My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 165
  • 817
  •   1
Отговори
# 330
От английския Simple Smile около 70 лева излизаше там.Даже го поръчах вече  Blush Отдавна го заглеждам и имам спомени,че в ларедут или някъде другаде излизаше без пари,нооо да не съм бляла...Вече нямам търпение да дойде Дядо Коледа Grinning Аз съм по-голямо дете от дребосъка Simple Smile

# 331
  • Русе
Пак се ядва като цена, но понеже ми се отвори френския и затова си викам да питам, че там драстична разликата.

# 332
Някой иска ли да  си разделим разходите за поръчка до Бургас ?

# 333
  • София
Глупав въпрос, ама с това незнаене на немски не мога да се ориентирам баш с преводача - Тези 5 евро отстъпка за бюлети имат ли условия за ползване - мин. сума поръчка или нещо друго  newsm78

# 334
Здравейте момичета, моля да ми препоръчате марка ролери за дете на 8г. Ако някой си е поръчвал и има наблюдения, ще съм много благодарна...предпочитам със силиконови колела да е.

# 335
Пак се ядва като цена, но понеже ми се отвори френския и затова си викам да питам, че там драстична разликата.

Благодаря,за което! Hug

# 336
  • Русе
Здравейте момичета, моля да ми препоръчате марка ролери за дете на 8г. Ако някой си е поръчвал и има наблюдения, ще съм много благодарна...предпочитам със силиконови колела да е.

Худора, 4 нещо си, Лахоба, всички около 35-40 е са супер.

# 337
  • при моите любими
Моля някой ако ще прави поръчка за София, ако може да ме включи. Благодаря

# 338
  • Пловдив
Здравейте!Пишете в google mytoys 10 euro и ще Ви излязат кодове от 10 евро за първа поръчка.  Simple Smile

Сега правя първата си поръчка, опитвам се да използвам код -10 евро за първа поръчка и ми изписва Es ist ein technisches Promblem aufgetreten. Ihre Anfrage konnte nicht verarbeitet werden. Bitte versuchen Sie es erneut oder Kontaktieren Sie unseren Kundenservice.
Дали кодът е невалиден или има друг проблем, как мислите? newsm78

# 339
  • при моите любими
Здравейте!Пишете в google mytoys 10 euro и ще Ви излязат кодове от 10 евро за първа поръчка.  Simple Smile

Сега правя първата си поръчка, опитвам се да използвам код -10 евро за първа поръчка и ми изписва Es ist ein technisches Promblem aufgetreten. Ihre Anfrage konnte nicht verarbeitet werden. Bitte versuchen Sie es erneut oder Kontaktieren Sie unseren Kundenservice.
Дали кодът е невалиден или има друг проблем, как мислите? newsm78

Налице е технически проблем. Вашето запитване не може да бъде обработен. Моля, опитайте отново или се свържете с нас на.

# 340
Може да проверите и каква е минималната сума,която изисква кода- пример 10 евро от 49 евро минимална стойност на поръчката.

# 341
  • Пловдив
Благодаря ви! Снощи се опитвах многократно да направя поръчка, но не успявах. Все ми излизаше въпросния надпис. Тази сутрин от раз се получи. Дори кодът беше с главни букви, може би това е бил проблемът, но чак след като го прие прочетох за препоръката от първа страница. Да ви кажа, че кодът за първа поръчка - 10 € във всички сайтове е един и същ  - MYT10EURNKGS. Поръчах тази куня до немски адрес, доставката беше 3 €. 

# 342
  • Варна
Здравейте!

Някой да има проблем с влизането  в сайта? newsm78

# 343
  • Русе
Здравейте!

Мноооого бавно се отваря при мен, снощи пък съвсем не искаше по едно време, сутринта можеше. Явно имат някакви технически проблеми.

# 344
  • Варна
Здравейте!

Мноооого бавно се отваря при мен, снощи пък съвсем не искаше по едно време, сутринта можеше. Явно имат някакви технически проблеми.
да ,същата работа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт