Лидл ::54::

• 82 014
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Рано с бабите в осем часа чаках да отвори магазина  Crazy Те за зайци, аз за кафемашина.
Взех я, още първото кафе стана хубаво, с плътен каймак, който не падна дълго време.
Шумна е, но според мен е нормално, не ни пречи. Голяма хамалогия е докато си смелиш кафето, та да изчистиш след машината и себе си  Mr. Green Mr. Green но като цяло не е зле за парите си.

Как почиствате мелачката? Представях си го като купичка, която да се вади отвътре, а то...

Органайзера за багажник ще го връщаме, много е гигантски и заема половината багажник.
И мен ме интересува как се почиства кафемелачката.

# 226
  • София
Отзиви за термочашите да имате?

Мисля да отскоча за Ементала, че много се харесва вкъщи, та ще ги огледам и чашите newsm78

# 227
  • Варна
Аз сипвам мляното кафе върху салфетка и почиствам с четчица, от тези сладкарските, но с косъм, не силиконова. Имам такава, която ползвам само за тази цел.За едно кафе слагам пълна супена лъжица кафе на зърна, може една и половина за по-силно кафе.

# 228
  • София
Виждали ли сте някъде останали от детските апрески?

# 229
Какви апрески търсиш - за момче, момиче, номер?
При нас имаше 27 номер сиво и зелено, за момче сутринта...не е в София..

# 230
  • Варна
Някой да е погледнал поларените детски одеяла, размер 130/160, които струват 12 лева? Как са като дебелина и изобщо като качество?

# 231
Виждали ли сте някъде останали от детските апрески?
В събота имаше в магазина в Асеновград, в секция намалени.Ако звъниш на националния телефон им подскажи,че са в намалени.Не обърнах внимание за номера.Загледах ги защото си спомням какъв бой беше за тях, свършиха още същия ден ,а сега се появиха в намалени.

# 232
Аз се интересувам от гофретника,има ли някой с впечатления от него? Дали си заслужава,и дали е достатъчно мощен,видях че е 1200 вата но съм невежа достатъчни ли са му за хрупкави гофретки.

# 233
Някой да е погледнал поларените детски одеяла, размер 130/160, които струват 12 лева? Как са като дебелина и изобщо като качество?

Влизам и аз това да питам.
Сутринта направо профучах в магазина, забърсах кафемашината и нищо друго не погледнах ooooh!

Аз си мисля, че ще са същата материя, като тънките одеала от преди две седмици, които бяха към 17 лв, не дебелите от 30 лв..

Да попитам мъжките комплекти пускали ли са ги преди, как е материята...струват ли си?

# 234
  • Пазарджик

Да попитам мъжките комплекти пускали ли са ги преди, как е материята...струват ли си?
Миналата година по същото време ги бяха пуснали и взех тъмно синия. Мисля тази година да повторя отново. Материята е много мека и приятна.

# 235
  • София
Кафмашините работя ли вече, споделяйтее как са. Дотук един глас за "няма каймак" един има "супер каймак", и единодушно "бръмчат много".
Аз за бръмченето си мисля че е важна нивелацията на машината, иначе наистина шуми, по принцип, не точно тази, нямам я още.
ПС. teta75 ще чакаме
ПС2 Купуват ли се много кафе машините или има още налични?

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 13:39 от Casyopea B

# 236
  • София
Апрески има в Студентски град, миналата седмица купих. Дано не са ги прибрали де.

# 237

Миналата година по същото време ги бяха пуснали и взех тъмно синия. Мисля тази година да повторя отново. Материята е много мека и приятна.

Благодаря...  bouquet
Аз се чудех да не полепват по тях прах/косми...има някои материи, които привличат прашоляците...
Ще ги огледам, дано да има М-ки като отида...

Кафемашината късно вечерта ще ви пиша как .. Peace

# 238
Да се отчета и аз  Wink. Днех ходих за играчки, взех куклата бебе, пъзелите от 2,49 и килимчето с двете колички (то е за подарък, надявам се да го харесат). Някой питаше за детските олеалца, мекички са с хубави, наситени цветове, но според мен са много тънки.

# 239
  • Русе
И аз благодаря. ММ е решил да му купя.

Общи условия

Активация на акаунт