Лидл ::54::

• 81 938
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
днес купих това кафе.
http://www.mama-papa.com.ua/images/board/6/6641/large.jpg
 Някой пробвал ли го е? Дали съм се прецакала или не съм ...
Аз съм купувала, на мен лично не ми допадна вкуса, не че е лошо. Виж, на теб може да ти хареса.
Дано не е по-лошо от Нова Бразилия Simple Smile

# 436
  • София
А дали някъде в София сте виждали останали от кантарите, които бяха миналата седмица?   bouquet
Ако питаш за нормалните кантари (не за кухненските везни), вчера вечерта в магазина в Овча купел имаше поне 6-7. Аз също взех един, но не съм го отваряла, защото ще е за подарък Mr. Green

# 437
Електра - Нова Бразилия е сорт Робустра ,това е Арабика.
 По принцип българинът обича да пие силно кафе и се пие основно Робустра  /особено в магазините за насипно кафе друго рядко се купува/. Аз обичам Арабика ,но ако сорта е прекалено кисел не ми допада / например Якобс Монарх / . 
 Арабиката е сорт ароматно кафе с кисел вкус /зависи от произхода / и е добре да се смеси с робустра която пък дава силна жилка на напитката.  Всичко е въпрос на вкус и вкуса на един не може да бъде критерии за всички.
  Като виждам има щампа и Делукс и според мен е с доста по -високо качество от Новата Бразилия / кафе което не харесвам но това си е мое мнение и вкус - за мен е ниско качествено и от прегорели зърна / може и да е с подобрено качество не съм пила от повече от г такова/.
   Може кафето да е супер лукс и пак да не допадне на някой свикнал си на робустра.

# 438
  • Бургас
Робустата е с високо съдържание на кофеин и горчив вкус - зивиси от произхода. Добавя се към арабиката, която пак в зависимост от произхода е по-слаба откъм кофеин, по-мека, понякога по-кисела и доста по-скъпа. Така смесено кафето - робуста и арабика става по-евтино и по-силно.

# 439
  • Русе
agnesana , днес ходих до ЛИДЛ - никъде не видях хлебопекарните, а съм сигурна, че в началото на предната седмица имаше. Явно е нямало място за новите стоки и са ги прибрали. Предната седмица видях двама от управителите да пренареждат и да търсят място.

А днес ми направи впечатление, че една кутия с таблетки против образуване на котлен камък за пералня беше разкъсана. Познайте дали таблетките ще са 51 бр.

# 440
Аз миналата седмица си купих лъжички с дълга дръжка, имаше и един пакет, който беше само с една лъжичка-отпред показаната, а кутийката празна.
Естествено казах на касиерката, която не се впечатли, ама изобщо....и оня ден празната кутийка с едната лъжичка все още си стоеше...на редовна цена Rolling Eyes

# 441
Вики мерси. Лошото е че от кол центъра са я отрязали и да звъни сега файда няма, сигурно пак ще я отрежат, че са свършили. Казали са и да следи брошурите, че пускали от време на време  Joy

# 442
Няма брошура, а?

Много съм ядосана на един боб, дето бях купила преди време от лидл. Половината ми стоеше и вчера реших да го сготвя. Изхвърлих опаковката, но мисля че пишише просто бял боб. Набъбва много, става доста едър, но не омеква въпреки, че го варих няколко часа. Като за салата е. Бях забравиа, че и предния път пак така му се ядосах.

# 443
Аз върнах прословутата кафемашина и съм много доволна. Това за изпускането на парата, за ръмженето, шума...всичко е така. Аз също си мислех, че проблема е само при мен и може би имам някакви огромни очаквания, при положение, че бяха споделени много повече положителни мнения за машината. Върнах я без проблем и без угризения, не разбирам защо трябва да се притеснявам от това, при положение, че магазинът предлага такова удобство на клиентите си. Както и да е, купих си друга с малка разлика в парите и смятам, че си струва.  Peace

# 444
И аз днес ходих до ЛИДЛ за образователните игри , да ама те били от утре  Mr. Green. Взех само обичайните хранителни, имаше от промо зайците, ементала, от пъзелите. Имаше и от дървените влакчета/ магистрали, имаше и от детските апрески за момичета №28, някой беше питал преди.
Това за Варна- Възраждане

# 445
  • Русе
Сетих се, че преди няколко дни някой питаше за керамичните ножове.
Още вчера в Ловеч видях доста и от големите и от малките.

# 446
В понеделник се разходих до Лидл и видях два термоса за 10 лв., но не съм много сигурна за цената. Не им обърнах внимание, защото не ми трябват, но сега искам да ги взема за подарък и се чудя дали ще вършат добра работа. Някой пробвал ли ги е?  Thinking

# 447
  • Варна
Ако някой си търси миксер, днес върнах един във Варна Владислав - неползван. Само го извадих от опаковката да го пробвам на сухо. Мислих го, мислих го и не е това което искам и пак в кашона.
Взех от кестените, много са хубави и месести.
Преди няколко дни четох в един пост, че имало много хора на боба. Хубав ли е насипният боб, увира ли добре?

# 448
  • у дома

Преди няколко дни четох в един пост, че имало много хора на боба. Хубав ли е насипният боб, увира ли добре?

А къде по принцип е този насипен бон,защото при нас не съм видяла да има  newsm78

# 449
Здравейте,
Някой има ли инфо за безконтактния термометър Медисана? Заслужава ли си? Точен ли е?
Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт