Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 046
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Аз "Цветовете" ги гледах ,много напред,но там сериите си бяха цели,както по БТВ.А на "Светлината" са само по 5 мин.и така гледам само част от епизода .Затова гледам до някъде и спирам,защото ми се губят сцени,които пък на следващата серия продължават,но аз не съм видяла какво става преди и т.н.Няма значение,за сега филма си струва Party  Crossing Arms Whistling

И аз ги гледах напред "Цветовете". Колкото до "Светлината" - с по тези 5 минути дето пускат в youtube се губи много. Намерих един сайт - тя и Ани го е дала на предните страници. Там ги има епизодите изцяло. Ето ти линка:  smile3525 newsm76  Kissing Heart

http://www.startv.in/show/diya-aur-baati-hum-episodes/304/67

Опитах да намеря горе долу до къде си ти с епизодите. Сега ако е на 67-ма страница даваш Prev за 66, 65 и т.н. за да видиш другите. Аз не съм ги гледала тях. Сега следя тези, които излъчват сега в Индия. Нямам време да видя всички до тук - може би по-натам ще ги погледна. Но ако ти имаш време и желание може да го направиш от този сайт ...
Heart Eyes

# 136
Аз например бих гледала, та даже бих изгледала целия сериал ако ще и само картинки да можех да гледам без да разбирам, все нещо щях да схвана, ама като не мога и да пусна някоя серия няма да знам кой говори и изобщо се обезсмисля напълно

Примерно преди, когато се говореше, че лелята на Алек е виновна, че тя е убийцата на дядото това ми беше много интересно. Имаше някъде точно тоя епизод, даже май си пишеше, че е един от тези епизоди. Толкова ми се искаше, даже пуснах, ама без никакъв резултат тогава чаках с нетърпение да пуснат епизодите в България с превод.

Аз "Цветовете" преди с кеф го гледах напред! За "Светлината" в момента гледам тези, които вървят сега в Индия. Утре ще опитам да ти намеря някое клипче, където говорят Сурадж и Сандия, за да чуеш как звучат гласовете им в оригинал ... newsm10

О ще е супер, много ти благодаря, но в никакъв случай не го приемай като ангажимент естествено, ако ти се занимава и имаш повече свободно време някой ден, ще е интересно.

# 137
Благодаря за разказа на епизодите на "Светлината" по Войо! Много се радвам, че Сурадж и Сандия са си оправили отношенията и стават все по-близки ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts

Днес много ми харесаха епизодите по БТВ! Вие вече подробно ги бяхте обсъдили, затова няма да навлизам в подробности, но супер много се смях на Сандия и бащата на Сурадж, когато се правеха, че не знаят какво да сложат първо за сладките - млякото или маслото. Тя само стоеше в страни и мрънкаше как и двамата за нищо не ставали. Да не говорим за лафовете й - как ги мисли тез определения не знам. А те през цялото време я наблюдаваха как си мрънка и се нервира и продължаваха, та накрая я накараха да стане и тя лично да направи сладките ...  newsm44  newsm76 Mr. Green

Така се смях като Сантош каза, че тя ще направи сладките, а Сандия искала да й помага - тя каза да се дръпне, защото с нейната скорост сладките нямало да станат за сватбата, а направо за пенсионирането на човека ...  Joy Joy Joy

Сандия стоя там докато Сантош направи сладките и когато видя, че е готова се изниза нарочно, за да може Сантош да ги занесе лично на Сурадж и да го зарадва. Качи се на терасата и се скри да наблюдава зад прането, бащата на Сурадж пък легна и се направи на заспал. Сантош се чуди кого да накара - започна да вика Менакши, но тя имаше много клиенти в магазина и само повтаряше, че ще дойде след 2 минути, после след малко и т.н. Сантош се принуди и занесе лично сладките на Сурадж За щастие дойде точно навреме и клиента беше доволен ...  smile3501

Сандия също се появи в сладкарницата и каза, че една майка не може да гледа как сина й страда! Затова лично е направила сладките - Сантош каза на Сурадж и Сандия, че иска да говори с тях. Тъкмо тръгнаха и Менакши насреща - вече била тук. Сантош й каза, че ако една родилка разчита на нея, ще дойде направо за кръщенето на бебето. Такива ги измисля, че падам от смях ...  hahaha hahaha hahaha

