My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 126
  • 817
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Отдавна не съм следила темата,бихте ли ми препоръчали тротинетка за 7 годишно дете ( и по-голямо да може да я ползва)
Знам,че купувахте качествени ,какви са вашите-с 2 или 3 колела?

Вече втора "обикновена"се съсипва,по 50-тина лв бяха -пари на вятъра Sad

Какво ще ме посъветвате,може и от друг магазин?

Благодаря!

# 466
  • Русе
Hudora 205 - караме ги от 3 г, покрай нас доста деца се оборудваха с тях. По принцип са над 5-7 г до 100 кг . Simple Smile

# 467
Благодаря за експресния отговор!
 Hug

# 468
  • Русе
Благодаря за експресния отговор!
 Hug

За нищо. Извинявай, че без линк, но от телефона не ми се търси Simple Smile. 205 е диаметъра на гумите, големи са, което е много по-удобно. Пуснаха вече и по-нови модели, тях не сме ги пробвали, но поне 7-8 205 съм поръчвала за нас и приятелски деца.

# 469
Още един глас за худора 205 - малко са тежички, но пък се карат много леко (и аз се качвам от време на време).

# 470
Благодаря,ориентирах се.  Hug
Това ми е варианта и за по-големи деца( и не много големи възрастни)

Усмихнат ден Simple Smile

# 471
Здравейте и от мен Simple Smile Гледам, че бебешките колички излизат по-евтино от тук в Бг, та се питам, понеже не мога да отворя линка за доставките, някоя от вас знае ли колко горе-долу ще ми излезе ? Пък и с немския съм много, много скарана  Embarassed

# 472
  • Русе
16 Е е доставката с ДЧЛ до БГ. Ако си намериш код за нов клиент (винаги има), ще имаш намаление 10 Е. Няма значение кг.

# 473
16 Е е доставката с ДЧЛ до БГ. Ако си намериш код за нов клиент (винаги има), ще имаш намаление 10 Е. Няма значение кг.
Благодаря ти! Аз ще се регистрирам и те ще ми го дадат този код, като нов клиент, така ли? Иначе доставката е супер, даже не мога да повярвам , че е толкова малко!

# 474
  • при моите любими
Eто код за 10 евро за първа покупка MYT10EURNEUK  Peace

# 475
  • Русе
Или те ти пращат или пиши в гугъл mytoys gutschein И ще ти излязат. Че пиша от телефона и не ми се търси Wink.

# 476
Eто код за 10 евро за първа покупка MYT10EURNEUK  Peace
Благодаря  bouquet

# 477
  • Димитровград
Момичета някой да има излишен код за 30% намаление,които са валидни да утре 31.01. newsm78Ще му бъда много благодарна ако ми го изпрати на лични.Кодовете бяха пратени на 24.01. bouquet bouquet bouquet

# 478
  • Русе
Аз пак нямам никакъв код. Много рядко ми пращат освен за някой тъп подарък.  #2gunfire

# 479
  • Димитровград
Абонирай се от тук.
http://www.mytoys.de/opt/nl/subscribe

Общи условия

Активация на акаунт