Лидл ::54::

• 82 116
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Да се запиша в новата тема, леле колко сте изписали.

# 151
  • Варна
Молба към варненки, които ходят в Лидл на бул. Владислав Варненчик до Шел.

Моля да проверите дали има останали черни ризи №36 или 38 от тази най-вдясно на картинката
Скрит текст:

По принцип има ли практика да се звъни на телефон в конкретния магазин и да се проверява за определена стока дали е налична или само става с обаждане на клиентския телефон?

# 152
Някъде има ли останали ножове?
Днес в Търново имаше и метални, и керамични. Само, че първите бяха доста малко.
Проверявах и за одеяло с ръкави - няма.

# 153
Някъде има ли останали ножове?
и в Асеновград снощи имаше , не загледах размера но бяха много

# 154
Двуумим се за кафемашината от лидл или една Делонги от френския Амазон. Та, това вместо запис.

# 155
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мнения за конвектора

# 156
Чая от шипки аз го правя на котлона в малка тенджерка,и разрязвам шипките на две.Оцветява си идеално чая за варене около 5мин и запарката след това.

# 157
  • Sofia
 Някой с уреда 3 в 1-сандвичи,гофрети,пържолки Simple Smile ?
Разтърсих се в старите теми,но не успях да открия рецептата за гофретите. Някоя добра душа да има спомен кога я обсъждахме.... Досега карахме на сандвичи,но вече е крайно време да опитаме и приставката за гофретите. Или,ако знаете някаква друга изпитана рецепта...моля  Praynig
А,някой да е пробвал и как се справя уреда и като скара?

# 158
  • София
Някой виждал ли е термобельото за деца?На снимките ми изглежда добре и удобно.
Аз купих за сина ми. Доволна съм. С мъжа ми имаме подобно на Росиньол, държи топло и е здраво.
Днес хлапето го пробва като ходи на кънки на лед - на пързалката е голям студ, каза, че му е било ок.

# 159
  • В една слънчева къща...
И аз взех термобельото за племенника /5 год./. Изглежда много добре, а и той като го облече да го мери, не иска да го свали  Heart Eyes
Реално отзиви може да даде, едва когато го пробва на студено,  но мисля, че ще е доволен.
Кафемелачката я нямам същата, но тази от К я ползвам точно за мелене на пудра захар. Няма причина да не става и тази.

# 160
Доколкото ви прочетох, за кафемелачката има само положителни мнения.
За електрическата кана за чай има интерес, но за каната за чай от типа на френската преса, или както там беше описано - някой да има такава?

# 161
  • София
Дали има все още месо от малки прасенца? Последния път като ходих имаше, но дали са останали?

# 162
  • София
Дали има все още месо от малки прасенца? Последния път като ходих имаше, но дали са останали?

Месото е от утре - 08.12. Преди пак бяха пускали - отзиви?

# 163
Имам въпрос към тези които взеха от дървената магистрала- имате ли човечета?В понеделник мъжа ми взе магистрала,но чак днес имах възможност да разгледам подробно и липсват човечетата.Вие имате ли?

АЗ я купих днес. За коледен подарък е, но все пак я отворих да видя - да  ИМА 2 човечета.

Исках да купя и от дървените колички, които стават за дървеното влакче и магистрала, но в Лидл Студ. Град нямаше. Cry
Вчера имаше от количките в Лидъла на Ботевградско до Джъмбо.

# 164
  • на Мелмак
Аз снощи изпекох от сьомгата в тесто - много приятно съчетание , беше със сметана и копър .
Днес отидох и взех две кутии , да си имам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт