Лидл ::54::

• 82 100
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Имате ли впечатления за конвектора.Как са му параметрите харчи ли много изсушава ли вьздуха в стаята.

Конвектора харчи колкото една духалка. В смисъл колкото ток харчи, толкова и топлоотделя.
Климатика харчи примерно 1 киловат, а топлоотделя като  киловат и половина или повече., затова климатик е най-икономично.
От конвектора не чакай да е икономичен, харчи, на колкото го нагласиш - има три степени май този.

Килимите са от другата седмица-някой търсил днес Laughing

# 181
  • на Мелмак
Свекърва ми похвали багетите с масло и подправки - днес забравих да взема , както и риба тон.
Май много рано отидох сутринта , утре пак ще се ходи  Peace

# 182
  • Щастлива мама на 3 слънца
Имате ли впечатления за конвектора.Как са му параметрите харчи ли много изсушава ли вьздуха в стаята.

Конвектора харчи колкото една духалка. В смисъл колкото ток харчи, толкова и топлоотделя.
Климатика харчи примерно 1 киловат, а топлоотделя като  киловат и половина или повече., затова климатик е най-икономично.
От конвектора не чакай да е икономичен, харчи, на колкото го нагласиш - има три степени май този.

Вечер може ли да се оставя. Има ли опасност за подпалване

# 183

Joy ами разбира се! Веднага се сетих, че това е "проблемът", но.... все се надявах вината да не е в мен  Wink

# 184
  • София

Joy ами разбира се! Веднага се сетих, че това е "проблемът", но.... все се надявах вината да не е в мен  Wink

Ако става дума за тези килими - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15617 те бяха от 04.12. От утре са килимчетата за игра http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15854

# 185
Момичета, за кои килими говорите, вчера бях в Лидъл и тези ги имаше http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=452.

# 186

Ако става дума за тези килими - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15617 те бяха от 04.12. От утре са килимчетата за игра http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15854

Точно тези търсех, които са БИЛИ от четвъртък! И може би са имали по 3-4 бройки  newsm78 или са толкова  добро попадение, че...

# 187
  • Sofia
Е,забърках  рецептата за гофретите,изпекох първите две...и дотам...развали се пустия уред  ooooh!
Много ме е яд...сега къде да се оплаквам? В магазина или да търся да го оправят? Преди месец ,май го купих?

# 188
Е,забърках  рецептата за гофретите,изпекох първите две...и дотам...развали се пустия уред  ooooh!
Много ме е яд...сега къде да се оплаквам? В магазина или да търся да го оправят? Преди месец ,май го купих?

С касовата бел. връщаш в кой да е техен магазин Peace

# 189
Да не си сложила много голямо количество и да е изтекъл при реотаните?

# 190
Мале, пак съм бляла някъде..извинете ме, че ви обърках за килимите.. Embarassed

На мен нали сега в главата ми е кафе машината, та затова.. Mr. Green

Конвекторите - по-назад ми обясниха, че имат таймер само за изключване. Нямат таймер за включване, така поне разбрах. Имали защита от замръзване-това в брошурата го чета, какво замръзване вкъщи, не ми е много ясно, при нас е 15 градуса неотоплено...Странно..

Не вярвам да се запали, но аз не оставям нищо включено, когато няма никой вкъщи...страх ме е, дори климатика спирам, когато сме на работа денем..нали преди време даваха по новините, че климатик изгърмял така и направил беля..

# 191
На първа страница от темата е сложена връзка към    Ръководства, софтуер и видеофилми за продукти -  щракнете  и там има качени ръководства на всички предлагани уреди в Лидл.
   Много практично и добре подредено е направено ,има обяснение и за връщане на уреди и т.н.
  Благодаря за което.

# 192
  • Sofia

Не,не е изтекло тестото,според мъжа ми се е включила някаква защита и спряло да нагрява-светеха си двете лампи,но не загряваше и тестото си седеше съвсем сурово около 20 мин...
Изключих,измих и си проработи..явно трябва след всяко зареждане и изпичане,да се остави пак да светне зелената лампа преди да се зареди отново.Четох упътването,но не пише нищо за второ зареждане-само за първото... Така ли е и с другите гофретници? Не съм имала друг досега и малко играчка ми се вижда това..ние сме 5 човека,докато изпека за всички-цял ден ще отиде Simple Smile
Благодаря на всички за включването и извинете за лиричното отклонение,малко се шашнах.Досега не съм имала проблем с техни уреди и не се е налагало да търся гаранции и сервизи.

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 19:09 от Bakerita

# 193
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мале, пак съм бляла някъде..извинете ме, че ви обърках за килимите.. Embarassed

На мен нали сега в главата ми е кафе машината, та затова.. Mr. Green

Конвекторите - по-назад ми обясниха, че имат таймер само за изключване. Нямат таймер за включване, така поне разбрах. Имали защита от замръзване-това в брошурата го чета, какво замръзване вкъщи, не ми е много ясно, при нас е 15 градуса неотоплено...Странно..

Не вярвам да се запали, но аз не оставям нищо включено, когато няма никой вкъщи...страх ме е, дори климатика спирам, когато сме на работа денем..нали преди време даваха по новините, че климатик изгърмял така и направил беля..

На мен ми трябва вечер да го оставям докато спим. Че е голям студ, и децата са там

# 194
Не вярвам да стане нещо, ако конвектора се остави да работи нощем... Има три степени, ще се нагласи, на която прецените..

Нощем оставяме да работи климатик и маслен радиатор в детската-няма проблем..

Сега погледнах в брошурата-пише, че има защита от прегряване..така, че няма проблем. Peace

Общи условия

Активация на акаунт