Менакши се чудеше къде са отишли и тръгна да ги търси! Отиде в парка и започна да се оглежда - първо се спъна и падна в калта, после стана и се чудеше как може да ги няма никъде. В този момент видя някаква жена в гръб със сари подобно на това на Сантош. Помисли си, че са те - но не бяха. Докато гледаше сарито й се закачи в едни тръни и го скъса - ядоса се как може да я наказват така, докато го оправяше се издра и на тръните. Сантош после виждайки калта се сети, че пак е шпионирала - само дето тя така и не ги видя и се върна с подвита опашка ...  smile3532

Много ми хареса как Сурадж обясни всичко на майка си! Каза й, че Сандия е добър човек - накара я да си спомни всичко, което тя е направила за тях. Каза й, че я познава и че Сандия не е виновна за жалбата в полицията. Обясни й как й е помогнал да сготви. Каза й също, че Сандия също е била излъгана - Сантош го попита тогава защо не е признала истината, когато е разбрала. Той каза, че не е искала да опетнява името на близките си. После каза, че ако е за брат си, за снаха си, за майка си или за близките си той също би излъгал. Сурадж е страхотен ...  newsm51

В крайна сметка Сантош му каза, че ще даде на Сандия 15 дни да се докаже като снаха - ако не се справи той трябвало да я остави да си иде и да не се намесва. Сурадж не знаеше какво да каже, но Сандия му каза да приеме - тя щяла да се справи. Тогава Сурадж се съгласи ...  Peace

После в къщата Сантош пак стана същия генерал и командир и подхвана наред! Този това да върши - другия друго. Каза на Менакши да напомни на Викрам за месечната вноска. Сурадж й даде пари - Сантош взе половината, а другата половина му върна, защото Викран вече също щял да плаща ...
  Wink

Ох тези епизоди бяха наистина много забавни. Радвам се, че са стигнали до тях, това са едни от най смешните и интересни епизоди, с които много се смях.

Понякога поглеждам по БТВ до къде са, ама сега булката стана много напрегната, та все забравям да погледна очаквайки с нетърпение епизода. Утре пак ще има напрежение.

# 138
Благодаря на всички много сте мили Hug Hug Hug

Сунитра добре дошла отново радвам се, че си тук Hug

Шириндениз благодаря за епизодите по Войо Hug

# 139

Аничка   bouquet  bouquet  bouquet
Честит имен ден и от мен на патерица!
Бъди жива, здрава и много щастлива!

# 140

Мислех, че само аз съм дежурна тази нощ, но се оказа, че не е така.

Ей сега да имаше начин да гледам сериалите напред поне щях по лесно да дочакам да съмне ха ха.

# 141

Ей сега да имаше начин да гледам сериалите напред поне щях по лесно да дочакам да съмне ха ха.
Добро утро Бубе Hug аз вече съм станала и си пия кафето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не мога да ти помогна със серийки напред. Светлините не го гледам, но за сметка на това ви чета редовно  Hug

# 142
О ще е супер, много ти благодаря, но в никакъв случай не го приемай като ангажимент естествено, ако ти се занимава и имаш повече свободно време някой ден, ще е интересно.

Ето ме и мен - поне за малко! Разбира се, че не ми е проблем Бубе. С радост ще ти помогна. Намерих ти 3 клипа със Сурадж и Сандия. Не знам от кои епизоди са точно, гледах просто да говорят повече - та да чуеш гласовете им. Сунитра също може да си ги пусне да добие представа. На третия клип двамата повече шепнат, защото се измъкнаха докато Сантош и мъжа й спят. Шептят, за да не ги чуят, че са навън - много са сладки ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=gA_Nh8aKvzg

https://www.youtube.com/watch?v=F1MEu-Mp43k

https://www.youtube.com/watch?v=v1S_x5j1Jro

# 143

Добро утро Бубе Hug аз вече съм станала и си пия кафето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не мога да ти помогна със серийки напред. Светлините не го гледам, но за сметка на това ви чета редовно  Hug

Добро утро! Аз имам предвид не само светлините, а по принцип, даже и РазвратИ. Щях да си оплатня времето докато съмне, иначе за кафе няма как, ще трябва да вдигна цялата къща на крак ха ха. Докат не станат всички не мога се уреди с кафето.

# 144

Ето ме и мен - поне за малко! Разбира се, че не ми е проблем Бубе. С радост ще ти помогна. Намерих ти 3 клипа със Сурадж и Сандия. Не знам от кои епизоди са точно, гледах просто да говорят повече - та да чуеш гласовете им. Сунитра също може да си ги пусне да добие представа. На третия клип двамата повече шепнат, защото се измъкнаха докато Сантош и мъжа й спят. Шептят, за да не ги чуят, че са навън - много са сладки ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

Мерси, много интересно, Сурач по принцип говори доста свежо, а дубльорът му го представя някак заспало не мога да го обясня, може би на мен ми прави впечатление, понеже определено гласовете слушам.. Сандия си я представях с по тънък глас, но най ме изкефи как се обръща към него, някак му вика Сураджи, или поне така се чува, те имат някакво такова обръщение, защото и Садна викаше на Алек Алек джи. Гласът на Садна е точно какъвто си го представях.

