Лидл ::54::

• 82 050
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Двете брошури са различни -от магазина и тези в пощата . Така е от доста време . Даже понякога в сайта има неща дето ги няма в брошурата. После пък в магазина има и други неща дето пък никъде не са упоменати. Та каквото откриеш в магазина ,ако не е разграбено -това ти е най -правилният ориентир Grinning  /  Какъв отговор ти дадох направо Grinning  - дано съм била от полза ,а не във вреда /

# 211
Това с вибрациите на кафе машината го има и при нас-нашата е Saeco, прави много хубаво кафе, но като сложим чашките и "ходят" насам-натам  Laughing ( силно казано, но все пак, си вибрира де), а като ще си топля мляко се чува такова свистене и странни звуци от нея, та явно от налягането, ако има повече бара..знам ли newsm78

# 212
yulmana Благодаря Simple Smile Надявам се утре да ме изненадат приятно в магазина  Peace

# 213
  • Русе
Момичета скоро в темата не се ли коментираха елхи,които се продават в ЛИДЛ или бъркам?
Коментираха се, 45 лв. бяха.

# 214
  • София
Нашата кафемашина е KRUPS също "вдига много шум", но това е за секунди докато направи еспресото, не е проблем.

# 215
  • София
Момичета скоро в темата не се ли коментираха елхи,които се продават в ЛИДЛ или бъркам?

Много благодаря!   bouquet
А наскоро ли са ги пускали и ако е така,дали някъде има останали?Става въпрос за София.
Не мога да намеря в сайта стари брошури.

# 216
Рано с бабите в осем часа чаках да отвори магазина  Crazy Те за зайци, аз за кафемашина.
Взех я, още първото кафе стана хубаво, с плътен каймак, който не падна дълго време.
Шумна е, но според мен е нормално, не ни пречи. Голяма хамалогия е докато си смелиш кафето, та да изчистиш след машината и себе си  Mr. Green Mr. Green но като цяло не е зле за парите си.

Как почиствате мелачката? Представях си го като купичка, която да се вади отвътре, а то...

Органайзера за багажник ще го връщаме, много е гигантски и заема половината багажник.

# 217
Кафе машината дали има гаранция?Няма никакво инфо  newsm78

Не може да няма гаранция. Изглежда хубава, дано се похвали, който вземе.

# 218
Кафе машината дали има гаранция?Няма никакво инфо  newsm78

Не може да няма гаранция. Изглежда хубава, дано се похвали, който вземе.

Има, 3 години. Както май и всичката им техника, та дори и ножовете.

Стори ми се, че мернах днес тостерчетата 3в1  newsm78 или кутията на гофретника от тази седмица е много подобна.

# 219
  • София

Много благодаря!   bouquet
А наскоро ли са ги пускали и ако е така,дали някъде има останали?Става въпрос за София.
Не мога да намеря в сайта стари брошури.

http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB-%D0%BA%D0%B0 … %D0%B0-03-%D0%BD/ 3-9 ноември, в техния сайт няма стари брошури, сао по такива сборни промо сайтове може да намериш. Дали ще има останали бройки идея нямам все пак е минал месец.

# 220
  • София
Angel_Dust много благодаря!Явно съм изпуснала,а не ми се вярва преди Коледа пак да пуснат.

# 221
  • София
обади се и питай все пак, ако искаш, може и някоя да им е останала.
Иначе в някаква друга тема тези ги бяха похвалили бг елхи http://www.kolednielhi.com/

# 222
И аз грабнах сутринта една кафемашина...още не съм я отваряла, довечера ще я тествам..

Не очаквам да е безшумна, както писах и преди...не ми е проблем, те всички са шумни.. Peace

В четвъртък ще ходя за мъжките обувки от 33 лв - отзиви? Thinking

# 223
  • Щастлива мама на 3 слънца
Отчет. Взех големия пъзел и 1 дървен за малкия. От 3 магазина чак в последния едвам намерихме печка...

# 224
  • София
как така да смелиш кафето? Тази кафемашина не работи ли със смляно кафе?

Общи условия

Активация на акаунт