Лидл ::54::

• 82 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
За колко големи деца ги взимате тези пъзели от 2.50 ?
Стават ли за 2 годишно  newsm78
Какво представляват интерактивните пъзели!

Интерактивният пъзел мисля, че ще е по- подходящ. Има някаква фигурка, която като я сложиш върху определено място писука, голям е и мисля, че ще е занимателен за по-малко дете.

Миналата година го взимах за дъщеря ми, тогава беше на 3 и половина, но изобщо не го отрази. Тя по принцип обича по сложни играчки, така че ако детето ви е над 3 може и да не се заинтересува особено  Peace. Зависи от вкусовете на мъниците, разбира се.

# 256
За колко големи деца ги взимате тези пъзели от 2.50 ?
Стават ли за 2 годишно  newsm78
Какво представляват интерактивните пъзели!

Интерактивният пъзел мисля, че ще е по- подходящ. Има някаква фигурка, която като я сложиш върху определено място писука, голям е и мисля, че ще е занимателен за по-малко дете.

Миналата година го взимах за дъщеря ми, тогава беше на 3 и половина, но изобщо не го отрази. Тя по принцип обича по сложни играчки, така че ако детето ви е над 3 може и да не се заинтересува особено  Peace. Зависи от вкусовете на мъниците, разбира се.

Благодаря за отговора.
В момента се занимава с няколко дървени пъзела с по 5-6 части единия. Вече ги реди за секунди и е много доволна от това. Та затова се чудя какъв друг да и взема. Да не е много сложен и да и е интересен.

# 257
Срещам в някой постове отзиви за уред 3 в 1...Какъв е уредът  newsm78 и ако може линк примерно,че нещо съм го пропуснала  Tired

# 258
Тествах гофретника. Много съм доволна, страхотни гофри прави (по меки на 3 на трета степен и хрупкави  Heart Eyes ако към края на печенето се включи на пета), препоръчвам, за който е в чуденка  Peace.

Гофрите ги правя по рецепта от форума за изпитани ресторантски рецепти, не мога да приложа линк, защото не намирам темата, но ако някой се интересува, мога да я напиша.

# 259
1200W e добра  мощност за гофретник / хлебопекарната е с по -слаба даже 800W /=
  За колко минути се изпичат гофретите от едно зареждане?

# 260
-1 Peace за лешниците. Много са дребни. Леко ми влажнеят и имаше доста гранясали. За толкова пари-толкова. Whistling

# 261
  • Sofia, Bulgaria
Купих кафемелачката. Гледах и каната за чай, но нещо ме притесни тази тръбичка, не знам как би се почиствала, защото е доста тънка. Та не я взех, но ако някой се сдобие да пише как е чая.

# 262

грубо за 5 мин на тостера 3 в 1

# 263
1200W e добра  мощност за гофретник / хлебопекарната е с по -слаба даже 800W /=

От 3 до 5, в зависимост предпочитанията.

# 264
 Благодаря   bouquet

# 265
Срещам в някой постове отзиви за уред 3 в 1...Какъв е уредът  newsm78 и ако може линк примерно,че нещо съм го пропуснала  Tired
Ето това е въпросния уред, тостер 3 в 1  Peace

# 266
И ние се сдобихме с кафемашината. Каймак не направи, но ММ хареса кафето. Надявам се да се разработи. Има ли някаква тънкос за получаването на каймак?

# 267
  • Щастлива мама на 3 слънца
Големия пъзел е голям боклук. Дали мога да го върна.

# 268
Големия пъзел е голям боклук. Дали мога да го върна.
Сега ме накара да отворя нашия да го видя  Rolling Eyes
Ако наистина не струва ще ходя да връщам и аз  Tired
Сподели повече инфо, моля те  Peace Аз ще чакам малката да заспи по-късно за да мога да го разпечатам

# 269
Някой да има отзиви за термоканата?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт