Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 001
  • 749
  •   2
Отговори
# 210
Мани Ширин Hug арни са та нема на къде... Joy Joy Joy

След Развратови вече нищо не е същото Naughty
На мен са ми смотани и кат не ме грабват, нема как да ги гледам...но за протокола...опитах и заспах Joy Joy Joy Joy Така ме приспаха, че си отървах Булчето Mr. Green

За теб няма втори като Развратови, за мен пък няма други като Садна и Алек! Никой не може да им стъпи на малкия пръст. Но всеки с вкуса си.  newsm10 newsm76 Two Hearts

Иначе "Светлината" много ми харесва - интересен и забавен сериал. Главните за сега са по-резервирани един към друг, но сигурно ще се окопитят. Определено са сладки заедно ... 
Mr. Green

# 211
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аууу, докат си пишех задълбочения пост и ми спря тока #Cussing out
Поста ми замина в небитието и няма да пиша нов... ooooh!

Само ще кажа, че бизнесмена е за убиване #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Барабар с Крюела да се хванат за ръчички и да се метнат у Ганг #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Мръсно долнище такова и оная също...нема ли кой да им стегне бохчите бе #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Стъжниха живота на Развратови Crossing Arms

И като капак на цялото щастие, освен,ч е долняка и крадна папки и клиенти даже и взе персонала.... Shocked Shocked Shocked
Ама така е...като мълчат и го позволяват...нека им е на Развратови Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Чей да изядем половин Милка, че се напрегнАх Crossing Arms

Роска Hug казах каквото мисля, не е нужно да го взимаш навътре...най малко не пишеш ти сценарият. И на теб не ти харесва Булчето, ма аз си те ловкам... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 212
Роска Hug казах каквото мисля, не е нужно да го взимаш навътре...най малко не пишеш ти сценарият. И на теб не ти харесва Булчето, ма аз си те ловкам... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Зиз, ще ме разбиеш!  Mr. Green

Къде видя, че го вземам навътре. Ти нали писа, че не ти е ясно какво става та се държат така и затова реших на кратко да разкажа сюжета. Въобще и не те карам да го гледаш. Друг е въпроса, че при мен думата на кратко е трудно изпълнима. Като започна и нямам спирка в писането. Идва ми отвътре ...  Joy Joy Joy

Знаеш - аз не следя "Булката" - въпреки това съм попадала на епизоди. Не е зле, но не ме е впечатлил кой знае колко, че да го загледам. По същия начин и ти не следиш другите сериали. Няма лошо ...  newsm10

Иначе определено Развратови имат голяма химия - това съм го признала. Но за мен няма по-добри от Сара и Ангад. И това сме го говорили - всеки с вкуса и любимците си. Затова сме различни хора ...   newsm51

Нито съм се обидила, нито искам да обиждам теб или друг. Не съм си и помисляла да променям мнението и предпочитанията на хората. Ти си страхотна и много те уважавам - винаги чета постовете ти с удоволствие. Доста ме забавлявате двете с Марвела. Благодаря  ...
  smile3525  Kissing Heart Hug

# 213

Къде видя, че го вземам навътре. Ти нали писа, че не ти е ясно какво става та се държат така и затова реших на кратко да разкажа сюжета. Въобще и не те карам да го гледаш. Друг е въпроса, че при мен думата на кратко е трудно изпълнима. Като започна и нямам спирка в писането. Идва ми отвътре ...  Joy Joy Joy

Знаеш - аз не следя "Булката" - въпреки това съм попадала на епизоди. Не е зле, но не ме е впечатлил кой знае колко, че да го загледам. По същия начин и ти не следиш другите сериали. Няма лошо ...  newsm10

Иначе определено Развратови имат голяма химия - това съм го признала. Но за мен няма по-добри от Сара и Ангад. И това сме го говорили - всеки с вкуса и любимците си. Затова сме различни хора ...   newsm51

Нито съм се обидила, нито искам да обиждам теб или друг. Не съм си и помисляла да променям мнението и предпочитанията на хората. Ти си страхотна и много те уважавам - винаги чета постовете ти с удоволствие. Доста ме забавлявате двете с Марвела. Благодаря  ...
Сладурка  love001  love001  love001

