My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 172
  • 817
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Здравейте!
Харесали сме това колело http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Toddler-10-Zoll-boy/Kinderfa … a01.39.06/3387233. Някой има ли наблюдения дали се е появявало на по-добра цена или като вариант остава да ползвам някакъв код и да го поръчам на тази?

Имахме 2 такива, но 12 цолови. Страхотни са, голямо каране им спретвахме, после подкарахме големи колелета без да се замисляме. Преди почти 4 г ги купувах, около тази цена бяха.
http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-joey-Cruiser-12-Zoll-gr%C3%B … a01.39.06/2535223 - точно това ни беше едното. Мисля, че 35 Е бяха, но не съм съвсем убедена.
Meggysan  bouquet
А, да попитам Вие от каква възраст сте започнали с 12-цоловите? Ние сме на 1,5 год. и сме сравнително височки за възрастта си. Притеснявам се да не ни умалее прекалено бързо...  newsm78 Сега в къщи караме едно влакче, на което височината до седалката е около 25 см и вече ни е ниско.

# 316
pi_pi, ние карахме 10 цоловия Кетлер до към 4 и нещо, а е висок за възрастта си. След това направо на голямо с педали, без помощни.

# 317
  • Русе
Колко сте високи? Ние на 2 г и малко ги взехме, малко по-късно ще погледна колко сме били високи тогава, да ти дам ориентир. Като единият е доста висок, другият е нормален за възрастта си.

# 318
Колко сте високи? Ние на 2 г и малко ги взехме, малко по-късно ще погледна колко сме били високи тогава, да ти дам ориентир. Като единият е доста висок, другият е нормален за възрастта си.
Около 84 см, а дължината на крачето от вътр. страна 28 см.

# 319
  • Русе
Сега съм на компютъра, ще погледна колко високи сме били на 1,5г и колко на 2,5, когато реално най-много карахме колелетата, защото зимата така или иначе няма да се ползва много.
На 1,5г сме били 84 и 86 см., на 2 г - 92 и 95 см, а на 2,5г - 96 и 100 см.
Не знам доколко биха ти помогнали мерките ни, но реално ние ги взехме на 2,3г някъде и по спомени си ни бяха съвсем ок и много скоро вдигнахме седалката.
Виж пак на различните цветове, пише височина на седалката, да се ориентираш по крачето му и вашата кола, но като цяло си мисля, че по-добре ще е 12 " и да го карате до 4,5-5г и после направо голямо.

# 320
Скрит текст:
Сега съм на компютъра, ще погледна колко високи сме били на 1,5г и колко на 2,5, когато реално най-много карахме колелетата, защото зимата така или иначе няма да се ползва много.
На 1,5г сме били 84 и 86 см., на 2 г - 92 и 95 см, а на 2,5г - 96 и 100 см.
Не знам доколко биха ти помогнали мерките ни, но реално ние ги взехме на 2,3г някъде и по спомени си ни бяха съвсем ок и много скоро вдигнахме седалката.
Виж пак на различните цветове, пише височина на седалката, да се ориентираш по крачето му и вашата кола, но като цяло си мисля, че по-добре ще е 12 " и да го карате до 4,5-5г и после направо голямо.

bouquet

# 321
  • София
Имате ли идея Адвент кутиите на Лего до колко ги намаляват? Сега са 17 E.

# 322
  • На дивана, под юргана
Около 84 см, а дължината на крачето от вътр. страна 28 см.

Ако не държите колелото да е коледен подарък, моят съвет е да изчакате до пролетта и да го купите март-април догодина. Дотогава едва ли ще го използвате сериозно, а на пролет ще знаете и колко е пораснал.

# 323
  • София
Имате ли идея Адвент кутиите на Лего до колко ги намаляват? Сега са 17 E.

Не ги намаляват много. Най- много до 15 евро съм ги виждала, но и свършват. Аз миналата година ги изпуснах от дебнене. Тази година ползвах код за 15% и ми станаха на 15 евро Simple Smile

# 324
  • В подножието на Сините камъни
Днес и утре -15% на лего дупло http://www.mytoys.de/LEGO-DUPLO/LEGO/KID/de-mt.to.br01.21.28/?ka … 011-104886233152_ намаля автоматично
Сложете и един код примерно за нов клиент и ето ти добра цена.

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 14:13 от ivka1972

# 325
  • Пловдив
Аз съм с въпрос. За първи път ще поръчвам и се чудех дали не дават някаква отстъпка за първа поръчка или безплатна доставка  Thinking. На първа страница не пише, а линка Често задавани въпроси води към някакъв странен сайт.  Blush

# 326
Здравейте!Пишете в google mytoys 10 euro и ще Ви излязат кодове от 10 евро за първа поръчка.  Simple Smile Днес на имейла имам кодове за 5 евро от 39 - XMAS5XEC9NC9 и 10 от 59 - XMAS10YWTLKD . Пуснах един трактор с ремарке,гуми към него и един джип - bruder Simple Smile Мисля да взема ноевия ковчег на playmobil от амазон и още малко лего дупло от англ. и немския амазон и сме почти готови за Дядо Коледа Simple Smile Някой има ли фермата със силоз на Плеймобил?

# 327
  • Русе
Коя ферма точно? Имаме и кораба, най-доброто попадение, особено откъм разнообразие на животни. Дано пуснат допълнително намаление на лего, че нямам време много. Тези кодове за нов клиент ли са и само до Германия ли важат, както и до коя дата са?

# 328
Сега погледнах.Пише,че е до 10.11 , само до Германия,Австрия и Швейцария.  Hug И за тази ферма става дума -  http://www.amazon.fr/gp/product/B004LNMLYK?psc=1&redirect=tr … id=A1X6FK5RDHNB96

# 329
  • Русе
Мерси много.
Тази нямаме, друга е нашата, но като цяло всички серии са супер попадение. От френския амазон ли ще поръчваш кораба, че много скъп там. Аз по спомени около 50-60 Е мах го взех. В Английския е по-евтин.

Общи условия

Активация на акаунт