Лидл ::54::

• 81 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На браун и на филипс ги заменят. Само тялото се носи, накрайниците за какво?  Но се обади и питай ще ти я поправят ли, сменят ли, пари ли ще ти връщат...

# 466
  • Велико Търново
Благодаря за отговорите, и аз мисля, че няма нужда от накрайници, нищо че бяха комплект. Ще отида днес на място да видим какво ще стане.

*АДРЕНАЛИНКА* 39лв беше и иначе съм много доволна от четката, изкарва много време след зареждане и не мисля, че отстъпва по нещо на Браун.

# 467
  • Русе
Купих тази сутрин мъжкия комплект.
Отново голямо нашествие на мъже в ЛИДЛ.
В 7,55 ч. бях пред магазина. Друг път по това време обикновено има 4-5 пенсионера, чакащи да вземат хляб намален на 50%. Днес имаше поне 20-30 човека. Дори магазина отвори 2 минути по-рано и юруш всички към ботите. Само аз отидох при мъжките комплекти Laughing
Докато го разглеждах вкъщи и махах разни полепнали власинки и кончета ми направи впечатление, че се наелектризира. Дали и при носене ще е така? Пера винаги с омекотител. Дано не се наелектризира!

# 468
В Търново имаше супер много мъже на ботите. А мъжките комплекти са наистина огромни, аз уж тръгнах към xxl, ама то голяма торба Simple Smile) Та взех по-малък размер, а мъжете до мен мереха боти и си разказваха вицове

# 469
  • Русе
По повод горното изказване се сетих, че забравих да питам дали ще се свие при пране newsm78
Аз взех L и ми се струва нормален за размера си. Сравнявам го с останалите дрехи на мъжа ми. Довечера чак ще се премери, но до тогава едва ли ще има останали ако евентуално се наложи подмяна.

# 470
  • велико търново
В Търново имаше супер много мъже на ботите. А мъжките комплекти са наистина огромни, аз уж тръгнах към xxl, ама то голяма торба Simple Smile) Та взех по-малък размер, а мъжете до мен мереха боти и си разказваха вицове
Мерси, че сподели. Добре, че не отидох тази сутрин.  Laughing

# 471
Момичета гледам, че на 15 ще пуснат комплект тенджери. Имам нужда да сменя моите. Тези качествени ли са? Пише, че дъното е дебело 5мм, достатъчно ли е това, за да не загарят ястията? Не съм специалист, но не мога да отделя много средства за тенджери. Освен този комплект гледах и едни с не залепващо покритие в друг магазин. Кои ще са по-практични?

# 472
  • София
Отидох тази сутрин в 8.45 ч за мъжките комплекти и бяха останали само XL. Помолих служителка да провери в склада, изнесе още и като се скупчи народа, изграбиха всичко. Доволна съм, че и аз взех. Не ми се видяха уголемени, според мен си отговарят на номерацията. Довечера ще ги огледам по-добре.
Като всеки полар мисля, че е нормално да се наелектризира, но като се пере с омекотител няма проблем.

# 473
  • София
Взех и аз мъжки комплект - размер М. ММ е 190 см висок и е около 90 кг. Направо са си уголемени Mr. Green Не го мерил.

# 474
  • До морето
Аз да се похваля, че кафемашината е страхотна и прави чудесна кафе. Не бучи, не бръмчи, загрява супер бързо и каймакът е един път.

За термометъра бях питала по- напред, никой не ме отрази, ама взех го и него, пък ще видим.

# 475
  • Русе
Взех и аз мъжки комплект - размер М. ММ е 190 см висок и е около 90 кг. Направо са си уголемени Mr. Green Не го мерил.
Ами той и моя мъж е около 90 кг, но е малко по-нисък. Мисля, че L ще е добре. Видях един мъж в магазина разпечата М. Малко ми се видя.

Като всеки полар мисля, че е нормално да се наелектризира, но като се пере с омекотител няма проблем.
Благодаря!
Изключвайки 2 шапки, това е първата поларена дреха, която се купува вкъщи. Не знам защо, но покрай тези шапки не харесвам поларени неща. Като станат на топчета и колкото и да ги переш ми изглеждат мърляви.
Тези поне са тъмни, няма да им личи Laughing

# 476
  • София
Хубавия полар не трябва да става на топчета... пера го с препарати за вълна и не ми се наелектризира, но и  омекотител върши същата работа.

# 477
  • София
Да се присъединя към доволните от кафемашината. Кафето което прави е екстра и не е по-шумна от другите които съм ползвал. Сутринта и мляко разпенвах и мисля че си се получиха нещата без драми. Кафето е някакво лидълско, чието име не знам, но си беше за еспресо. Още от първото кафе си прави чудесен каймак.
Не знам дали нещата опират до късмет и бройка или до субективни усещания на потребителите.

# 478
# 479
  • София
Да се похваля с апрески за детето, които според безплатния лидълски телефон, на който звънях миналата седмица бяха изчерпани. Аз не знам...все едно не искат да си продадат стоката. Сигурна съм,ч е и в някой магазин в София ги е имало...

Общи условия

Активация на акаунт