Лидл ::54::

• 82 012
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • Пазарджик

Аз се чудех да не полепват по тях прах/косми...има някои материи, които привличат прашоляците...
Ще ги огледам, дано да има М-ки като отида...

Досега не съм забелязала да полепват косми.

# 241
  • София
По темата с еспресо машината -
каймакът не зависи ли от това какво кафе се ползва и как е смляно? Доколкото съм запознат по - едро смляното не прави каймак. Също така нямало да направи каймак и ако не е добре натъпкано в цедката.
Иначе и аз съм в чудене дали да я взема тази машина, но първия отзив от снощи ме разколеба. Не съм особен фен на шумните неща. Няма да се разсърдя ако някоя дама качи клипче на работата на машината за да се придобие по-реална представа за уреда.
Поздрави.

# 242
Взех гофретник, не съм го ползвала още, като го направя ще пиша отзив. Взех си и дърво Бонсай, дали има нещо специфично при отглеждането му?

Някой напред питаше за уреда 3 в 1, в Пазарджик има 5 броя.

Като плащах на касата попитах момичето дали мога да отида в неделя преди затваряне и да си купя стока, която е от понеделник, отговори ми, че няма как да стане, защото кодът не е въведен в касата (или нещо подобно), не мисля, че ме излъга, беше много любезна, явно не навсякъде е възможно.

# 243
  • София
Момичета някъде да сте видели останали от дървената магистрала (които бяха с влакчетата, на цена около 40 лева)?

# 244
  • София
FSS навсякъде е възможно, и аз съм го тествала това. Според мен служителя не е знаел. Кодовете се активират, въвеждат и тестват не един час преди да бъдат пуснати в продажба стоките, а по раничко. В някой магазини, примерно Кауфланд, също може да си купиш акционна стока предния ден, НО цената няма да е намалена в повечето случаи /За разлика от Лилд/

# 245
Casyopea B, мерси, ще отида да пробвам, миналата година изпуснах глобуса, беше свършил още около 10 часа, надявам се тази година да успея да го взема.

# 246
Пъзелът от 2.50лв не лош за парите си,очаквах да е кутийка.Аз взех със София първа,боб се вземаше в индустриални количества.В намалените стоки имаше два вида намалени играчки,едното беше като дървена низанка с връвчица,а другото беше някакъв вид пъзел.В намалените неща рядко можеш да намериш нещо неразопаковано и в цялостен вид.

# 247
Сутринта в 8.30 тия пъзели се грабеха като за световно.
И аз очаквах да са в кутия, но уви. За 2.50 са екстра, купих със София и принцесите на Дисни.
Както и големия интерактивен пъзел с Хелоу Кити Simple Smile

# 248
  • София
Като плащах на касата попитах момичето дали мога да отида в неделя преди затваряне и да си купя стока, която е от понеделник, отговори ми, че няма как да стане, защото кодът не е въведен в касата (или нещо подобно), не мисля, че ме излъга, беше много любезна, явно не навсякъде е възможно.

Взимаш стоката, която те интересува, отиваш на машинката за проверка на цената и ако там излиза цена, няма да има проблем на касата. Касиерките дори не са наясно кое от кога е на промоция.  Wink Само внимавай цената да е исканата от теб, че може да са пускали продукта и преди, но на друга цена.  Grinning

# 249
ОЩЕ в седем отидох за пъзела,защото мислих,че ще се изкупят рано,в 11ч пак минах от там,купчината не беше мръднала.Сега се сетих,че в намалените имаше дървени колички,но бяха отворени,може да е липсвала някоя.

# 250
В Козлдоуй имаше много от тези " Дървени магистрали", обадете се и поискайте да ви доставят!
И на мен много ми харесват тези магистрали,но не ми се струва удачно да купувам за моята мома Laughing,макар че биха й харесали! Аз също и купих от пъзелите със принцеси и със понита! Мен не ме бърка че не са във кутия, тъкмо ще заемат по-малко място! Иначе качестовото на пъзела е супер и на тази цена,направо ще скокна още един да й взема със София Grinning Много ми се ще и кафемашина,но няма кой да ми я подари,пък и кафемелачка ще трябва и то станаЧ! А от кога си мечтая за кафемашинкааа Crossing Arms
Аз съм се наточила за Филе Елена и пастърва,които ще са на промоция в петък!

# 251

Взимаш стоката, която те интересува, отиваш на машинката за проверка на цената и ако там излиза цена, няма да има проблем на касата. Касиерките дори не са наясно кое от кога е на промоция.  Wink Само внимавай цената да е исканата от теб, че може да са пускали продукта и преди, но на друга цена.  Grinning

Таня, благодаря, не се бях сетила за машинката.

Пъзели и при нас имаше много, конвектори също-около 5 броя.

# 252
За колко големи деца ги взимате тези пъзели от 2.50 ?
Стават ли за 2 годишно  newsm78
Какво представляват интерактивните пъзели!

# 253
Някой взе ли си ел.каната за чай?

# 254
Пробвах кафемашината току що, да споделя пресни отзиви:

На външен вид е перфектна - лъскава, модерна..
За шумът - не е никак шумна, сегашното ми Делонги издава същият звук. Незнам потребителката, която писа снощи, каква кафемашина е ползвала досега, но лично аз по-безшумни не съм ползвала.Нито трака, нито бучи...шуми точно както шуми една кафемашина.

Чашката не ми бягаше от вибрациите.

Препоръчвам, който й се чуди-да взема.

Общи условия

Активация на акаунт