Стана объркване некво...аз отговарям на един пост, ти пишеш друг, ама аз прочетох шЪ знайш... Grinning
Сал да кажем, че никак не са се развили нещата за 100 серии ли казахте, че са минали... Whistling

Както и да е...кат загледаш ти Булката, аз ще загледам Светлината и даже бонус ще има...Половин Цветове... Party Party Party Дагаварилис??? Whistling Whistling Whistling

# 214
https://www.youtube.com/watch?v=RdhGFUWSM0w

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 215

Хубава песничка  love001Тия двамцата да не са от Булчето newsm78И аз да изтанцувам нещичко
 newsm68 newsm68 newsm19 dancing dancing dancing

# 216
Скрит текст:

Сладурка  love001  love001  love001

Стана объркване некво...аз отговарям на един пост, ти пишеш друг, ама аз прочетох шЪ знайш... Grinning
Сал да кажем, че никак не са се развили нещата за 100 серии ли казахте, че са минали... Whistling
Както и да е...кат загледаш ти Булката, аз ще загледам Светлината и даже бонус ще има...Половин Цветове... Party Party Party Дагаварилис??? Whistling Whistling Whistling
[/quote]

Аз съм напълно съгласна и с двечките  love001и съм на 1000% сигурна ,че при вас ще има сделка smile3521 newsm51 Two Hearts

# 217
Те танцуваха на тая песен, ама не са тия от клипа... Joy Joy
Тоя дет пее мнооу грозен пък и с тия очили кат некъв професор ше ми дойде... Joy Joy Joy
Ма виж РазвратИ кат си турне цаките....същински Серго... hahaha hahaha hahaha hahaha
Марвело Hug нъл нема ме пуцаш... Joy Joy Joy Joy Joy
Ма чей се скрием под стола за секи случай newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

# 218
Те танцуваха на тая песен, ама не са тия от клипа... Joy Joy
Тоя дет пее мнооу грозен пък и с тия очили кат некъв професор ше ми дойде... Joy Joy Joy
Ма виж РазвратИ кат си турне цаките....същински Серго... hahaha hahaha hahaha hahaha
Марвело Hug нъл нема ме пуцаш... Joy Joy Joy Joy Joy
Ма чей се скрием под стола за секи случай newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Нема да те стрелям бе мац  Hug Не бой се. Още нема да те гърмим, но мое да те праснем с нещо по тиквоча за назидание  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Не може така да ми обиждаш РазвратИ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 219
Ше ме праснеш...още утре hahaha hahaha hahaha
Ма и аз ще прасна, че ми обиждаш Серго...нъл съм ти казала пред мене за него или добро или нищо... hahaha hahaha hahaha

# 220
Ма и аз ще прасна, че ми обиждаш Серго...нъл съм ти казала пред мене за него или добро или нищо... hahaha hahaha hahaha

Той тоя е имунизиран от обиди  hahaha hahaha hahaha Но утре ше ти купим очила от Пирот  Joy Joy Joy Joy Joy Белким видиш неземната му красота, Sick на Серого имам в предвид  Joy Joy Joy Joy Joy
Не, че РазвратИ е мой тип, но за мангал си е перфектен  Joy Joy Joy Joy Joy

# 221

Той тоя е имунизиран от обиди  hahaha hahaha hahaha Но утре ше ти купим очила от Пирот  Joy Joy Joy Joy Joy Белким видиш неземната му красота, Sick на Серого имам в предвид  Joy Joy Joy Joy Joy
Леллеле, направо ти трее смениш диоптера...как нарече кюмюрчето ми мангал... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 222

Леллеле, направо ти трее смениш диоптера...как нарече кюмюрчето ми мангал... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако требе ше го сменим, но това няма да промени фактите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 223
Супер си е РазвратИ, мене си ме кефи...е, имам некой забележки, ама нема придирям, че аз съм с поЙчИ hahaha hahaha hahaha hahaha

# 224
Супер си е РазвратИ, мене си ме кефи...е, имам некой забележки, ама нема придирям, че аз съм с поЙчИ hahaha hahaha hahaha hahaha
Шегувам се мац, исках малко да те подразня  Hug и мен си ме кефи РазвратИ. Такава харизма на екран не се среща всеки ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт