My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 198
  • 817
  •   1
Отговори
# 240
  • Софето
Някой купувал ли е чаршафи, че почти съм сигурна, че ще поръчам, но все пак да питам как са Simple Smile. Поне са 100 % памук, за разлика от английските.
http://www.mytoys.de/Herding-Bettw%C3%A4sche-Star-Wars-Yoda-Lino … a03.01.01/2561939
http://www.mytoys.de/Herding-Wende-Bettw%C3%A4sche-Star-Wars-Ren … a03.01.01/3756240
Такъв тип гледам.
Не знам дали си забелязала, но размера на калъфите за възглавнички е 80 на 80 см, различни са от нашия стандарт.

# 241
  • Русе
Знам, знам, не ме притеснява това, ще измисля нещо. Simple Smile

# 242
  • София
Здравейте,искам да попитам ,колко време горе долу отнема обработката на поръчката и ако ми я откажат,как разбирам - мейл ли ще ми изпратят или да проверявам статуса на поръчката.
  В Петък пуснах поръчка с една раница.Около час след това  видях,че се е свършила ,а от Събота я няма изобщо на сайта.Статуса е все още "поръчката ще бъде обработена " .Според мен,ще ми я откажат и искам да поръчам от друг сайт(български),който намерих днес и там е намалена също .Не смея да поръчам,докато тук не ми я откажат.

# 243
  • Калифорния
Според мен няма да ти я откажат. В момента обработват по-бавно. Когато са готови и я изпратят ще ти пратят мейл.

# 244
  • Plovdiv
Някой поръчвал ли е до България и да е успявал да си махне доставката от 16 евро. Получих код за -20 %. Пишат ми че им е приятно да ме зарадват с личен код за -20%, а ако комбинирам с нещо от другите 2 сайта ще получа безплатна доставка. Ама не!!! Маха само до Германия и то ако сложа от другия сайт неща за над 15 Евро. А за да ползвам -20% пак иска да купя нещо от някой от 2-та сайта партньори. В описанието на код не ги пише тези условия.
Та май безплатна доставка от www.mytoys.de до България НЯМА.

# 245
  • велико търново
Теддуу и аз съм със същият въпрос .Имам и код за подарък на дъщеря ми плюшена играчка ,но къде да го напиша ?Като напълня конницата и тръгна да плащам има място само за 1 код  за отстъпка,а за този код за подарък няма графа място за въвеждане?Разбрах ,че е възможно с 1-2 различни кода ,но явно аз не знам как?Изпуснах голямата разпродажба -70% защото кода който въведох не ми намали 10 евро.Беше ми изпратен лично на имейл. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 246
  • Sofia

Та май безплатна доставка от www.mytoys.de до България НЯМА.
Няма! И никога не е имало.

# 247
  • Plovdiv
Ами някъде в сайта четох, че кодовете не се комбинират. Има някакви изключения, останах с впечатление че са рядкост.
На мен за да ми направи 10 евро за нови клиенти, си направих нова регистрация, защото на първата не искаше, макар да не съм поръчвала и съответно съм нов клиент. Абе, прави си каквото си иска.

# 248
  • Plovdiv
Уфффф, никакъв късмет нямам. Днес получих е-мейл, че пратката ми ще се забави с 2-3 дни. Днес трябваше да я пуснат към немския адрес на превозвача. Тези 2-3 дни забавяне ще станат една седмица, защото камиона на превозвача, който ползвам пътува само в неделя.

Някой знае ли дали от сайта доставят събота и неделя в Германия?
Вашите поръчки бавят ли се?

# 249
  • София
Здравейте, някои има ли такъв микроскоп
 http://www.mytoys.de/Clementoni-Galileo-Natur-unter-dem-Mikrosko … .09.03.06/1551017
получихме го, но не знам аз ли не правя нещо както трябва или има друг проблем, но не се вижда нищо или поне не така както си го представях и е показано в книжката. Моля за помощ

# 250
  • ВАРНА
Теддуу и аз съм със същият въпрос .Имам и код за подарък на дъщеря ми плюшена играчка ,но къде да го напиша ?Като напълня конницата и тръгна да плащам има място само за 1 код  за отстъпка,а за този код за подарък няма графа място за въвеждане?Разбрах ,че е възможно с 1-2 различни кода ,но явно аз не знам как?Изпуснах голямата разпродажба -70% защото кода който въведох не ми намали 10 евро.Беше ми изпратен лично на имейл. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Само 1 код има за въвеждане - лично изпратените на мейла код също имат давност - пише я с дребен щрифт под картинките отдолу,някои имат и изисквания за минимална сума  Peace

# 251
  • София
Здравейте момичета.
Имам въпрос към опитните в темата.
Искам да купя 2 раници Scout за близнаците ми, които другата година ще са първокласници.
Въпросът ми е колко най-много би могло да стигне намалението им в сайта?В момента има раници намалени на 50 %. Това добро намаление ли е, или да изчакам още ?Вие на какви цени купихте?
Искам да ги взема на добра цена, понеже ми трябват 2, а са си цифра.
Благодаря предварително  на момичетата, които ще отделят време да ми отговорят.    bouquet

# 252
  • Sofia
50% е много добро намаление. Сравни обаче цените с тези по други сайтове, защото понякога намаленията не са реални. Също така можеш да погледнеш и в немския и бей.

# 253
  • На черешата
 Някой скоро да пуска поръчка?

# 254
  • Варна
Concord имат допълнително 10% отстъпка за някои артикули. Къде мога да видя до кога е Акцията?

Общи условия

Активация на акаунт