Какви поразии и странни неща заварихте след последните наематели?

• 39 246
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Разбраха, че не ми харесва. Не мога да си представя човек, на когото да му хареса въобще. Казах им, че съм против това да правят каквито и да било промени без мое знание и съгласие. Че са унищожили моя
собственост и ги предупредих без разрешение да не предприемат каквито и да било промени по имота- без заплахи за изгонване и т. н.  Той картона си е за мен, за червения няма какво да им се обяснявам- има си точка от договора, която е нарушена и толкоз. Основание да ги изгоня без предизвестие имам и сега.
Дано да не се налага. Но- имам вътрешното усещане, че много скоро ще се случи.
Как пък един път не случих на наематели? Вече започвам да търся вина у себе си, а не е така- все гледаме да сме добри и ни се качват на главите.

# 271
Просто подбирай хората. Поне малко читави да ти се струват.  Peace Тези какви бяха горе долу?

# 272
Изглеждаха ми нормални.  Но- явно е, че не съм добър психолог и не мога да преценявам хората. Или съм тотален карък. Но едно е ясно- много е лесно да ме излъжат и баламосат. Въпреки, че уж взимам мерки да не се случи повторно- договори, клаузи и т. н...
Но- човек се учи докато е жив-  за жалост всичко научавам на собствен гръб.

# 273
Но едно е ясно- много е лесно да ме излъжат и баламосат. Въпреки, че уж взимам мерки да не се случи повторно- договори, клаузи и т. н...
Но- човек се учи докато е жив-  за жалост всичко научавам на собствен гръб.
Те като са немарливи, никакви договори няма да помогнат.  Peace Има хора, за които да живеят като цигани, не е никакъв проблем, просто така са свикнали. Особено пък на квартира.

# 274

Как пък един път не случих на наематели? Вече започвам да търся вина у себе си, а не е така- все гледаме да сме добри и ни се качват на главите.
Тук си права. Peace

# 275
  • Варна
Аз съм правила безброй подобрения по всичките си квартири, но съм питала изрично за всяко пиронче, както се вика. Така да мацат на свой акъл е безобразие. Но ми стана интересно как точно са окепазили въпросната секция. Имате ли снимка?  Grinning

# 276
Не, нямам. Както писах- само като видях- завъртях се и си тръгнах- дори не разгледах в стаите. Следващия път като отида при тях- ще гледам да си взема фотоапарат. Телефона ми е обикновен- без камера.

# 277
Преди време бях писала за кухня от масив боядисана от наемателка. Дамата се бе спряла на ярко червена блажна боя,а стените на то е( огромна кухня с трапезария ) в  много тъмно кафяво(черен шоколад).Като влязох и ми се подкосиха краката .Бях изумена. А дамата се усмихва и ме пита дали ми било харесало? ooooh!
Младо момиче на 22г .Почти дете. Къде ми беше акъла да се съглася с ''освежаване'' ooooh!.

# 278
  • Варна
Дизайнерски го е играла... Аз ако съм, ще й вдигна наема заради модернизацията!  Joy

# 279
Технически и аз имам вина. Тя попита за освежаване от нея труда от мен сумата за материалите  аз се съгласих  smile3538 .От къде да предположа какво си е мислела?

# 280
Технически и аз имам вина. Тя попита за освежаване от нея труда от мен сумата за материалите  аз се съгласих  smile3538 .От къде да предположа какво си е мислела?
Aз като освежаване на боя, разбирам пребоядисване в същите тонове...какво бордо, какъв черен шоколад.
Ей така започвам да набирам, правят си хазаите на маймуна. Tired

# 281
Теб поне са те питали. А мен ме сюрпризираха.  Наистина заслужават моите да хвана голямата метла, но- писах от какви съображения ги оставям. Засега.

# 282
  • Mediterraneo
Aз като освежаване на боя, разбирам пребоядисване в същите тонове...какво бордо, какъв черен шоколад.
Ей така започвам да набирам, правят си хазаите на маймуна. Tired

В момента съм под наем. Като се нанасяхме хазяите ни казаха да боядисаме по свой избор стаите за освежаване. Приспаднаха ни от наема за труд и материали много доволна сума. Не съм си и помисляла да правя нещо лошо или да окепазя нещо. Но със сигурност и тези "артисти" от горните публикации не са го мислили- явно им е харесвало дизайнерското решение  Crazy

# 283
Имаме наематели, дадохме жилището след основен ремонт + нови мебели и уреди. Повече от 1/2 г. не сме влизали в апартамента, все пак си е техен дом. Дано не ме сюрпризират с някоя арт модернизация...  newsm78

# 284
А защо не сте ходили, цели 6 месеца все пак е доста време...

Общи условия

Активация на акаунт