Лидл ::54::

• 82 127
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
 Електрическия чайник го имам от предишния път, като цял е хубав, слагат  се  билки отгоре в цедката, пълни се с вода, включва се, и има една тръбичка и някак си през нея минава пара от водата, която отива до билките и така се запарват и става много хубав и ароматен чай. Ползвала съм го само с набран чай, не съм пробвала с пакетчета или шипки. За мен неудобството е, че цедката е малка и трудно се слагат билките, но ако е пакетчета или шипки, това няма да е проблем. Има решим на поддържане на температурата, която всъщност е малко излишна, защото  се губи ефекта от първоначалното запарване и ако по продължително време стои включен,  билките се накисват твърде много, ако ме разбирате какво имам предвид.  Сега си мисля, че за шипки обаче тази функция ще  е полезна, защото те пък трябва да поврят и покиснат, за да стане хубав и тъмен чай.  
 Термометъра също го имам, не съм доволна, не е точен на челото като се мери, или аз не мога да меря правилно, но не го ползвам, така си стои. Ползвам един, подобен на живачния, но не с живак вътре.
 Днес взех от ръкавичките с един пръст, много удобни и дългички са, влизат доста навътре към лакътя, и така няма да се мокри детето.
 Също взех и един шал с лепки, за детето, много удобно, слагаш, залепяш, под якето, няма връзване и отвръзване, беше в ски аксесоарите.
 Да похваля и един кашкавал, до сега не бях взимала, тъкмо го пробвах, с една глава на крава отпред, има чушки и домати на етикета, пише само КАШКАВАЛ - със жълти букви, 10.99 лв е кг, в развасовки от около 500 гр е, много ни хареса, не очаквах чак, защото някак си изглежда по светъл, но е много вкусен.  
 Другите неща са обичайните - мляко, шунка, шоколад, банани.
 И аз се интересувам от кафемашината, ако някой разбере някакви озиви за нея, да пише!
 А и за плочата за палачинки, ако някой има отзиви, моля нека пише!
 Това е засега, отчетох се!
 Хубава вечер!

Извинявам се, че ставам банална с този чайник, но означава ли това, че не изключва когато заври водата и билките във водата ли стоят да се накисват, не мога да си го представя  Rolling Eyes Ще бъде ли много нахално, да те помоля ако имаш шипки под ръка да пробваш дали ще стане чая  Embarassed

# 121
  • Варна
Имам кафемелачката от миналата промоция, обаче тогава беше 25 лв., сега е  20.
Върши чудесна работа, ползва се ежедневно. Купувам кафе на зърна Лаваца, когато пуснат с намаление и всеки ден пием прясно смляно. Освен за кафе ползваме и за ленено семе.

# 122
  Електрическия чайник го имам от предишния път, като цял е хубав, слагат  се  билки отгоре в цедката, пълни се с вода, включва се, и има една тръбичка и някак си през нея минава пара от водата, която отива до билките и така се запарват и става много хубав и ароматен чай. Ползвала съм го само с набран чай, не съм пробвала с пакетчета или шипки. За мен неудобството е, че цедката е малка и трудно се слагат билките, но ако е пакетчета или шипки, това няма да е проблем. Има решим на поддържане на температурата, която всъщност е малко излишна, защото  се губи ефекта от първоначалното запарване и ако по продължително време стои включен,  билките се накисват твърде много, ако ме разбирате какво имам предвид.  Сега си мисля, че за шипки обаче тази функция ще  е полезна, защото те пък трябва да поврят и покиснат, за да стане хубав и тъмен чай.   
 Термометъра също го имам, не съм доволна, не е точен на челото като се мери, или аз не мога да меря правилно, но не го ползвам, така си стои. Ползвам един, подобен на живачния, но не с живак вътре.
 Днес взех от ръкавичките с един пръст, много удобни и дългички са, влизат доста навътре към лакътя, и така няма да се мокри детето.
 Също взех и един шал с лепки, за детето, много удобно, слагаш, залепяш, под якето, няма връзване и отвръзване, беше в ски аксесоарите.
 Да похваля и един кашкавал, до сега не бях взимала, тъкмо го пробвах, с една глава на крава отпред, има чушки и домати на етикета, пише само КАШКАВАЛ - със жълти букви, 10.99 лв е кг, в развасовки от около 500 гр е, много ни хареса, не очаквах чак, защото някак си изглежда по светъл, но е много вкусен. 
 Другите неща са обичайните - мляко, шунка, шоколад, банани.
 И аз се интересувам от кафемашината, ако някой разбере някакви озиви за нея, да пише!
 А и за плочата за палачинки, ако някой има отзиви, моля нека пише!
 Това е засега, отчетох се!
 Хубава вечер!

