ТЕЛК, Обжалване на ТЕЛК 3

• 154 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Кога и каде дадохте документите за ТЕЛК в РКМЕ.
Ние чакаме покана от девет мецеса  #Cussing out

А не проверявате ли за това време какво се случва с молбата ви? По входящ номер трябва да ви кажат какво е развитието. За какво всъщност чакате 9 месеца- за покана за явяване или за самото явяване. Понеже ММ чака повече от 6 месеца за самото явяване, т.е. имаше определена дата за след 6-7 месеца.
Да чакаме писмо от ТЕЛК„ документите сме ги дали в РКМЕ преди девет мецеса.
Три пътя питахме по телефона, казваха ни че много бързаме„ следващата седмица ще питаме на място.
Мен ме интресува дали е нормално да чакаме тълково време. Дали да има чакащи като нас.

# 286
Когато ни изтече телка подадохме молба и чакахме около2 месеца.Получихме писмо и се явихме ,отрязаха ни  и подадох жалба до нелк.

# 287
Когато ни изтече телка подадохме молба и чакахме около2 месеца.Получихме писмо и се явихме ,отрязаха ни  и подадох жалба до нелк.

Ние за първи път ще излизаме пред ТЕЛК.
Чакаме от девет мецеса.

# 288
Здравейте!На 14.03.2016 се явих на ТЕЛК, но не получих решението веднага.
В какъв срок би трябвало да го получа ?

# 289
  • София
Аз подадох молба на 1.02, а още нищо няма. Да звъня ли да питам?

# 290
Решението се дава на същия ден или на другия.Потърсете си го,че срока за обжалване е 14 дни.

# 291
Решението може да се изпрати от комисията и по пощата като препоръчано писмо. Тогава срока за обжалване тече от деня, в който е получено срещу подпис  Peace.

# 292
  • София
Получих писмо, на 18.04 сме на комисия в Първа градска.
Искат алегролог, а аз таман записах час за чт.

# 293
Казаха ми, че ще бъде изпратено по пощата, но пропуснах да питам в какъв срок да го очаквам.

# 294
По-важното е да запомните, че срока за обжалване започва да ви тече от датата на получаване на Решението. Вие ще си го получите срещу подпис  Peace

# 295
При преосвидетелстване винаги в същата болница ли пращат? Замислих се къде стоят досиетата ?

# 296
zdr i az byah na TELK NA 19 03 2016 v DOBRIC i mi kazaha da cakam drugo pismo za konsultacia drugi lekari ako nyakoi mu  slucvalo sistoto ne spodeli MERSI PREDVARITELNO

# 297
  • София
При преосвидетелстване винаги в същата болница ли пращат? Замислих се къде стоят досиетата ?
Майка ми все в Първа градска ходеше на ТЕЛК, мисля, че само първия път е била другаде, но не съм сигурна.

# 298
Ние до сега сме били в 5 -та градска - за дете става въпрос.
Тази комисия има ли я още?

# 299
Кога и каде дадохте документите за ТЕЛК в РКМЕ.
Ние чакаме покана от девет мецеса  #Cussing out

А не проверявате ли за това време какво се случва с молбата ви? По входящ номер трябва да ви кажат какво е развитието. За какво всъщност чакате 9 месеца- за покана за явяване или за самото явяване. Понеже ММ чака повече от 6 месеца за самото явяване, т.е. имаше определена дата за след 6-7 месеца.
Да чакаме писмо от ТЕЛК„ документите сме ги дали в РКМЕ преди девет мецеса.
Три пътя питахме по телефона, казваха ни че много бързаме„ следващата седмица ще питаме на място.
Мен ме интресува дали е нормално да чакаме тълково време. Дали да има чакащи като нас.
Ходихме на място да попитаме, и ни обещаха че ще ни изпратят писмо в най скоро време.
Ако не изпратят писмо къде трябва да обжалваме.

Общи условия

Активация на акаунт