Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна поръчка от MyToys?
Как мога да се регистрирам в MyToys и да получа код за нов клиент?
Как мога да върна артикул от MIRAPODO?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна поръчка от MyToys?
За да върнете поръчка от MyToys, трябва да използвате формуляра за връщане, който се намира в опаковката на поръчката. Опишете продукта, който връщате и причината за връщането и го изпратете до следния адрес: Otto-Hahn-Straße 15 64579 Gernsheim GERMANY. След това изпратете снимка на разписката от пощата на имейл адреса service@mytoys-group.de, показваща подателя, получателя и сумата. Уверете се, че спазвате срока за връщане (7 или 14 дни) и проверете дали продуктът отговаря на условията за връщане.
-
Как мога да се регистрирам в MyToys и да получа код за нов клиент?
За да се регистрирате в MyToys, използвайте онлайн формуляра на уебсайта. Ако не получите имейл за потвърждение, опитайте да влезете без него. Кодове за нови клиенти, като например -10€, могат да бъдат намерени онлайн. След регистрация можете да се абонирате за бюлетина на MyToys за достъп до тези кодове.
-
Как мога да върна артикул от MIRAPODO?
-
Как да избера подходящо колело за дете от MyToys?
-
Как мога да помогна на детето си да преодолее страха си от каране на колело?

Вие какво бихте ме посъветвали?Сякаш клоня към Брио-то..мисля да взема един стартър сет и някое допълнително подвижно вагонче, мостче..?
До сега не и бях обърнала внимание..

Че то по-евтино ми излиза от Хипото да си го купя, отколкото да го чакам от чужбина.
Макар да имаме доста голямо кличество Лего дупло,което ще се увеличи скоро, може би клоня да взема нещо по-различно ..