Лидл ::54::

• 82 046
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Casyopea B, мерси, ще отида да пробвам, миналата година изпуснах глобуса, беше свършил още около 10 часа, надявам се тази година да успея да го взема.

И аз искам глобус, в колко трябва да отида, чудя се просто?  newsm78
Дали ще ги заредят от предната вечер?

# 286
Аз купих каната за чай, но още не съм я пробвала, на пръв поглед изглежда добре, компактна е, само ме притеснява да не излиза пара от каната. И цедката е с пластмаса, не знам при висока температура да не отделя вредни вещества, нали в пластмаса горещо не се слага. Ей такива тревоги имам аз. Взех и заек, сготвих го, стана супер. Ще изчакам да ги намалят и ще взема още  Mr. Green

# 287
Здравейте, имам въпрос за конвектора! Не изключва ли автоматично като стигне посочената желана температура?

# 288
Снощи заспах и не можах да отворя пъзела, но след малко като заведа дребосъчковата на градината ще го отворя да видя.
Няма логика да не може да се върнат, като не го отворим как ще разберем дали си струва.
А те реално могат да му сложат друго фолио, нито е използван, нито нищо.

За малките - аз купих със София и принцесите на Дисни.

# 289
  • България
За мъжките комплекти - имаме от мин.година - не е мръднал и му е мн.удобен.

# 290
  • Sofia, Bulgaria
Кафемелачката е чудесна.

# 291
Ще погледна за апрески 28 номер и при нас и ще докладвам..

Кафемашината  - пия в момента кафе от нея, супер се получи. Има каймак, който остава по стените на чашата отвътре, кафето е почти до дъното, но все още е с каймак отгоре..

Кафето е обикновено-нова бразилия, червено, натъпках го добре в цедката и пускам..

Не бих я определила като шумна в никакъв случай-обикновено бръмчене на кафемашина!
Не ми бяга чашата, леко потрепва..но и старото Делонги , като се заблея, и половината кафе отиваше извън чашата.. Mr. Green Тази засега не прави чак такъм проблем...

На външен вид е муци Heart Eyes влюбена съм направо hahaha
Ако имате въпроси-питайте смело...

# 292
  • Пловдив
Добро утро! Peace
Някой да си купи от дамските терлички,онези високите/като чорап?

# 293
  • До морето
Добро утро. Някой може ли да даде отзив за термометъра? Ползвали ли сте го?

# 294
  • Русе
А загледахте ли се в плакатите и по-конкретно питам за пасатора, който ще предлагат другата седмица?
Грабна ми погледа с този цвят бордо, и му се чудя.

# 295
Големият пъзел и аз ще го връщам по-късно.
Едно че мирише ужасно, второ частите не прилепват хубаво, трето трябва да се окаже по-силен натиск върху играчката за да издаде звук, четвърто на всички точки звуците са едни и същи.
Не си заслужава парите въобще !!!  ooooh!

# 296
  • София
А загледахте ли се в плакатите и по-конкретно питам за пасатора, който ще предлагат другата седмица?

Има ли го в сайта им?

# 297
  • Щастлива мама на 3 слънца
Големият пъзел и аз ще го връщам по-късно.
Едно че мирише ужасно, второ частите не прилепват хубаво, трето трябва да се окаже по-силен натиск върху играчката за да издаде звук, четвърто на всички точки звуците са едни и същи.
Не си заслужава парите въобще !!!  ooooh!
Точно така пълен боклук. Ем взимам само на един Америка пъзели. Тези по 2.40..

# 298
  • Русе
Има ли го в сайта им?
Не, той ще е или от понеделник, или от четвъртък. Рано е още. И в немския ЛИДЛ го няма, сега им гледах каталога. Дори си "заплюх" един омекотител, който вече поръчах да ми купят  Laughing

# 299
  • Варна
Във вашите Лидъли има ли заредени козметични комплекти?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=461
Вчера в нашия нямаше. По принцип къде ги слагат?

Общи условия

Активация на акаунт