Лидл ::54::

• 82 057
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Аз имам кафемашина Делонги, това което описвате като впечатления от тази от Лидл е 1:1 с нея. Шумничка е, вибрира и чашата се разхожда(силно казано).

Шушулче, за по-добър каймак, кафето трябва да е ситно смляно, да бъде натъпкано максимално добре в ръкохватката, чашата да бъде топла, аз пускам и едно кафе да изтече, без да слагам кафе в ръкохватката, така че горещата вода да стопли всички механизми. Леле как го обясних, дано си ме разбрала. Зависи и от самото кафе, например с Якобс няма никакъв каймак, до сега с Лаваца крема густо става най-добре, с хубава гъста пяна.

# 271
Аз взех от най-евтиното лидълско кафе на зърна, 8 лв килото, смелих си го в мелачката (повечко време, за да е по-ситно) и ми се получи чуден каймак. Преди малко още имаше кафемашини и много зайци Grinning

В Бургас има останали елхи, за който питаше по-назад.

# 272
  • Пловдив
Здравейте.
Ние днес купихме гофретника.Изпробвахме го и сме много доволни.Не залепват изобщо.За  2 минути стават на пета степен.В упътването пише, за 2-3 минути.
Рецептата беше от тази темичка в по-предните страници.От дозата станаха 8 гофрети.

# 273
Аз имам Делонги и в никакъв случай не мога да я сравня по шум с тази от Лидл. Чашката никога не ми е бягала, а каймака е страхотен. Ползвана е от 2006 до ден днешен всеки ден и не е мръднала. Взех си тази от Лидл, защото пише, че е същия клас като Делонги и прави крем-кафе. Не мога да кажа, че каймакът не ми се получава поради некачествено кафе, ползвам точно Лаваца Крема (има някакъв зачатък на каймак, но не е онзи двупръстов каймак, който се очаква). Може аз да съм хванала кофти бройка, не зная, но за момента така стоят нещата. Надявам се при вас всичко да е наред и най-вече да сте доволни от покупката  Simple Smile

# 274
Взех 6 пъзела от 2,50, памперси и омекотител . За малките ще са супер пъзелите. Някъде по напред някой питаше за шевна машина, мярнах една и доста различни неща от отминали промоции, настолни лампи, конуси за шевна машина, и др. Нямах време да оглеждам всичко подробно от старите неща, но явно си изчистваха склада, така си мисля, защото бяха по една или няколко бройки.

# 275
  • Пловдив
Големия пъзел е голям боклук. Дали мога да го върна.

За кой по-точно става  въпрос,че мислех да купувам за подарък ?

# 276
  • София
Какви апрески търсиш - за момче, момиче, номер?
При нас имаше 27 номер сиво и зелено, за момче сутринта...не е в София..

В събота имаше в магазина в Асеновград, в секция намалени.Ако звъниш на националния телефон им подскажи,че са в намалени.Не обърнах внимание за номера.Загледах ги защото си спомням какъв бой беше за тях, свършиха още същия ден ,а сега се появиха в намалени.
За момиче 28 номер търся. Обадих се днес на "телефона, на който нищо няма" и естествено - навсякъде са изчерпани според тях.

# 277
Аз имам Делонги и в никакъв случай не мога да я сравня по шум с тази от Лидл. Чашката никога не ми е бягала, а каймака е страхотен. Ползвана е от 2006 до ден днешен всеки ден и не е мръднала. Взех си тази от Лидл, защото пише, че е същия клас като Делонги и прави крем-кафе. Не мога да кажа, че каймакът не ми се получава поради некачествено кафе, ползвам точно Лаваца Крема (има някакъв зачатък на каймак, но не е онзи двупръстов каймак, който се очаква). Може аз да съм хванала кофти бройка, не зная, но за момента така стоят нещата. Надявам се при вас всичко да е наред и най-вече да сте доволни от покупката  Simple Smile
Какво съвпадение- и моята делонги е от 2006 година. Laughing

# 278

Мисля че има предвид интерактивния.
И аз днес купих с хелоу Кити, ще изкачам по-късно да заспи малката и ще го разпечатам и аз  Peace

# 279
и ние взехме кафемашината ....за шумна не е много шумна чашата леко се мести но не пречи да се придържа . получи ни се каймак от кафе нова б.......я червено и на вкус ни допада
  bouquet

# 280
  • Щастлива мама на 3 слънца

Мисля че има предвид интерактивния.
И аз днес купих с хелоу Кити, ще изкачам по-късно да заспи малката и ще го разпечатам и аз  Peace
Да от 20 лева. Поне не е за нас. Със спонч боб.. Едни противни мелодии... Поредния боклук в нас. Малките от 2.40 са супер. Дъщеря ми Има 5 и не са мръдна ли. Качествено е супер. Тея не прилепва хубаво. Не знам не ги хареса. Може на друго дете да харесат. Дали отворени могат да се върнат

# 281
Какви апрески търсиш - за момче, момиче, номер?
При нас имаше 27 номер сиво и зелено, за момче сутринта...не е в София..

В събота имаше в магазина в Асеновград, в секция намалени.Ако звъниш на националния телефон им подскажи,че са в намалени.Не обърнах внимание за номера.Загледах ги защото си спомням какъв бой беше за тях, свършиха още същия ден ,а сега се появиха в намалени.
За момиче 28 номер търся. Обадих се днес на "телефона, на който нищо няма" и естествено - навсякъде са изчерпани според тях.
Утре ако не вали и можем да излезем с малкия ще мина да проверя дали има номер и ще пиша.

# 282
В Русе също имаше розови апрески, но номер не мога да кажа. Цената им беше намалена, но също не помня каква беше. Ако бях прочела малко по рано въпроса, можеше и да проверя, че преди малко се прибрах от магазина.

# 283
# 284
  • София
Момичета някъде да сте видели останали от дървената магистрала (които бяха с влакчетата, на цена около 40 лева)?

На "Резбарска"

Общи условия

Активация на акаунт