# 145
Бубе Hug Така ми се иска да ти помогна, но за съжаление и на мен Зиз Hug ми праща линковете. Ако искаш мога да ти ги метна тези при рускините, както и новите епизоди в Деси -то. 

# 146

Мерси, много интересно, Сурач по принцип говори доста свежо, а дубльорът му го представя някак заспало не мога да го обясня, може би на мен ми прави впечатление, понеже определено гласовете слушам.. Сандия си я представях с по тънък глас, но най ме изкефи как се обръща към него, някак му вика Сураджи, или поне така се чува, те имат някакво такова обръщение, защото и Садна викаше на Алек Алек джи. Гласът на Садна е точно какъвто си го представях.

Да! Това джи е тяхно си обръщение. Понякога го използват - примерно Алек джи, Сурадж джи, даже в "Светлината" Сурадж понякога нарича Сандия - Сандия джи. Вероятно е много уважителна форма в знак на любов, защото гледам по БТВ понякога превеждат как Сурадж казва: "Сандия мила". Може да е нещо от сорта. Гласовете им са интересни - и на български звучат добре и техните си също. Ето още 2 клипа с тях ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=LPs3_gTq67s

https://www.youtube.com/watch?v=8S1-j1qRKSU

# 147
  • София
     Добро утро и от мен!!!!

Ани, Честит имен ден на патерица. Желая ти здраве и късмет в живота  smile3525

Вижте на какъв клип попаднах за светлината. Направо щях да падна  #Crazy  newsm78  Grinning

Става въпрос за християнска сватба в храм. Мисля, че се жени Мохит за момиче на име Емили. Гостите на булката са облечени в официални костюми, а тези на младоженеца - демек семейството на Сантош в индийски дрехи. Мохит също е в индийски сватбен костюм. В храма християните се кръстят, а останалите гледат в недоумение. Сантош е шокирана. Добре че е мъжът и и той сключва ръце както се молят те. Другите го последват. Емили влиза в бяла булчинска рокля водена от баща си както си му е реда. Разменят си халки. Католическа сватба в индийски филм - този сериал е доста по-различен от останалите  Shocked

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 08:51 от TEREZA83

# 148
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро дами Hug Hug Hug

Лелеле, кво сте правили нощеска бе... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани, честит имен ден на патерица, да си жива и здрава. Hug  bouquet

Бубе, ако искаш ще помогна с каквото мога в гледането. За гласовете също бих ти помогнала, ама трябва да се свържем на скайп. Ще пуснеш да чуеш и на микрофон ще ти казвам.
За сериите напред също бих ти помогнала, но не знам с какво. Примерно аз всяка сутрин с една мацка от моята тема гледам сериите от рускините и ги превеждам. Така гледа и тя. Не знам...ако искаш да включим и теб на конферентна връзка, инак там дублажа е само от двама души и нищо няма да разбереш.

Марвело Hug ти вместо да сметаш жено...кво се вихриш по мегданя... Joy Joy Joy Joy

# 149
    Добро утро и от мен!!!!

Ани, Честит имен ден на патерица. Желая ти здраве и късмет в живота  smile3525

Вижте на какъв клип попаднах за светлината. Направо щях да падна  #Crazy  newsm78  Grinning

Става въпрос за християнска сватба в храм. Мисля, че се жени Мохит за момиче на име Емили. Гостите на булката са облечени в официални костюми, а тези на младоженеца - демек семейството на Сантош в индийски дрехи. Мохит също е в индийски сватбен костюм. В храма християните се кръстят, а останалите гледат в недоумение. Сантош е шокирана. Добре че е мъжът и и той сключва ръце както се молят те. Другите го последват. Емили влиза в бяла булчинска рокля водена от баща си както си му е реда. Разменят си халки. Католическа сватба в индийски филм - този сериал е доста по-различен от останалите  Shocked

Добро утро на всички!Тери наистина интересна серия,направо не знам как Сантош се е съгласила.Но всички са ми много смешни,как само се оглеждат в църквата.Накрая всички се шашнаха когато отчето каза на Мухит :'Можеш да целунеш булката",особено Мена ,щеше да си отхапе езика.хаххаа.Направо паднах ,като ги гледах Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт