тъкмо ми се обади, че купил шаран така, че ще празнуваме и ние Simple Smile Бях на ФМ в Петък - всичко изглежда наред, пуснах си и БХС който ще е готов другата седмица. Видях бебенцето, мърдаше ръчички и крачета. За съжаления не не казаха дори предположения за пол- докторката ми каза, че ще каже със сигурност на следващия преглед, началото на Януари. Това, което ме притесни беше пулса на бебето- 175 удара/мин. Докторката ми каза да не се тревожа- било нормално до180. Ама как да не се тревожа..ще изчакам да видим другият път какво ще покаже.

# 170
  • Пловдив
Честито на всички именници и техните близки  baloni
Добре дошли на новите момичета,лека и безпроблемна бременност  preggo
Аз съм се захванала с пълнене на шаран и тъкмо се вихря с плънката ,но се чувствам адски зле сутринта кръвното ми падна на 77/43 и се чувствам като парцал.От 2 часа се наливам с кафе,вода,шоколад и малко ми се светна,но като цяло  smile3518
Случва ли ви се толкова ниско кръвно?Явно трябва да започна да пия отново по 3 литра вода,че нещо напоследък си занемърих навика и съм се дехидратирала много.
Много да ви е хубав уикенда  lovekiss

# 171
  • athina
Пипи пробвай с прясно изцеден портокалов сок на мен ми помага и аз съм с ниско кравно-максимум 100на60.  aYnaT не се притеснявай и не сравнявай на6ият пулс с бебе6кия-на моето в4ера бе6е 166.както ти е казала докторката нормално е.друг е въпроса ако си пу6а4ка тогава сърцето на бебето бие много по силно,за6тото не му стига кислород.

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 14:06 от Geri ATHINA

# 172
  • София
Geri ATHINA, Не съм пушачка и никога не съм била. Дано всичко да е наред с малкото сърчице  Praynig

# 173
  • athina
наред 6те е след като не пу6и6.на въпроса ми нормално ли е това сърцебиене при неродените ни слън4ица докторката която бе6е много у4тива и търпелива с мен ми отговори,4е е нормално.притесняват се когато майката пу6и пова4е от 5 цигари на ден.аз съ6то никога не съм пу6ила и в момента даже съпругът не си позволява да пу6и когато съм около него.другото което ми каза е,4е бебетата усе6тат когато ние сме притеснени и това притеснява и тях-затова не се тревожи с 4ерни мисли и се опитай да си спокойна така 6те се успокои и малкото сър4ице.късмет нека вси4ко е наред.

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 15:55 от Geri ATHINA

# 174
Алохааа, как сте днес?

Вчера украсихме по пижамки с Вики и вече ми е още по- празрично. Де да не ми беше болно заради резултатитеее, но все се надявам, че преди празниците ще имам по- добри, надявам се доста по- добри. Пффф, все това ми е в главата.

Помнете ми думите, скоро ще ми споменавате този пост- оплаквате се от някакво си ходене до тоалетната, та това е едно от най- малко неприятните неща в момента. Почакайте да започнат крампите- ето тогава ще се будите от болка и ще ви иде да виете, докато ви отпусне мускулът, но няма да можете, защото до вас ще спи я мъж, я мъж и поне едно дете. Много ми бяха неприятни, а хем пиех Магнерот и често се будих от пустите крампи.

Ахх, как забравих, честит имен ден на всички именници- да сте живи и здрави и вие и цялото ви семейство и да си носите със здраве името.  newsm51 Ах, и а патерици за предните два дни на всички именници- наздраве и със здраве.  smile3525

bubentseto, надявам се детето да е по- добре и скорошно оздравяване.

беба28, как си днес?

Вълшебната Пеперуда, сподели ти също как си?

Имам една страст в последните няколко дни- налитам на салата и не каква да е- домат, краставица, маруля, салатни макарони, чеснов сос и крутони. Онзи ден добавих и филе и кашкавал, но май без тях ми е по- приятно.

Коремчеро и на мен вече ми личи. Много леко и с догатки, но ми личи. В четвъртък бях до една аптека. Бяха ми останали 25 лв и викам, чакай ще си купя нещо за мазане- Мустелка- ала бала. Влизам- представят ми Мустела 250 мл. на 45 лв. и Юсерин 125 мл. на 23 лв. Дадоха ми и мостри. Ще пробвам първо. Пфффууу, мн са поскъпнали бре или аз не помня.

Eudaimonia и Diva*, браво момичета за добрите новини.

I believe I can fly, Geri ATHINA добре дошли при нас и лека бременност.   bouquet

бебчоoo, комбинираният ти риск е много добър.

aYnaT, bouquet  надявам се всичко на др преглед да е ок. Simple Smile

ppippi, аз редовно съм с мн ниско кръвно. 90 или 80 на 45- 50, ей такова. По принцип нито шоколад, нито кафе, нито кола са препоръчителни, но мисля, че по- непрепоръчително е ниското кръвно, така, че по- добре си го вдигни по един или др начин. Simple Smile

Оп, това е за сега. Simple Smile

# 175
babyAty, не мисли  лоши неща, аз вярвам, че бебчето ти добре и нищо му няма.
 Аз как да съм въпреки непрекъснатото лежане и куп хапчета продължавам да зацапвам #Cussing out всяко ходене до тоалетна е кошмар и така всеки ден се надявам  да нямам зацапване, но засега продължава. Вече нямам търпение да стане вторник и да видим какво ще каже докторката.

# 176
За кръвното да кажа и аз, моето нормално е 90/60, сега често го засичам, че е 80/40, предимно такова поддържам. Имах един случай някъде втори месец когато поради силно главоболие го измерих и тогава беше 140/90   Shocked Такова не съм имала през живота си, дано не се повтяря, но и ниското не ми харесва много, усещам се замаяна.

Вчера следобеда и днес, не съм имала проблеми с коремчето, явно лекарствата поуспокоиха положението. Не мисля и да ходя тази вечер на лекар, всъщност тя каза ако не се повлияя, и ако продължават контракциите да ида, така че прегледа остава за вторник както беше по план.

# 177
Beba 28 не знам какво е да усещаш контракции, но ми е любопитно ако може да ги опишеш по подробно, тъй кято аз имам леки болки ту от ляво, ту от дясно, общи взето през цялата си бременност съм изпитвала някакви болки. Притеснявям се, че няма да позная дори и да имам контракции.

# 178
Ами, на  седмиците, в които сме ние  контракциите наподобяват менструални болки, а на по големи седмици се усеща като стягане, изтръпване , втвърдяване на корема. Трае секунди и после се отпуска. Аз лично вече  го усещам като стягане, може дори с ръка да се усети.

Чакайте да ви покажа и тук моето коремче Simple Smile
Скрит текст:

Наистина не знам как е възможно такъв корем в 4-ти месец  Rolling Eyes с първата бременност бях така в шести някъде. Вярно че качих килца, но той корема не ми е от сланинка, най-много половин сантиметър да има  мазничко покритие  Thinking

# 179
  • Helsinki / Sofia
Привет и от мен Simple Smile

Честит празник на всички, които имат повод за празнуване на Никулден - именяци, моряци, банкери, рибари и прочие, включително честит празник на Бургас Simple Smile

Добре дошли на новите попълнения  Hug

Момичета, много сладки коремчета сте публикували във ФБ Simple Smile

Относно нощните ставания - в началото ставах по-начесто, сега са 1-2 пъти, като второто е доста близо до часа ми за ставане. Но аз на всяко ставане и си доливам обратно вода в стомаха, да не намалее количеството така да се каже  Wink

Вчера акушерката малко строго ме гледаше като разбра, че за един месец съм качила 3 кг, ама честно казано не виждам какво се учудва като се има предвид, че съм с инсулинова резистентност и като хапвам сега тестени неща, картофи, ориз - нормално е да качвам. Едва ли не се опитваше да ме накара да се почувствам много виновна, а истината е, че не ям повече от преди. Единствено в повече ми е закусването, което е плод и един кроасан. После обядвам, следобяд ям мандарини и за вечеря таратор и още нещо. Както и да е, просто исках да се оплача.

Общи условия

Активация на акаунт