Извинявам се, че ставам банална с този чайник, но означава ли това, че не изключва когато заври водата и билките във водата ли стоят да се накисват, не мога да си го представя  Rolling Eyes Ще бъде ли много нахално, да те помоля ако имаш шипки под ръка да пробваш дали ще стане чая  Embarassed
Не стоят във водата, а над нея, в цедката и чрез пара се запарват. Не знам точно как да го обясня. Имам шипки ще пробвам по късно и ще пиша.

# 123
  • Сливен
Относно одеалото с ръкави в Сливен,магазина до  автогарата няма,днес провери.

# 124
За шипки няма да е удачен този чайник ,имам подобен ,метален /не електрически / - руски . Така и не можах да му намеря приложение .
  /Свекърва ми го е купувала едно време от  СССР  ,/ Пробвала съм зелен ,запарката става силна и не става ,с липа не ми се получи също добре .  Най -хубав чай от шипки съм пила в едно емайлирано чайниче при баба ми като дете / вреше ни на печката на дърва и се доливаше с вода/ . Добър чай /билков се получава като с врящата вода се залее дрогата / сушен цвят , плод / в най -добре е порцеланов чайник и са стои на топло / има едни плетени дрешки или плат за чайници / Аз съм малко маниак на тема чай и чета къде каквото видя  Grinning
 При тази кана принципът е като кубинската кафеварка ,но налягането е малко по -слабо .Удачна е за по силно надробен чай може би . 
 Мелничката за кафе може ли да смели пудра захар !?

# 125
И аз ще ви следя за отзиви за кафе машината  Peace

# 126
Тази кафемашина я пускат явно за пръв път и мисля ,че отзив може да се даде след закупуване и ползване . Те ще са ограничено количество и отзивите могат да са от полза само  за следващо закупуване .
 Преди са пускали само Силвър Крест и отзивите мисля ,че са добри.

# 127
  • София
Онзи ден беше пълно с шарани, а днес вечерта не беше останал нито един!  Sad

# 128
  • Варна
Шарани нямаше от следобед във Варна. Аз не обичам и взех ципура. Обаче не знам, как да я приготвя.  Joy
Взех си и бялият скиорски панталон 40 размер, залепна ми. Много съм доволна и нямам търпение да завали един хубав сняг.

# 129
  • София
Имам въпрос към тези които взеха от дървената магистрала- имате ли човечета?В понеделник мъжа ми взе магистрала,но чак днес имах възможност да разгледам подробно и липсват човечетата.Вие имате ли?

АЗ я купих днес. За коледен подарък е, но все пак я отворих да видя - да  ИМА 2 човечета.

Исках да купя и от дървените колички, които стават за дървеното влакче и магистрала, но в Лидл Студ. Град нямаше. Cry

# 130
Момичета благодаря ви, че гледата за одеалото!  Heart Eyes  bouquet  днес ходих до магазина и доста по-любезна служителка ( явно си е до късмет на кой ще попаднеш) звънна и в магазина в Пд и на клиентския им номер и за съжаление отговора беше, че  НЯМА! Sad   Така, че Дядо Коледа ще трябва да си коригира списъка с желанията.

# 131
Шарани нямаше от следобед във Варна. Аз не обичам и взех ципура. Обаче не знам, как да я приготвя.  Joy

И моят мъж се прибра с ципура от Лидл тази вечер и досега четох как се приготвя Grinning намерих това като идея :

http://www.mycookingbookblog.com/cipura-na-furna/

добре звучи, ще експериментирам Grinning

# 132
Аз пък да си помрънкам - останах без кола за една седмица и свекъра води детето на градина. И не мога да ходя до Лидл, доста далеч е от нас, но пък много близо до градината. Изтървах сумати неща  Crossing Arms.

# 133
Каната за чай...визуално ми хареса, но реално би била поредният уред-прахосъбирачка у дома, като се замислих дали да си я купя Thinking. С нормална електрическа кана, приготвям каквито чайове реша - било насипен, на пакетчета, бял, зелен, черен, билкови отвари...всичко.

С тази кана процесът на приготвянето на чай е по-дълъг, доколкото разбирам(отделно и не става за бял и зелен чай), и чистенето и е доста по-неприятно Simple Smile И се отказах от покупката Simple Smile

# 134
Искам да благодаря на някой, който беше споменал за охладените пици, до сега не ги бях видяла. Тази вечер взех и ми харесаха.

За риба и аз не успях да взема, исках да взема пъстърва, но нямаше. Ципурата става много добре на скара, няколко пъти сме правили точно от лидлската.

Елха има поне 5-6 броя в Монтана, аз я загледах понеже съм решила да взема изкуствена, но не ми хареса, искам от тези дето имитират борче, каквито в момента има в Кауфланд, ама нещо не ми се дават 78 лева.

Общи условия

Активация на акаунт